Duurzaam succes in je business met het meest uitgebreide persoonlijke ontwikkelings jaartraject voor ondernemers

Katelijne Vermeulen, de coach van de coaches, brengt diepgaande transformatie in jouw leven en in je onderneming

Duurzaam succes in je business met het meest uitgebreide persoonlijke ontwikkelings jaartraject voor ondernemers

Katelijne Vermeulen, de coach van de coaches, brengt diepgaande transformatie in jouw leven en in je onderneming

“IK HEB STEEDS VAN DIEZELFDE DINGEN DIE TERUGKOMEN. HOE BREEK IK HIER DOORHEEN?”

“IK WEET DAT ER NOG ZOVEEL MEER IN ME ZIT. HOE KAN IK MIJN POTENTIEEL DAADWERKELIJK GAAN LÉVEN?”

“MIJN MISSIE IS VOLLEDIG VERTROUWEN UITDRAGEN, VOOR MINDER WIL IK HET NIET.”

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
YES, IK KIES VOOR TRANSFORMATIE!

JE BENT ONDERNEMER EN JE WILT SUCCES...


Je bent een beginnende ondernemer of je runt inmiddels een miljoenen business. En je wilt succes. Grote en kleine successen. Het gaat om je volle potentieel leven. Je complete creatiekracht aanboren. Leven waarvoor je geboren bent!

Je weet dat het kan. En dat jíj het kan. Vanuit je hart en missie mensen inspireren. De wereld helen. In deze transformerende tijd bijdragen aan iets nieuws.

Maar toch. Je volle potentieel komt er niet uit. Het lijkt of je er niet bij kunt. Het opgesloten zit in jezelf. Of iets je tegenhoudt. Of iets je afremt.

Je zoekt naar oplossingen. Cursussen die je even verder helpen. Boeken die je even een andere richting op laten denken.

Maar bepaalde situaties blijven terugkomen. Je komt maar niet over bepaalde hobbels heen.

MISSCHIEN HERKEN JE JE HIER WEL IN...

 • Sommige ‘next steps’ in je business blijf je maar uitstellen
 • Je breekt maar niet door dat ene omzetplafond heen
 • Je blijft steken op techniek, administratie of onbenullige bijzaken
 • Je bent bang om in de schijnwerpers te staan
 • Je hebt een sterke intuïtie, maar voelt je overweldigd door alles wat er wordt geroepen
 • Je wordt geremd door innerlijke blokkades en daar voel je je ook nog eens schuldig om

Kortom, het lukt je niet om die krachtige leider voor jezelf en voor anderen te zijn.

De Nieuwe Transformatieschool Katelijne Vermeulen

PUT UIT JE ONEINDIGE POTENTIEEL EN CREATIESTROOM. TRANSFORMEER STAGNATIE NAAR SUCCES!


Stel je voor dat je op een ochtend wakker wordt en alles klopt! Je bedrijf is een geoliede machine. Je werkt wanneer je wilt en met wie je wilt. Je creëert vanuit ontspanning. Je trekt moeiteloos aan wat je wilt en je hebt een rotsvast vertrouwen in je intuïtie.

Je kijkt in de spiegel en ziet een krachtige leider. Een persoon die zichzelf in de ogen durfde aan te kijken. Die de moed had om uit haar vaste kringetje van belemmerende gedachtes te stappen.

Een persoon die als een alchemist blokkades in goud veranderde. Die perfectionisme en uitstelgedrag achter zich liet en vanuit vrijheid levens verandert. Diep geworteld in innerlijke wijsheid en hiermee rimpelingen nalatend.

Gun jezelf en jouw bedrijf een duurzame en diepgaande transformatie.

Ga mee op reis in jezelf. Maak de shift die je bedrijf zo nodig heeft. En maak die steeds weer opnieuw. Doorbreek al jouw belemmerende blokkades die jou afhouden van waar je voor bedoeld bent!

Katelijne en Simone beloven je een transformatie die LIFE CHANGING zal zijn voor je business.

WAAROM LIFE CHANGING?

