fbpx

“Ik wil meer
vrijheid in mijn onderneming
creëren, maar hoe?

“Ik wil wel
online ondernemen,
maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen

“Ik heb genoeg van
de ballen hoog houden,
het is tijd voor
focus en impact!

Je bent ondernemer en je wilt succes…

Je hébt waarschijnlijk al succes. Je werkt hard. Je bent er voor je klanten. Je geeft om ze en je hebt een duidelijke missie.

Je gaat voor kwaliteit en hebt je expertise. Je geeft veel waarde. Je hebt ook een duidelijk doel voor ogen. Misschien een grootse droom. Je wilt impact maken, je eigen ripple creëren. Je onderneming naar de next level brengen.

Je bent gaan ondernemen omdat je hield van je vrijheid. Maar toch, je agenda is zo vol. Je hebt een druk leven en maakt lange dagen. Waarom zitten er niet meer uren in een dag? Soms vraag je je af waarvoor je het ook alweer deed.

Je ziet de expansie van het internet. De snelle veranderingen. De kansen, de mogelijkheden. Maar je hebt geen idee hoe je hierbij zou kunnen aanhaken.

En dan nog iets. Je hebt een sterke intuïtie. Je voelt dingen duidelijk aan. Dit is je kracht. Tegelijk is het ook je valkuil. Want wat als jij je kop boven het maaiveld gaat uitsteken? Wat als jij nog meer zichtbaar gaat worden? Hoe ga je dan om met negatieve reacties?

N

Je wilt online groeien met je bedrijf, maar zou niet weten hoe

N

Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt

N

Je hebt moeite om hogere prijzen te vragen aan je klanten

N

Je werkt met uurtje factuurtje

N

Je denkt van jezelf ‘wie ben ik nou?’ en je vindt het spannend om zichtbaar te zijn

N

Je omgeving steunt je niet altijd

Lieve ondernemer,

Ik zie jou! Ik weet dat het niet altijd makkelijk is. Maar ik weet ook hoe het anders kan!

Vind de sleutel naar méér vrijheid, méér impact en méér voldoening. Breng je onderneming naar de next level!

Stel je voor, op een ochtend word je wakker en je bent vrij! Vrij van de ratrace waarin je jezelf eerder gevangen hield. Je bepaalt je eigen werktijden en werkritme. Je klanten bepalen niet meer hoe jij werkt. Dat bepaal jijzelf. Tegelijk kun je juist enorm veel mensen helpen. Je merkt dat je een beweging in gang zet.

Je nieuw hervonden vrijheid stelt je in staat om je volledige creatiekracht te gebruiken. Zorgen maken om de hypotheek te kunnen betalen is verleden tijd. Eindelijk kun je vanuit je volle potentie ondernemen.

Je angsten zijn er nog, maar je intuïtie is sterker. Je gevoeligheid is je kracht. Het maakt je authentiek en hierdoor ben je onderscheidend. De waarde die je voor de wereld creëert is enorm. Je bent unstoppable.

Be the change!

Creëer de verandering die jij en je bedrijf zo hard nodig hebben. Met MPOP Maak je de Prachtigste Online Programma’s die jouw bedrijf naar de next level tillen.

Over MPOP

MPOP (Maak Prachtige Online Programma’s) is dé business opleiding waarin je als ondernemer leert om je kennis online te maken, te publiceren en te verkopen. Binnen MPOP leer je alle facetten die je nodig hebt om een online bedrijf op te bouwen. Van de sales en de marketing tot de techniek.

Het programma zit boordevol met technische support, de nieuwste verdienmodellen en informatie van de beste professionals. Doordat alle kennis uitgebreid is toegepast en getest, is MPOP een autoriteit in Nederland. Zelfs wereldwijd behoort MPOP tot de beste online leerscholen.

Naast sales, marketing en techniek speelt ook mindset een hele grote rol in het programma. Diverse bonussen zorgen ervoor dat de deelnemer letterlijk alles binnen handbereik heeft om succesvol op het internet te zijn!

Inmiddels hebben meer dan 1600 (vooral vrouwelijke) ondernemers het programma gevolgd. MPOP is daarom niet alleen een programma, maar ook de grootste betaalde online community van Nederland waarin vrouwen elkaar dagelijks helpen, motiveren en upliften.

