fbpx

25 feb 2022

Gusta: ‘Ik koos op gevoel voor MPOP’

Voor MPOP on Tour gingen mijn teamleden Ivo en Hilde op pad door Nederland en bezochten MPOP-ers om ze te interviewen. Ze gingen o.a naar Assen voor een interview met Gusta de Jong. 

 

Online bereik ik meer mensen

Ik houd ontzettend van de online wereld. Online werken geeft mij zoveel meer mogelijkheden om te delen met mensen. In mijn 1 op 1 coaching vertelde ik soms op 1 dag wel aan 4 verschillende mensen hetzelfde. Het leek wel alsof er dan een rode draad was.

Zo ging het bijvoorbeeld ineens heel erg over pleasegedrag. En dan had ik die dag 4 keer een 1 op 1 coaching gedaan en dacht ik: ‘Misschien moet ik hier maar een video over opnemen’. Die plaatste ik dan online en daarmee bereikte ik veel meer mensen.

MPOP heeft me veel gebracht

Ik ben in juni 2021 met MPOP gestart en het heeft mij veel gebracht. Ten eerste heeft het ervoor gezorgd dat ik een doorstart maakte met een goede website neerzetten en dat ik de techniek in orde maakte. En ook ging ik mij verdiepen in welke mogelijkheden er zijn om jezelf zichtbaar te maken.

Het grootste cadeau is het contact met andere mensen die MPOP doen.

Steun in de rug vanuit de MPOP Community

Maar het grootste cadeau is eigenlijk het contact met de andere mensen die MPOP doen. Bijvoorbeeld de steuntjes in de rug vanuit de community. En ik heb twee leuke buddies gevonden. Die ook nog eens bij mij in de buurt wonen. Ontzettend fijn om zo mensen te leren kennen aangezien ik verhuisde van Noord-Holland naar Drenthe en nog niemand in deze provincie kende.

2022-02-25 14_25_21-MPOP on Tour Gusta - YouTube

Mijn tips voor een buddy?

Bedenk goed waar je voorkeur naar uitgaat. Je kunt een inhoudelijk buddy zoeken waar je mee kunt sparren op collegiaal niveau. Of juist een buddy zoeken die je kan helpen met de dingen waar jij niet goed in bent, bijvoorbeeld het maken van een website. Jij kunt je buddy juist weer datgene bieden waar jij goed in bent.

Je kunt een buddy zoeken waar je online mee afspreekt maar je kunt er ook voor kiezen om iemand te zoeken in je buurt. Zodat je samen koffie kunt drinken of kunt wandelen. Het grappige met mijn buddy, wij kunnen geen 5 minuten praten. Dan bel ik haar even met 1 vraag en voor je het weet zijn we weer een uur verder. Maar dan sta je wel weer helemaal aan en ben je weer leuke dingen aan het creëren.

Wat ik zo mooi vond?

Het besef dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen.

2022-02-25 14_17_30-MPOP on Tour Gusta - YouTube (1)

Toen ging de knop om

Ik besefte mij dat ik te weinig liet zien welke impact ik maak met mijn coaching en met al mijn programma’s

Bij MPOP hoef je het niet alleen te doen

Wat ik zo mooi vind? Het besef dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. Het idee dat alle twijfels, angsten, onzekerheden die jij hebt dat daar nog duizenden andere vrouwen ook mee zitten dat geeft een gevoel van saamhorigheid.

Het voelt als een compleet programma

MPOP voelt voor mij als een heel compleet programma. Er zit zoveel kennis in het team en daar maak ik ook dankbaar gebruik van.

Ik koos op gevoel voor MPOP

Hoe ik met MPOP in aanraking ben gekomen? Dat was puur toeval, want ik kende Simone helemaal niet. Ik zat wat te scrollen op Facebook. En zag een masterclass over online ondernemen. Ik dacht leuk, ik heb tijd, het zonnetje schijnt, ik doe mee. En ik zat een half uur in die masterclass en toen dacht ik al, dit wil ik! Ik wist niet waarom, het is dus puur gevoel geweest dat ik meedeed met MPOP en het heeft mij nu al zoveel gebracht.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

4 redenen waarom succes alles met liefde te maken heeft

4 redenen waarom succes alles met liefde te maken heeft

Jaaa, er komt weer een superleuke feestdag aan. Valentijn! Ik vind dat zelf altijd een hele bijzondere dag. Hoe leuk is het om de liefde te vieren. Vieren dat je een leuke partner hebt of te gekke vrienden. Of misschien grijp je de kans om je concullega’s te laten...

7 tips voor Sneller Succes

7 tips voor Sneller Succes

Jouw bedrijf, jouw ripple en de impact die je wilt maken. Succes willen we allemaal. Je weet dat dit tijd kost. En je bouwt dagelijks met kleine stapjes aan je bedrijf. En ja, that’s the spirit. Heb respect voor de tijd en geef iedere dag opnieuw 1 % extra. Been...

Hoe word je succesvol?

Hoe word je succesvol?

Vaak krijg ik de vraag wat het precies is wat mij zo succesvol maakt. De eerste vraag is eigenlijk: wat betekent succes voor jou? Voor iedereen zal dat namelijk anders zijn. Is dat dat je heel veel geld verdient? Dat je overal ter wereld kan werken? Dat je een goede...

Let’s Connect!

Vragen? Neem contact op »