 • Omdat je diepe onbewuste patronen onder ogen gaat komen en tegelijk laat helen. Zo kom je helemaal VRIJ van wie je denkt te zijn en ga jij KIEZEN wie jij wilt zijn in je business.
 • Omdat je met de toegang tot jouw POTENTIEEL precies weet hoe je hulp vraagt, geld investeert en een team bouwt. Je leidt je bedrijf naar de next level.
 • Omdat je niet alleen TRANSFORMATIE in je eigen leven in gang zet, maar ook in dat van je partner, kinderen en latere generaties. En wat te denken van jouw klanten en de IMPACT die je maakt op de wereld!
 • Omdat je gaat leren hoe je je diepste frustratie kan omzetten in een ONGEKENDE FLOW.
 • Omdat wij je tools geven om niet alleen groots te denken, maar ook GROOTS TE DOEN. Zo kom je erachter dat jij tot alles in staat bent. Ja, zeker jij!
 • Omdat wij je leren om op een goede manier kwetsbaar te zijn in je onderneming en 100% te vertrouwen op je intuïtie. Het einddoel? Een leven VOL OVERVLOED waarin alles klopt.
 • Omdat dit een van de MEEST COMPLETE en DIEPGAANDE coachingstrajecten voor in je business ooit is. De vrucht van jarenlange ervaring en vele jaren studie.

Wij zijn Simone en Katelijne en wij willen dat alle ondernemers in Nederland en België krachtige leiders worden.

De Nieuwe Transformatieschool Wie is Katelijne Vermeulen

Katelijne (Coach van de coaches in Nederland en België, meer dan 40 (!) jaar ervaring)

“Ondernemers hun potentieel laten ervaren, dat is wat de wereld nodig heeft en waar ik het voor doe. Hoe meer we kunnen cleanen, shiften en transformeren, hoe meer we de wereld samen kunnen helen. Het leven overkomt je niet. Er zijn oneindig veel tools om het leven vorm te geven zoals jij dat wilt.”

De Nieuwe Transformatieschool Wie is Simone Levie

Simone

“Ook al heb ik een miljoenen business, ik pak nog regelmatig de handvatten uit de Nieuwe Transformatie School erbij. Ik blijf leren, verdiepen en transformeren. Door blokkades en onderbewuste patronen onder ogen te komen, blijf ik in contact met mijn intuïtie en oneindige creatiekracht. Ik kan me hierbij geen betere coach wensen dan Katelijne.”

“WE BRENGEN JE TERUG NAAR JE GROTE POTENTIEEL. DE ONUITPUTTELIJKE BRON VAN WIJSHEID. ECHTE RIJKDOM ZIT IN JEZELF”

- Katelijne Vermeulen

CREËER OVERVLOED MET DE NIEUWE TRANSFORMATIE SCHOOL


Wist je dat de meeste ondernemers helemaal niet vastlopen op technische kennis of ontbrekende marketingtrucjes? Even de telefoon pakken, iets nieuws lanceren of een event organiseren. In principe is er genoeg informatie en hulp beschikbaar voor iedereen.

Toch zijn er maar weinig ondernemers die die reis echt aankunnen. Dat komt omdat het daadwerkelijke probleem vaak ONDER de oppervlakte ligt. In knellende gedachtepatronen, in verstoorde energetische familielijnen en in onverwerkte emoties bijvoorbeeld. 97 % van ons gedrag komt namelijk voort uit het onbewuste. Vandaar dat de meest succesvolste mensen in de wereld investeren in persoonlijke ontwikkeling.

In de Nieuwe Transformatie School pakken we de problemen in je business bij de wortel aan. Zo zorgt een duurzame transformatie van jou ook voor een langdurige transformatie van je business.

DEZE SUCCESVOLLE ONDERNEMERS GINGEN JE VOOR

Helena Spits
Eigenaar van Bouwzorg Fryslân,

expert in klantgerichte bouwprocessen

Mijn onderneming loopt goed. Ik ben nu 7 jaar bezig en ik draai goede omzetten. Toch wilde ik meer. Ik wilde helemaal los. Hiervoor wist ik dat ik mijn belemmerende gedachten moest oplossen.

Ik ben er van overtuigd dat als je dat top wilt bereiken, je met jezelf aan de slag moet. De Transformatieschool leert je dingen die je niet in boeken kunt vinden.

