fbpx

The golden circle

Word lid van de Golden Circle. De exclusieve circle voor exclusieve ondernemers. Het maakt niet uit hoe ver je nu bent. Het gaat erom hoe ver je wilt komen. Voor de ondernemer die all in gaat. En als je voelt dat je business binnen 3 jaar big business kan zijn.

MPOP Business school

Binnen MPOP leer je alle facetten die je nodig hebt om een online bedrijf op te bouwen. Van sales en marketing tot techniek en lifestyle. Maar ook de mindset speelt een hele grote rol in het programma. 

De nieuwe transformatie school

Gun jezelf en jouw bedrijf een duurzame en diepgaande transformatie. Ga mee op reis in jezelf. Maak de shift die je bedrijf zo nodig heeft. En maak die steeds weer opnieuw. Doorbreek al jouw belemmerende blokkades die jou afhouden van waar je voor bedoeld bent! Katelijne en Simone beloven je een transformatie die LIFE CHANGING zal zijn voor je business.

Vind je missie

In dit programma ga je stap voor stap jouw missie ontdekken én al direct de eerste acties ondernemen om er een business van te maken! We gaan terug naar je diepste verlangens en je leert hoe je van je missie je bedrijf maakt en vet geld verdient!