fbpx

MPOP Business school

Binnen MPOP leer je alle facetten die je nodig hebt om een online bedrijf op te bouwen. Van sales en marketing tot techniek en lifestyle. Maar ook de mindset speelt een hele grote rol in het programma. 

De Transformatie School

De Transformatie School is een breed en compleet jaartraject waarmee jij zowel je mindset als je leven gaat vormgeven zoals jij dat wilt. Je gaat praktisch aan de slag met online lessen, coach calls, hypnotherapie en regressiesessies. Zo creëer jij stapje voor stapje je eigen transformatie. 

The Blue Circle

De Blue Circle is voor iedere ondernemer die een duurzaam bedrijf wil opbouwen en hier drie jaar lang volle commitment voor wil geven. Iedere maand wordt een nieuw thema behandeld, waarin ik mijn meest waardevolle lessen deel.

The golden circle

Word lid van de Golden Circle. De exclusieve circle voor exclusieve ondernemers. Het maakt niet uit hoe ver je nu bent. Het gaat erom hoe ver je wilt komen. Voor de ondernemer die all in gaat. En als je voelt dat je business binnen 3 jaar big business kan zijn.

Vind je missie

In dit programma ga je stap voor stap jouw missie ontdekken én al direct de eerste acties ondernemen om er een business van te maken! We gaan terug naar je diepste verlangens en je leert hoe je van je missie je bedrijf maakt en vet geld verdient!