Het mooie aan Katelijne vind ik dat ze helemaal open staat. Ze heeft verschrikkelijk veel ervaring en weet altijd precies het juiste laadje open te trekken.

In mijn bedrijf merk ik veel verbetering. Ik ben veel zelfverzekerder geworden als ondernemer en durf op mijn intuïtie te vertrouwen. Verder heb ik veel meer structuur in alles wat ik doe. Ik houd van chaos, maar nu heb ik structuur in mijn chaos.

Het mooie aan de Transformatieschool is dat het absoluut niet zweverig is. Je gaat op een concrete manier aan de slag om je droom te bereiken.

Martine Jacobs
Trainer in authentiek gedrag
Oprichter en eigenaar van 4FLO

Door deel te nemen aan de Transformatieschool heb ik veel meer lef en zelfvertrouwen gekregen. Lef om dingen te doen en vertrouwen dat ik ook echt mag gaan. Ik durf meer naar buiten te treden, terwijl ik voorheen veel meer in mijn comfortzone bleef.

In de Transformatieschool worden er diepe lagen in mij aangeraakt. Mijn missie en visie zijn nog duidelijker geworden, hebben nog meer diepgang gekregen. Hierdoor kan ik mijn boodschap veel beter uitdragen. Er is nu ruimte voor creëren en manifesteren.

Daarnaast is het prettig om met andere ondernemers op te lopen. Je hoeft hierdoor niet alleen te worstelen en leert van elkaar.

Zelfbewustzijn houdt nooit op, je kunt lagen blijven afpellen. Je kunt blijven groeien. En dat doe ik op deze manier graag.

Lieke Brouwer
Coach bij
Verandering in Balans

Ik geniet er echt van om voor mezelf bezig te zijn met de Transformatieschool. Door mijn eigen pijn op te ruimen, creëer ik ruimte om meer van mezelf te houden. Zo kan ik ook makkelijker liefde ontvangen en weer doorgeven.

Bij de Transformatieschool is het aan jezelf om te bepalen hoe diep en hoe ver je wilt gaan. Je wordt echter wel continu uitgedaagd om een stukje verder te gaan, om je wereldbeeld een beetje bij te stellen. Dat is zo leuk!

Katelijne draagt een enorme database aan kennis met zich mee. Deze kennis klopt voor mij. Dat voel ik niet alleen met mijn hart, maar ik snap het ook met mijn hoofd. De opleiding is goed opgezet en het voelt goed om het in je eigen tijd en tempo te doen. Ik ben altijd bij de live coachcalls waar je je vragen aan Katelijne kunt stellen.

Verder vind ik het erg fijn dat alles zo mooi is vormgegeven. De werkboeken en de webinars, alles is altijd tot in de puntjes geregeld. Je voelt aan alles dat er veel aandacht aan is besteed. Dat vind ik heel fijn en prettig werken.

Dit maakt de Nieuwe Transformatie School uniek:

Transformatie op verschillende lagen

De Nieuwe Transformatie School is een ontzettend rijk en compleet persoonlijk ontwikkelingsprogramma gericht op ondernemers. Je gaat praktisch aan de slag met online lessen, coach calls, hypnotherapie en heel veel extra hapklare waardevolle informatie. Telkens een laagje dieper. Telkens meer groei. Telkens nog meer potentieel dat vrijkomt. Zo creëer jij stapje voor stapje je eigen transformatie in je business.

Unieke innovatieve werkwijze

Misschien ben je al wel bekend met familieopstellingen en regressietherapie. In de Nieuwe Transformatie School gaan wij niet alleen kijken naar de blokkades die jij via familiebanden hebt meegekregen. Nee, we gaan leren om jouw systeem van herkomst vóór jou te laten werken! Dit is een nieuwe innovatieve werkwijze waarmee jij op een krachtige manier het succes in je business weer vrijmaakt.

