fbpx

Ik ben

Simone Levie

Wereldwijd bekend expert in Online Programma’s

Auteur van bestseller ‘Start Before You’re Ready’

Inspirerend Spreker & Female Empowerer

“Start before you’re Ready!”

Simone Levie (Apeldoorn, 25 juli 1981) is een ondernemer met een levensmissie om vrouwen te empoweren. Ze is de bedenker van de MPOP Business School, Transformatieschool, Dreamleader Academy en vele andere online programma’s. Ze heeft de bestseller ‘Start Before You’re Ready’ geschreven. Ze is inspirerend spreker en organisator van Business Events. En samen met andere Female Empowerers zoals o.a. Annemarie Van Gaal, Dolly en Gabby Bernstein zet ze een Movement in gang waardoor vrouwelijke High Performance Ondernemers Next Level gaan.

“Ik geloof in de KRACHT van het internet en in een nieuwe generatie ondernemers die waarde leveren vanuit overvloed, authenticiteit en de missie om de wereld een stukje beter te maken. Door te ondernemen vanuit je intuïtie, leiderschap te tonen en je business schaalbaar te maken, kun je je impact vergroten en is alles mogelijk!”

“Ik ben een gepassioneerd ondernemer en spreker. In 5 jaar tijd hebben we meer dan 1500 ondernemers mogen helpen met het laten groeien van hun bedrijf. Op een andere manier, op een nieuwe manier. Op een manier die past bij deze nieuwe tijd.”

“Werken vanuit waar je maar wilt. Met je laptop en je telefoon. Door de kracht van het internet. Door online en offline met elkaar te verbinden. De ondernemer zelf, de organisatie, alles draait steeds meer om persoonlijkheid om authenticiteit en om echtheid. Ondernemen vanuit het hart, vanuit je intuïtie en door te doen. Kennis online en offline overbrengen en dat met elkaar verbinden. In combinatie met leiderschap, keuzes maken en scherp zijn in wat je doet en te brengen hebt.”

“Ik ben een kind van de nieuwe tijd. Een tijd waar dingen heel snel veranderen en ondernemerschap op alle terreinen verandert. 10 jaar geleden was het nog onmogelijk dat je een business op kon bouwen zonder kantoor. Nu heb ik een miljoenen bedrijf, investeer ik in andere bedrijven en ben ik verschillende BV’s aan het opbouwen.”