MPOP is een businessopleiding voor uiteenlopende bedrijven. Van spiritual teachers tot zakenvrouwen. Van influencers tot digital nomads. Vele ondernemers hebben inmiddels hun vrijheid teruggevonden door het creëren van online programma’s.

Waarom online programma’s?

Omdat het internet nog oneindig veel kansen heeft! Ieder jaar nog groeit het percentage van online aankopen. 

Omdat juist online programma’s een enorm groeipotentieel hebben. Steeds meer ondernemers gebruiken online programma’s voor kennisoverdracht. Denk aan kappers, meubelstylisten, yogadocenten en nog veel meer. In de toekomst zal dit alleen nog maar toenemen. In MPOP leer je hierin onderscheidend te zijn.

Omdat je met online programma’s leert om je business schaalbaar te maken. Dit levert je tijd, geld en vrijheid op!

Omdat je met online programma’s meerdere verdienmodellen kunt creëren! De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Omdat je juist met online ondernemen je energie helemaal bij jezelf kunt houden. Doordat je niet meer één op één werkt en je een hele grote groep in één keer kunt bereiken, loop je minder het risico je energie te verliezen. 

Omdat online veranderingen razendsnel gaan en jij wel degelijk grip hebt op wat er gaat gebeuren. Wanneer jij vanuit een diepere en transformerende energie je missie en visie gaat uitdragen, heb je mega impact!

“Ik wil zoveel mogelijk mensen meenemen in het online ondernemerschap en het bijbehorende succes!

Simone Levie

Succesvolle ondernemers zien de kansen van online ondernemen. Zij grijpen de mogelijkheden om op een authentieke manier een imperium op te bouwen. Hiermee creëren ze vrijheid, overvloed en hebben ze boven alles een MEGA IMPACT.

deze succesvolle ondernemers gingen je voor

Ik heb het denken losgelaten en ga nu in flow. Ik voel geen druk om te presteren.

Simone Levie Testimonial MPOP Vanessa Hovingh

Vanessa Hovingh

Eigenaar van Joilyness

MPOP heeft me heel veel zelfvertrouwen gegeven dat wat ik doe ook prima online kan. Ik ben nu klaar voor een groot publiek. Mijn intuïtie, creativiteit en ervaringen verwerk ik in webinars, in e-books en in online programma’s. Ik heb mijn eigen Joilyness methode ontwikkeld. Binnen 5 maanden heb ik 4 kleine online programma’s gemaakt en ik ben nu bezig met de 5e. Ik ben helemaal niet handig met computers, maar ik ben gewoon de stapjes gaan volgen en ik heb zoveel geleerd. Simone is echt een topvrouw. Als creatief intuïtieve ondernemer inspireert ze mij. Ik ben heel blij dat ik zoveel in korte tijd heb kunnen neerzetten en dat ik dat vanuit mijn intuïtie doe. Ik heb het denken losgelaten en ga nu in flow. Ik voel geen druk om te presteren. Ik ervaar het fijne gevoel dat je wordt opgenomen en dat je jezelf mag zijn. En alles mag op je eigen tempo. Mijn business quote is ‘Natuurlijk stralen en genieten’ en zo voelt het ook voor mij binnen MPOP.

Ik heb twee kleine kinderen, een parttime baan én ik doe MPOP erbij. En als het mij lukt, lukt het jou ook!

Simone Levie Testimonial MPOP Ilona Suurs

Ilona Suurs

Ambassadeur van vrouwelijk leiderschap

De grootste verrassing van MPOP is voor mij dat een online programma zo persoonlijk kan zijn. Ik had oprecht niet verwacht dat er zoveel tijd en aandacht van Simone in zou zitten. Door stap voor stap de modules door te gaan en alle opdrachten te doen, leer je ontzettend veel over jezelf. Ik durf nu voor mezelf te kiezen en gehoor te geven aan mijn ambities. Het is echt tof dat het MPOP Team bij het programma zit. Iedere dag heb je een andere call en daar leer je zoveel van. Waar je ook bent in je proces, je kunt altijd weer nieuwe kennis in je rugzakje stoppen. In de Facebook Community helpt iedereen elkaar. Iedereen zit in een andere fase en ben je ergens minder goed in, dan kun je altijd hulp vinden. Het geeft een gevoel van samen. Iedereen heeft wel een verhaal te delen of lessen die je kunt meegeven aan anderen. Als je een verschil wilt maken in de wereld, kom dan in actie. Ik heb twee kleine kinderen, een parttime baan én ik doe MPOP erbij. En als het mij lukt, lukt het jou ook!