Combinatie van verschillende coachdisciplines

Katelijne heeft meer dan 40 jaar coach ervaring en haar kinderen zeggen dat ze haar graf kunnen vullen met de oneindige reeks van diploma’s en certificaten die ze haalde. Dit betekent dat je in de Nieuwe Transformatie School alle kennis en kunde krijgt van alle mogelijke coach disciplines die er bestaan. Juist die verschillende invalshoeken zorgen ervoor dat jij je op alle fronten diep gaat transformeren.

DOOR DEZE TRANSFORMATIES GA JE IN DE NIEUWE TRANSFORMATIE SCHOOL

 • Transformatie 1: Communicatie
  Leer alles over verbale, non-verbale, interne en externe communicatie. En het belangrijkste: leer welke communicatiepatronen je nu nog gebruikt in je leven en hoe je hier je voordeel mee kunt doen in je business.
 • Transformatie 2: Regressie
  Door middel van regressiesessies gaan we op zoek naar overtuigingen in je persoonlijke onderbewuste. De shortcut naar nieuwe inzichten en mogelijkheden in je onderneming!
 • Transformatie 3: Hypnotherapie
  Verkennen van het collectieve onderbewuste en het ‘persoonlijke huis’. Je leert ook technieken voor zelfhypnose waarmee je snel en effectief overtuigingen kunt shiften.
 • Transformatie 4: Systemisch werk
  Door het onderzoeken van je systeem van herkomst onderzoek je patronen in je huidige leven. Je blijft geen slachtoffer van je systeem, maar gaat de weg naar jouw geluk en succes weer vrijmaken. Een grote game changer voor jouw onderneming!
 • Transformatie 5: Transactionele analyse
  Je onderzoekt bij jezelf in welke (kind- of ouder-) rollen je soms schiet. Inzicht hierin geeft je nieuwe keuzemogelijkheden en maakt je vrij van uitstelgedrag, jezelf kleinhouden, het helperssyndroom en nog veel meer. Je ontdekt nieuwe wegen en uit je comfort zone gaan was nog nooit zo leuk.

 • Uitgebreid Jaarprogramma
 • 5 Diepgaande transformaties
 • Overzichtelijke en uitgebreide lessen per module
 • Praktische werkboeken zodat jij direct in je business toepast
 • 24/7 toegang (omdat jij als ondernemer je eigen tijd indeelt)
 • Om de 2 weken een coach call met Katelijne waar je vragen kunt stellen
 • Toegang tot besloten community op Facebook waar je je proces kunt delen en hulp kunt vragen
 • NU INCLUSIEF 7 MEGA BONUSSEN

DAARNAAST KRIJG JE NU BIJ DE NIEUWE TRANSFORMATIE SCHOOL 7 EXTRA BONUSSEN

Ons verlangen om jouw transformatie te versnellen is zo groot. Daarom krijg je nu 7 super waardevolle online programma’s bij de Nieuwe Transformatie School om jou en je business nog meer te laten groeien en bloeien.

Hiermee heb jij werkelijk AL HET GEREEDSCHAP voor je eigen transformatie en die van je business!

De Shift

Bonus 1: Online Programma De Shift
€ 47

- Innerlijk werk vanuit flow en diepe connectie

Leer om in deze transformerende tijd geankerd te zijn in jezelf. Om iedere uitdaging die op je pad komt te transformeren in een kans. De Shift gaat om diep innerlijk werk om op grote schaal jouw ripple te verspreiden. Om mee te werken aan het helen van de wereld. Alleen voor future leaders die gaan voor een grootse impact.

Extra Bonus: Je kunt GRATIS meedoen met de LIVE uitvoering van dit programma in de vorm van een challenge die op 15 november 2021 begint. Samen met gelijkgestemde ondernemers zetten we een krachtige transformerende energie neer om je voor te bereiden op alles wat komen gaat in 2022. Alleen gratis als je nu kiest voor de Nieuwe Transformatie School.

De Kleine Leerschool

Bonus 2: Online Programma De Kleine Leerschool
€ 77

- Grootse resultaten door je verleden te leren kennen

Leer je jeugd helemaal te omarmen. Genees de wonden die jou zwak en kwetsbaar hebben gemaakt. Door hiermee aan de slag te gaan, ga je heel hard groeien. Overlevingsstrategieën, innerlijke dialogen en rollen die je speelt… in dit programma leer je je verleden volledig te ownen. Zodat je ook volledig leiderschap kunt pakken.

