fbpx

simone

on stage

“De plek waar ik ‘t meest mezelf ben.
De plek waar ik boven mezelf uitstijg.
De plek waar ik nooit enige schroom of schaamte voel.
De plek waar ik nooit verlegen ben.
De plek waar ik op mijn scherpst ben.
De plek waar ik alles durf te zeggen.
De plek waar ik ‘t meest ingetuned ben.
De plek waar de woorden door me heen stromen zonder precies te weten waar ze vandaan komen of dat ik later weet wat ik heb gezegd.
De plek waar ik mijn hogere zelf leef.
De plek waar ik zou willen wonen.”

Jouw congres, bijeenkomst of seminar moet een ripple creëren. Je wilt dat je gasten geïnspireerd en geëmpowerd naar huis gaan. Je wilt prikkelen en enthousiasmeren, bezielen en motiveren. Met Simone on stage zorg je voor zulke verrassende momenten!

Als grootse vrouwelijke online ondernemer van Nederland laat Simone zien dat spiritualiteit en BIG BUSINESS hand in hand gaan. Door haar uitgesproken visie in combinatie met oprechte betrokkenheid laat zij keer op keer een onvergetelijke indruk achter bij het publiek.

Persoonlijke verhalen gecombineerd met humor en de oneindige mogelijkheden van het internet zijn de ingrediënten voor een flinke dosis inspiratie. Daarnaast zal Simone geen kans voorbij laten gaan om jou en jouw gasten vurig aan te moedigen. Haar motto is niet voor niets: Start before you’re ready! Wil jij jouw gasten laten kennismaken met deze bijzondere zakenvrouw? Stuur ons een aanvraag via het formulier hieronder.

“Door haar uitgesproken visie in combinatie met oprechte betrokkenheid laat zij keer op keer een onvergetelijke indruk achter bij het publiek.”

aanvraag boeking

Simone op jouw event? Vul hier je aanvraag in, dan nemen wij contact met je op.