Binnen 5 maanden had ik 1.000 cursisten en meer dan 10.000 mensen volgden mijn webinar.

Simone Levie Testimonial MPOP Annemiek Dogan - Grief.Academy

Annemiek Dogan

Eigenaar van Grief Academy en uitvaartplatform Wheni

Binnen 5 maanden had ik 1.000 cursisten in mijn Grief Academy en meer dan 10.000 mensen volgden mijn webinar. Ik heb 3 online programma’s en er zijn mensen die ze alle drie hebben gekocht. Door met MPOP te starten, heb ik mijn missie veel concreter kunnen maken. Ik vond snel hele concrete en praktische tools om mijn missie echt uit te dragen. Je leert veel meer dan een online programma maken en dit online te zetten. Wat dat betreft is MPOP één grote snoepwinkel, de optimale tool en platform om van alles te gaan proberen. De grootste verrassing binnen MPOP was voor mij wel de community. Hoe mensen elkaar daar helpen, vind ik echt heel bijzonder. Je voelt een enorme betrokkenheid van team Simone Levie en alle mensen bij elkaar. Ik ben helemaal overwhelmed door alle impact die ik maak. Dit had ik niet voor mogelijk kunnen houden. Ik ben mezelf heel dankbaar dat ik mezelf MPOP heb gegund. Het heeft mijn leven totaal veranderd.

MPOP heeft me zoveel gebracht dat ik het bijna niet in woorden kan uitdrukken.

Kim van Vliet

Eigenaar van Kimm Creates

MPOP is veel meer dan alleen online programma’s bouwen. Het doet iets met je mindset. Het gaat over ondernemen vanuit een andere energie. En je doet skills op die iedere startende ondernemer zou moeten leren. De community is hierbij heel belangrijk. Je groeit samen en je hoeft het niet alleen te doen. Bovendien vind je zoveel kennis en kunde op allerlei vlakken in het netwerk. MPOP heeft me zoveel gebracht dat ik het bijna niet in woorden kan uitdrukken. Het was boven alles een persoonlijke reis die er voor gezorgd heeft dat ik nu doe wat ik écht leuk vind. De grootste verrassing is hierbij dat het me ook daadwerkelijk gelukt is om een goedlopend bedrijf op te bouwen. Geld verdienen mág. Doordat Simone dit maar blijft herhalen is dat bij mij langzaam ingedaald en ik leef het nu. Zonder MPOP had ik niet zoveel kunnen doen en zoveel kunnen neerzetten. De technische ondersteuning is top. En je leert vooral ook om het gewoon te gaan doen. MPOP trekt je de praktijk in en je komt in actie.

MPOP heeft bepaald hoe mijn bedrijf en leven er nu uitzien.

Melanie Verheijen

Eigenaar van Offroaddog

MPOP heeft bepaald hoe mijn bedrijf en leven er nu uitzien. Toen ik het programma kocht, had ik niet kunnen bedenken dat dit de uitkomst zou zijn. Nu doe ik echt iets waar mijn hart ligt. Ik leer hoe ik heel mijn bedrijf online maak en bouw het zo op dat ik niet fysiek aanwezig hoef te zijn. Ik ben relaxed bezig met iets wat ik heel groot wil maken. We hebben nu een kledinglijn en we inspireren mensen met ons offroad verhaal. Ik vind avontuur in het ondernemerschap. De coach calls van Simone zijn echt super. Je weet erna altijd precies welk stapje je verder kunt nemen of welk product je kunt aanbieden. Simone is zó goed in meedenken en creatieve ideeën meegeven. Als je vaak bij de coach calls aanwezig bent, weet Simone ook precies waar je mee bezig bent. Zo krijg je hele gerichte coaching en inspiratie. Dat is zo waardevol! Ook de MPOP community betekent veel voor me. Ondanks dat je alleen aan de slag gaat, werk je niet alleen. MPOP is veel meer dan alleen een online training maken.

Simone weet wat er speelt. Ze is een natuurtalent in intunen op haar klanten.