Online impact maken vanuit je intuïtie

Bonus 3: Online Programma Online Impact maken vanuit je Intuïtie
€ 497

- Van leiderschap naar meesterschap

In dit programma maak je een persoonlijke transformatie in je business. Je groeit van leiderschap, naar meesterschap. En vanuit die meesterschap transformeer je door naar grenzeloze groei. Je leert hoe je dit online kunt doen en hoe je juist op het internet jouw blokkades in goud kunt transformeren.

Kracht van intuïtie

Bonus 4: Online Programma De Kracht van de Intuïtie
€ 44

- Vanuit je intuïtieve kanaal ruimte innemen met je business

Hoe meer jij in verbinding staat met je intuïtie, hoe meer het zal gaan stromen in je business. Je intuïtie weet namelijk haarfijn wat voor keuzes je moet maken, wanneer je rustiger aan moet doen of wanneer je een flinke investering moet doen. Je leert je dominante intuïtieve kanaal kennen en je hart te zuiveren.

Transformation Intensive

Bonus 5: Online Programma Transformation Intensive
€ 197

- Zelfbevrijding door een prachtige innerlijke reis van 21 dagen

In dit programma ga jij in 21 dagen jouw eigen vrijheid weer helemaal terug claimen en in je business uitdragen. Want de weg naar vrijheid start niet met het hebben van meer tijd, geld, volgers of meer klanten. Het start in jezelf: jouw innerlijke vrijheid. Je bevrijdt jezelf en je wordt zo sterk dat niets of niemand je meer kan tegenhouden.

Vet verdienen met spiritualiteit

Bonus 6: Online Programma Vet Verdienen met Spiritualiteit
€ 77

- Geld verdienen met het niet-materiele in jezelf

Leer hoe je spiritualiteit en business kunt combineren. Hoe jij jouw weerstand tegen geld kunt shiften. En hoe jij de angst voor (financieel) tekort los kunt laten. Door middel van meditaties, visualisaties en hypnosessies leer je jouw spiritualiteit te integreren in je keuzes en strategie als ondernemer.

Meesterschap met Hypno

Bonus 7: Online Programma Meesterschap met Hypno
€ 97

- Diepe heling op een andere frequentie

Ontdek hypnotherapie als een grote transformerende krachtbron. Leer hoe je kunt helen wat er nog in jou blokkeert. Hoe je wilskracht loslaat en volledig op je intuïtie kunt varen. Je ontvangt 7 transformerende hypnosessies, plus lessen van Katelijne hoe je ze kunt gebruiken en (eventueel) kunt toepassen bij jouw coachees. Ontzettend waardevol en keer op keer opnieuw te gebruiken!

Let op!

De Nieuwe Transformatie School + coach calls starten op 1 januari 2022. Maar jij kunt nu als Early Bird direct toegang krijgen tot de leeromgeving. Zo heb je bijna 2 maanden extra!!!

Investeer in jezelf en in jouw business!

Investering voor De Nieuwe Transformatie School:

MET 7 MEGA BONUSSEN

€ 3.497 (excl. btw)
Speciaal aanbod € 2.497 (excl. btw)

* of 12 termijnen van € 217 per maand

 • Jaarprogramma – Start op 1 januari 2022
 • Direct toegang tot de online leeromgeving
 • Op 15 november 2021 toegang tot de LIVE transformerende challenge De SHIFT
 • 5 Transformaties van 5 modules
 • 25 coach calls met Katelijne (vanaf 1 januari)
 • Een supernetwerk op Facebook, hulp, vragen en vrienden voor het leven
 • Bonus : 7 online programma’s voor verdieping, versnelling en diepgang in je transformatie

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

FAQs

Frequently Asked Questions.

Hoeveel tijd kost het?

Ken je dat gevoel? Dat je zo lekker met iets leuks bezig bent en de tijd helemaal vergeet. Dat ga je beleven in de Nieuwe Transformatie School. De tijd die je besteed aan de lessen gaat als een cadeautje voor je business aanvoelen. Daarnaast heb je maar liefst 50 weken toegang tot de Nieuwe Transformatie School plus bonussen. Zo kun je iedere les helemaal op je eigen tempo volgen. Van tijdsdruk zul je dus geen last hebben. 

