fbpx

15 okt 2021

Dit mega inzicht kreeg ik na het maken van YouTube advertenties

We leven in een bijzondere tijd. Waar online zoveel kan en zoveel mogelijk is.

En nu denk je misschien dat ik alle kansen en mogelijkheden zie en ook pak maar echt ik laat ook nog veel liggen. Eén ding wat ik nog had laten liggen en waar ik nu meer mee bezig ben is YouTube. Zo ben ik nu veel bezig met YouTube advertenties. Waarom?

1. Minder concurrentie

Hierop zijn nog maar weinig ondernemers aan het adverteren. Dus je hebt veel minder concurrentie.

2. Je moét uitgesproken zijn

Je kunt op YouTube veel meer bold zijn. Meer uitgesproken. Facebook blokkeert je bijvoorbeeld snel als je het hebt over veel geld verdienen. Terwijl ik het juist zo tof vindt om het hier over te hebben. Op YouTube moet je juist uitgesproken zijn, jouw advertentie moet direct triggeren.

Facebook blokkeert je snel als je het over veel geld verdienen hebt.

Ik heb al veel getest op YouTube en dat heeft veel tijd en geld gekost. Het duurt even voordat je de code hebt gekraakt. Maar het is wel een heel interessant proces.

Mijn geheimen?

1: Praat snel en kom snel tot de kern.
2: Ik strooi met geld 😉 Ik zeg bijvoorbeeld: ik heb een miljoenenbusiness opgebouwd door online programma’s. Zulke uitspraken doen het goed op YouTube.
3: Ik zeg niet alleen dat ik veel geld verdien maar geef voorbeelden van klanten. Ik geef geef bijvoorbeeld het voorbeeld van Mila die een ton heeft omgezet met een online programma over pendelen.

Simone Levie Blog Dit mega inzicht kreeg ik na het maken van YouTube advertenties portrait

In het begin voelde het echt awkward om deze advertenties op te nemen want ik ben namelijk niet de word-snel-rijk-coach of de magische-pil-methode.

Totdat de mensen in mijn community zeiden dat ze de advertenties juist super inspirerend vonden en er ook superveel tips uithalen. In het begin moest ik erom lachen maar ik kreeg steeds meer terug van anderen hoe mega inspirerend ze het vonden. Bijvoorbeeld dat je een tonnen bedrijf kunt opbouwen door pendelen. Deze succesverhalen gaven een ander juist heel veel inspiratie.

Toen ging bij mij echt de knop op. Ik besefte mij dat ik te weinig liet zien welke impact ik maak met mijn coaching en met al mijn programma’s. Dat er zoveel vrouwen (en mannen) zijn die een prachtig bedrijf hebben opgebouwd. Die echt mega succesvol zijn nu.

Toen ging de knop om

Ik besefte mij dat ik te weinig liet zien welke impact ik maak met mijn coaching en met al mijn programma’s

Simone Levie Blog Dit mega inzicht kreeg ik na het maken van YouTube advertenties landscape

Toen ging de knop om

Ik besefte mij dat ik te weinig liet zien welke impact ik maak met mijn coaching en met al mijn programma’s

Ik houd mezelf echt veel te klein. Ik heb het er bijna nooit over deze successen van klanten in mijn podcast of op mijn Insta.

Ik ben maar een gewoon mens, dat is wat ik laat zien. Ik ben er voor peptalks en een liefdevolle schop, dat is wat ik laat zien. Ik ben een goede leider voor mijn team, dat is wat ik laat zien.

Maar wat ik veel te weinig laat zien is de impact die echt maak en de huge resultaten die mijn klanten behalen. Ik besef mij dat ik veel meer voor dat succes mag gaan staan.

Deel jij de successen van je klanten? Of mag je dit veel meer uitgesproken laten zien? Laat het hieronder weten, vind ik superleuk om te lezen.

En luister ook mijn podcast waar ik nog veel meer tips geef en succesverhalen deel.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

4 redenen waarom succes alles met liefde te maken heeft

4 redenen waarom succes alles met liefde te maken heeft

Jaaa, er komt weer een superleuke feestdag aan. Valentijn! Ik vind dat zelf altijd een hele bijzondere dag. Hoe leuk is het om de liefde te vieren. Vieren dat je een leuke partner hebt of te gekke vrienden. Of misschien grijp je de kans om je concullega’s te laten...

7 tips voor Sneller Succes

7 tips voor Sneller Succes

Jouw bedrijf, jouw ripple en de impact die je wilt maken. Succes willen we allemaal. Je weet dat dit tijd kost. En je bouwt dagelijks met kleine stapjes aan je bedrijf. En ja, that’s the spirit. Heb respect voor de tijd en geef iedere dag opnieuw 1 % extra. Been...

Hoe word je succesvol?

Hoe word je succesvol?

Vaak krijg ik de vraag wat het precies is wat mij zo succesvol maakt. De eerste vraag is eigenlijk: wat betekent succes voor jou? Voor iedereen zal dat namelijk anders zijn. Is dat dat je heel veel geld verdient? Dat je overal ter wereld kan werken? Dat je een goede...

Let’s Connect!
Vragen? Neem contact op »