Simone Levie Paula Terpstra Testimonial Websitecoaching Studio EHBO

Paula Terpstra

Eigenaar Paula Terpstra Webdesign

Ik had een praktische opleiding voor ogen. Zo van ‘Doe dit en doe dat’ en dan weet je hoe je online kunt ondernemen. Maar MPOP ging veel verder dan dat. Ik ben gestart met twee bedrijven, maar na één jaar ondernemen koos ik vol voor webdesign. Simone weet wat er speelt. Ze is een natuurtalent in intunen op haar klanten. Hierdoor maakt ze een connectie met je en geeft ze je juist net dat duwtje wat je nodig hebt. En ze leert je dat je mag zijn zoals je bent. Er zijn mensen out there die je daarom juist zo mooi vinden. Dat is je kracht. MPOP is niet moeilijk om vol te houden. Je wilt juist alleen maar meer. Bovendien is er een besloten community op Facebook met gelijkgestemden. Ik voel me prettig en vooral veilig in de groep. Een super waardevolle toevoeging van MPOP is dat Simone iedere maand een coach call geeft. Als ik ergens tegenaan loop, kan ik dat delen en ter plekke geeft Simone me advies op maat. Iedere maand weer, hoe gaaf is dat! En weet je wat? Ik maak ook nog eens deel uit van het team van Simone!

Start nu met mpop!

Stapje voor stapje online programma’s maken

MPOP is een jaarprogramma waarmee je stap voor stap je online imperium kunt gaan bouwen. Door middel van praktische lessen en opdrachten, ga je een online programma bouwen die helemaal bij jou en jouw bedrijf past. Aan het einde van het traject heb je een online programma staan én weet je hoe je deze moet verkopen en lanceren!

Technische ondersteuning

Een online programma bouw je niet in een dag. Het is een proces van kleine successen. Wij willen niet dat je vastloopt binnen MPOP. Daarom is er iedere dag (!) technische support. Je kunt dagelijks mailen en wij kunnen direct achter de schermen met jouw online academie meekijken. Daarnaast krijg je bij MPOP de complete software Poppyz. Deze software is niet alleen gemakkelijk en intuïtief in gebruik, je krijgt er ook een facturatiesysteem én compleet Nederlandse helpdesk bij.

Online coachcalls

Hulp en coaching van de allerbeste in Nederland? Het kan! Binnen MPOP is er iedere maand een online groepscoachcall waarin Simone je verder op weg helpt. Simone heeft zelf enorm veel online programma’s gemaakt, gelanceerd en persoonlijk getest. Ze weet alles van verdienmodellen, opschalen en online top strategieën. Coaching van Simone brengt jouw bedrijf gegarandeerd naar de top!

MPOP community

De MPOP community is een van de meest belangrijke elementen van MPOP. De community betekent gemotiveerde en gelijkgestemde ondernemers die niets liever doen dan elkaar motiveren, supporten en aanmoedigen. De groep bestaat inmiddels uit meer dan 1000 ondernemers, waarvan sommigen al 5 jaar bezig zijn. Buddy’s, friends for life, een groep mensen waar je op terug kunt vallen, de MPOP community is onbetaalbaar!

Toegang tot het team

Je krijgt bij MPOP exclusief toegang tot het team van Simone. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van de beste specialisten in strategie, funnels, facebook ads, salespages en nog veel meer. Iedere dag is er een coachcall met thema waarbij er een andere specialist wordt ingezet. Je werkt in kleine groepjes waardoor er echt aandacht voor jou is. Deze hulp en coaching is enorm waardevol.

Diverse waardevolle bonussen

Als je nu deelneemt aan MPOP krijg je er diverse bonussen bij die je enorm gaan helpen. Zo krijg je toegang tot opnames van 3 eerdere live-dagen. Deze opnames zitten bomvol kennis over mindset en strategie. Verder krijg je toegang tot de contentbibliotheek van Simone Levie (met mega waardevolle templates), maar liefst 9 persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s (Challenge Yourself) en niet te vergeten tot het 30 Dagen Kickstart programma. Hiermee creëer je binnen 30 dagen een mini programma waarmee je direct kan gaan beginnen met verkopen!

“Geen luchtkastelen, wel slimme tools en de állerbeste technische ondersteuning.”

Er is zoveel mogelijk!

Vanaf 2014 heb ik al meer dan 1600 ondernemers mogen helpen met een prachtig online programma. 

Nu wil ik nog veel meer mensen meenemen in het online ondernemerschap en het bijbehorende succes. Soms betekent een makkelijk leven vol vrijheid dat je eerst moeilijke keuzes moet maken. Maar de kracht zit ‘m in het doen en in in actie komen.