Ik ben geen ondernemer, kan ik ook deelnemen?

Ben je ondernemend? En wil je meer dan je 09.00 - 17.00 baan? Dan is de Nieuwe Transformatie School zeker interessant voor jou! Juist omdat je je volledige potentieel weer leert benutten. Zit je lekker in je baan en is je baan prima zo? Dan raden we je aan iets anders te zoeken.

Ik heb al heel veel in persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd, is de Nieuwe Transformatie School nog wel een toevoeging?

Veel coaches en programma’s focussen op één of slechts enkele aspecten van persoonlijke ontwikkeling. De Nieuwe Transformatie School is een heel rijk en compleet programma en werkt op hele diepe lagen van het onderbewuste. Bovendien is het specifiek ontwikkeld voor ondernemers die willen groeien. De transformatie werkt direct krachtig door in je business. Katelijne heeft meer dan 40(!) jaar ervaring. Deelnemen aan de Nieuwe Transformatie School is dan ook altijd nog een waardevolle toevoeging, groei stopt namelijk nooit.

Ik ben zelf coach, wat voegt de Nieuwe Transformatie School nog toe?

De Nieuwe Transformatie School is gericht op transformatie en groei van jou in je business. Zeker als je coach bent, kun je hier heel veel uithalen. Katelijne heeft jarenlange ervaring met het opleiden van coaches, dus zij kent de valkuilen als geen ander. Verder zit de Nieuwe Transformatie School boordevol met handvaten en naslagwerken. Heb je een coach praktijk dan mag je de kennis en hypnosessies gebruiken in je eigen praktijk zolang je de Nieuwe Transformatie School doet.  

Ik ben een man, kan ik ook deelnemen?

Natuurlijk. Persoonlijke groei in je business geldt echt niet alleen voor vrouwelijke ondernemers. Come and join us! 

Hoelang krijg ik toegang tot de lessen?

Je hebt een jaar lang 24/7 toegang tot de lessen van de Nieuwe Transformatie School en de 7 waardevolle BONUSPROGRAMMA’S. 

Ik ben niet zo’n groepsmens, is de Nieuwe Transformatie School wel geschikt voor mij?

Je zult merken dat je niet de enige bent die met bepaalde dingen worstelt. Alleen al door te luisteren naar de vragen van anderen kun je heel veel leren. Het gaat om je eigen transformatie, maar, trust us, je nieuwe netwerk gaat je vrienden voor het leven bezorgen.

Wat is het verschil tussen de oude Transformatie School en de Nieuwe Transformatie School?

Omdat persoonlijke groei als ondernemer geen limiet kent, hebben wij 7 extra verdiepende en versnellende programma’s aan de Transformatie School toegevoegd. Zo heb je werkelijk AL het gereedschap en recente kennis en kunde in huis voor een diepgaande transformatie in je business. 

Word ik goed begeleid tijdens mijn transformatie?

Iedere 2 weken krijg je een coach call van Katelijne (m.u.v. de vakanties). Hier kun je alle vragen stellen. Kun je niet aanwezig zijn tijdens de coach call, dan kun je de opname later terugluisteren. Ook is er een besloten Facebookgroep waar je samen met gelijkgestemde ondernemers je processen kunt delen en hulp kunt vragen.

Zijn persoonlijke ontwikkeling en groei wel iets om online te doen?

Anno 2021 is er geen betere plek voor je persoonlijke transformatie als online. Als ondernemer kun je namelijk op ieder moment wanneer het jou uitkomt bezig met de waardevolle lessen en praktische werkboeken. Alle content zit boordevol met praktische tips. De kennis van Katelijne kun je direct toepassen. En Katelijne vertelt zoveel en iedere keer kan je haar lessen opnieuw bekijken. De inhoud is zo rijk en waardevol dat je vergeet dat je online leert. 

Kan ik in termijnen betalen?

Yes, je kunt in 12 termijnen betalen.  

Doe mee en meld je aan!