fbpx

27 aug 2021

Wat je van een business coach mag verwachten en wat niet

Als (business) coach heb je nooit altijd de perfecte klanten. Al mijn collega’s kunnen verhalen vertellen. Net zoals al die collega’s verhalen kunnen hebben over een mismatch met een coach.

 

Toch vind ik het belangrijk om met je te vertellen wat ik van een business coach mag verwachten en wat niet. Omdat ’t jou misschien ook inspireert.

1. Spiegel voorhoudt

Ik vind dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn succes. Ik zie de teachings en coaching niet als de magische pil. Ik moet het zelf doen. Ik verwacht dat mijn coach me een spiegel voorhoudt als ik mezelf saboteer en te klein denk.

2. Samenwerkingen ziet

Ik zie mijn coach niet als persoonlijk opstapje naar succes. Ik verwacht niet dat een coach mij volgt op social. En ik verwacht ook niet dat we gaan samenwerken. Ik verwacht wel dat mijn coach samenwerkingen ziet die ik in de toekomst kan manifesteren als ik zelf actie zou ondernemen. Samenwerkingen die ik zelf niet zie.

Ik zie de teachings en de coaching niet als magische pil

3. Hogere toekomst

Ik verwacht niet dat mijn coach mijn vriendin wordt. Ik hoef niet met hem of haar intieme vriendengesprekken te voeren of gezellig wijntjes te drinken op een zondag. Wat ik wel verwacht is dat mijn coach mij ziet als mijn hoogste ik die ik zelf soms nog niet zie. Of een hogere toekomst ziet.

4. Open en eerlijk

Ik verwacht van mijn coach dat zij of hij open en eerlijk is. En lessen doorgeeft die hij of zij is voorgegaan. Stappen die ik zelf nog niet heb gezet en die ik daardoor sneller kan zetten. Ik verwacht niet dat mijn coach me dat zomaar alles geeft want ik weet hoe waardevol en kostbaar dit is. En ik daar zelf naar moet vragen. Mijn coach ziet dan wat ik nodig heb.

5. Zelf doorleeft

Ik verwacht dat mijn coach de successen echt heeft doorgemaakt en doorleeft. Dat mijn coach in overvloed denkt en zich compleet geeft.

Simone Levie Business Coach Verwachten Blog midden

6. Oprechte aandacht

Ik weet dat als 1 op 1 tijd enorm kostbaar is voor succesvolle mensen dus als ik dat wil, ben ik bereid om daar 10.000-en euro’s voor te betalen. Ook dan houd ik ook respect voor de tijd. Ik zal iemand nooit zomaar appen of bellen. Wel verwacht ik op het moment van de 1 op 1 dat een coach me op dat moment werkelijk ziet.

7. Eigen content

In een standaard programma verwacht ik wat ik heb gekocht. Wanneer ik meer krijg dan geboden voel ik me dankbaar, ik probeer nooit alles te doen wat het programma biedt. Ik doe wat nodig is en wat past bij mij. Iedere learning zie ik als een golden nugget. Van zo’n programma verwacht ik van mijn coach dat de lessen zelf doorleefd zijn. Dat de inhoud niet copy paste is maar waardevol. Dat ik bij 1 les al zoveel kan en ik verwacht niet alles van mezelf.

Ik doe wat nodig is

Iedere learning zie ik als een golden nugget.

Simone Levie Business Coach Verwachten Blog liggend (1)

Ik doe wat nodig is

Iedere learning zie ik als een golden nugget.

8. Mij waardeert

Ik verwacht van mezelf dat ik stappen zet leer en implementeer en dat ik fucking dankbaar ben dat mijn coach alle content beschikbaar stelt en zomaar zo laat zien. Ik waardeer dat en ik hoop dat mijn coach mij waardeert omdat ik dit zie en laat zien dat ik ook echt dankbaar gebruik maak van dat wat ik nodig heb en mij wordt geboden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

4 redenen waarom succes alles met liefde te maken heeft

4 redenen waarom succes alles met liefde te maken heeft

Jaaa, er komt weer een superleuke feestdag aan. Valentijn! Ik vind dat zelf altijd een hele bijzondere dag. Hoe leuk is het om de liefde te vieren. Vieren dat je een leuke partner hebt of te gekke vrienden. Of misschien grijp je de kans om je concullega’s te laten...

7 tips voor Sneller Succes

7 tips voor Sneller Succes

Jouw bedrijf, jouw ripple en de impact die je wilt maken. Succes willen we allemaal. Je weet dat dit tijd kost. En je bouwt dagelijks met kleine stapjes aan je bedrijf. En ja, that’s the spirit. Heb respect voor de tijd en geef iedere dag opnieuw 1 % extra. Been...

Hoe word je succesvol?

Hoe word je succesvol?

Vaak krijg ik de vraag wat het precies is wat mij zo succesvol maakt. De eerste vraag is eigenlijk: wat betekent succes voor jou? Voor iedereen zal dat namelijk anders zijn. Is dat dat je heel veel geld verdient? Dat je overal ter wereld kan werken? Dat je een goede...

Let’s Connect!
Vragen? Neem contact op »