Wat je nodig hebt om succesvol te zijn op internet is een boodschap, een aantrekkelijk product en een vrijheidsmodel. Met MPOP heb ik heel veel ondernemers zien groeien. Velen daarvan hebben nu een mega impact en zijn heel groot geworden. Wat ben ik hier trots op!

Ikzelf heb inmiddels meerdere internetbedrijven. Ik ben er van overtuigd dat het internet vrijheid geeft mits we dicht bij onze intuïtie en creatiekracht blijven. Wanneer je stappen van daaruit zet, ben je authentiek en kun je enorme waarde in de wereld brengen.

Vier het ondernemerschap. Vier het leven. Er is zoveel mogelijk. Vind je bezieling weer terug. Zet dit om in actie. Creëer vrijheid. Help mensen. Maak de wereld beter. En leef je droom!

Maak een compleet Online bedrijf met Online programma’s.
Onbeperkte groei, onbeperkte Nederlandse Support.

Start DIRECT MET HET MEEST WAARDEVOLLE JAARPROGRAMMA VAN NEDERLAND:
Leer stap voor stap een online programma te maken, publiceren en lanceren
Half jaar iedere week een online module
Iedere maand een coach call van Simone (min. een jaar)
Software Pakket Poppyz (om je online programma te maken inclusief automatische facturatie, bestellinks en beveiligde academie)
Toegang tot de MPOP Community
Nederlandse Technische Helpdesk Poppyz
Updates van de Poppyz Software
Updates voor de lessen in de MPOP business school
Opnames van de 3 MPOP events met mindset & strategie lessen  

NU EENMALIG
€ 2.997,- (excl. BTW)
Of éénmalig € 497,- en 10 termijnen van € 250,- per maand 

nu met speciale bonus!

HET MPOP TEAM (t.w.v. €20.000,-)

Krijg iedere dag support van mijn uniek samengestelde team!

Iedere dag staat er een groepscall op de planning om jou te helpen met je vragen, support of blokkades (van facebook tot sales page, van team bouwen tot strategie, van angst of blokkades tot het bouwen van een team.

Iedere dag kan je door middel van ons technische chat uur je vragen aan ons stellen.

FAQs
Frequently Asked Questions.

Hoeveel tijd kost het me?

Je krijgt een jaar toegang tot de programma’s, dus je kan de lessen helemaal in je eigen tijd en tempo volgen. Hoeveel tijd het kost, is verschillend per persoon. Als je binnen een half jaar een groot programma wilt lanceren, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je dit als prioriteit maakt. Hoe meer tijd je in MPOP stopt, hoe sneller je zal gaan.

Ik ben totaal niet technisch, is het dan ook wat voor mij?

MPOP is niet technisch, maar wel praktisch. Ik leer je stap voor stap hoe je het maakt en met mijn video instructies moet je het zelf kunnen. Mocht je zelf niet met de techniek bezig willen zijn, dan is er altijd een oplossing. Zo zou je dat stuk altijd kunnen uitbesteden aan andere MPOP-ers of VA’s die daar heel goed in zijn en die daar ook een redelijk tarief voor vragen. 

Wat is Poppyz?

Poppyz is onze eigen Software waarmee je je online programma kunt maken inclusief automatische facturatie, bestellinks en beveiligde academie. Hiervoor heb je geen website voor nodig. Je krijgt alles zodat jij aan de slag kunt met jouw online programma online te zetten. 

Wat voor een support krijg ik?

Binnen MPOP krijg je coach calls van mij  (iedere maand, minimaal een jaar). Ook krijg je dagelijks technische support van mijn team en we helpen je in de besloten community. Daar kun je ook elkaar support geven als MPOP buddy’s onder elkaar. Lift each other up! Verder heb je vanaf januari 2020 exclusief toegang tot dagelijkse ondersteuning met specifieke thema’s. Voor de software Poppyz krijg je emailondersteuning en heb je een Nederlandse helpdesk.

Ik heb al een offline programma, is het dan ook geschikt?

Yes, een online programma werkt altijd in je voordeel. Online programma’s maken en lanceren tilt je bedrijf naar een hoger level. Je zult zien dat zowel offline als online ook heel goed gecombineerd kunnen worden. Plus, je zult compleet nieuwe dingen leren. Je gaat slimmer leren ondernemen. Focus houden. Dingen vol liefde én met strategie in de wereld neerzetten.

Ik heb al een online programma is het dan ook voor mij geschikt?

Ja, zeker te weten. Door MPOP ga je nog zoveel nieuwe dingen leren. Je gaat de verdieping in! Zo krijg je bijvoorbeeld veel waardevolle tools om stap voor stap te gaan lanceren. En wist je dat je ook makkelijk meerdere online programma’s kunt ontwikkelen? In MPOP leer je niet alleen hoe je deze maakt, maar je leert ook veel over bijbehorende verdienmodellen en handige online strategieën. We gaan een strategie neerzetten die bij jou past. Zelf blijf ik mezelf ook ontwikkelen. Ik leer alles van Amerikaanse top marketeers en voeg daar mijn eigen sausje aan toe. Ik gebruik namelijk ook hele vernieuwende dingen die ik in de VS nog niet heb gezien.

Is MPOP alleen voor vrouwen?

Nee, ook mannen doen mee aan het programma. Ik trek wel veel meer vrouwen aan door mijn verhaal als moeder van jonge kinderen en wellicht door mijn vrouwelijke branding en mijn boodschap.  
Maar spreekt mijn boodschap je als man aan? Wil je ook graag de wereld mooier maken met jouw eigen unieke programma? Wil je op een nieuwe innoverende manier werken? Ben je overtuigd dat internet de toekomst heeft? Dan pas je helemaal in MPOP. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat je als man direct opvalt!

Ik heb nog geen grote lijst, is MPOP dan geschikt?

Ja, ook dan is MPOP geschikt. Ik ga je namelijk leren hoe je je lijst heel snel kan laten groeien.

Ik ben geen coach, is MPOP dan ook voor mij geschikt?

Ja, als jij kennis in huis hebt en die stap voor stap kunt overbrengen op anderen, dan is MPOP ook voor jou geschikt! Aan MPOP doen coaches mee, maar ook webdesigners, interieur adviseurs, personal trainers, diëtisten, zangeressen, sieraden ontwerpers, naaisters, tekstschrijvers, schilders, journalisten, VA’s etc. etc.

Iemand anders heeft al een online programma gemaakt over mijn onderwerp, heb ik dan nog wel kans?


Ja! Zeker heb je kans. En hiervoor heb ik maar liefst twee argumenten.
1. Je koopt toch nooit maar één boek over één bepaald onderwerp?! Als mensen interesse hebben in jouw onderwerp, dan is er geen concurrentie. Ik heb zelf ook meerdere online programma’s gekocht over spiritualiteit, marketing, lanceren en mediteren. En ik kan er geen genoeg van krijgen.
2. Met jouw programma’s deel je jouw unieke visie. Niemand die jouw visie op jouw manier kan delen. Daarmee ben je al genoeg. Je weet zelf wel wat je de wereld kan brengen.

Ik heb nog geen idee voor mijn online programma, help jij daar ook bij?

Jazeker. Ik wil dat iedereen tot een goed idee komt. Daarom organiseer ik hiervoor zelfs een aparte vraag en antwoord sessie! Zo kan jij met een top idee voor een online programma aan de slag.

Moet ik echt een expert zijn voor MPOP?

Wellicht denk je dat je geen expert bent. Maar ik weet zeker dat er iets heel dicht bij jou ligt. Iets dat jou zo simpel afgaat dat je er misschien helemaal niet aan denkt. Ik noem dat vaak je ‘blinde vlek’. Je bent meer een expert dan je denkt dat je bent!

Kan ik met jouw MPOP meerdere programma’s maken?

Ja, zoveel als je wilt. En dat is juist het leuke. Je kunt hierdoor meerdere verdienmodellen creëren en gaan uittesten. De mogelijkheden zijn eindeloos en de sky is the limit!

Mijn website is nog niet af maakt dat uit?

Nee, zelf verkoop ik alles alleen met sales pages. Mijn website is helemaal niet meer belangrijk voor me. En salespages maken leer je in MPOP.

Komt MPOP in aanmerking voor STAP budget?

Op dit moment nog niet, we zijn druk bezig met het aansluitingsproces. Mail ons gerust over de status hiervan op support@simonelevie.nl

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je betaalt dan 12 termijnen van €497,- per maand excl btw.