fbpx

8 okt 2021

3 dingen die je nog nooit hebt gehoord van een business coach

Ik trek veel vrouwen aan die missie gedreven werken. Ze werken vooral vanuit hun hart en hun missie. Dat is voor hen het allerbelangrijkste. Misschien herken jij dat ook, jouw missie voelt grootser dan ooit. Alles wat jij hebt meegemaakt en de stappen die je hebt gezet, daar wil jij ook anderen mee helpen. En dat is fantastisch! Helemaal als je ook echt die stappen zet. Dat je hierin mensen gaat coachen en dat je een online programma maakt. En webinars gaat geven en podcasts gaat opnemen.

 

Wel merk ik dat veel missie gedreven ondernemers niet zoveel hebben met geld. En dat vind ik jammer. In deze blog wil ik je 3 dingen met je delen die je vast nog nooit hebt gehoord van een business coach.

1. Geldkrampenergie

Energie is het meest belangrijke wat je kunt inzetten. Als jij je goed voelt dan kun je daar veel mensen mee aantrekken en levens veranderen. Zet dus altijd vanuit de goede vibes de dingen in de wereld. Ga nooit dingen maken vanuit push energie. Als je niet lekker in je vel zit, dan kun je beter even offline gaan. Wat daarbij wel heel belangrijk is dat je niet wegloopt voor geld. Zorg altijd voor overzicht in je geldstromen. Want dan ga je je veel beter voelen.

Natuurlijk je kunt gaan mediteren als je je niet goed voelt, maar het is niet zo dat je minder geld stress ervaart als je meer mediteert. Ga mediteren én zorg voor overzicht in je geldstroom. Niks is zo onaantrekkelijk als geldkrampenergie.

Heb je wel eens uitgerekend hoeveel een klant kost om aan te trekken?

2. Snap hoe geld werkt

Welke verdienmodellen zijn er eigenlijk en welk verdienmodel past bij mijn business? Maar ook: hoeveel kost een klant mij eigenlijk? En hoeveel mag het kosten? Heb je daar wel eens over nagedacht? Heb je wel eens uitgerekend hoeveel een klant kost om aan te trekken? Bedenk, hoe meer geld je investeert om klanten aan te trekken hoe meer klanten je kunt krijgen. Denk aan Facebookadvertenties maar ook aan hele mooie waardevolle weggevers die je kunt laten maken. En ook aan mensen die je inhuurt om bijvoorbeeld video’s te maken. Best een lastige om uit te rekenen maar het is wel goed om je meer bewust te zijn wat een klant je oplevert en wat daarvoor de marketingkosten mogen zijn.

Simone Levie 3 dingen die je nog nooit hebt gehoord van een business coach portrait

3. Sta open voor de kansen van deze tijd

Loop niet weg voor dingen die overweldigend overkomen. Denk niet: Ik weet hier niks van, ik snap er niks van, dus ik ga het niet aan. Bijvoorbeeld als het gaat over investeren of beleggen of over bitcoin. Terwijl dat hele interessante kansen zijn in deze tijd. En dan kun je denken, nee niks voor mij want ik ben echt een gevoelsondernemer en zulke dingen passen niet bij mij. Maar dat is mega zonde.

Want wanneer je je hier een beetje in gaat verdiepen, je wat inleest en bijvoorbeeld super interessante podcasts gaat luisteren dat je het best snel eigen kunt maken.

Ontwikkel je dus niet alleen in spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling maar ontwikkel ook jouw geld mindset. Je gaat juist spiritueel en persoonlijk veel sneller groeien als je ook groeit in je moneymindset. Plus dat jij veel aantrekkelijker wordt en een veel fijnere energie uitstraalt als jij je geen zorgen meer maakt over geld.

Loop niet weg

Denk niet: ik weet hier niets van, ik snap er niks van, dus ik ga het niet aan

Simone Levie blog 3 dingen die je nog nooit hebt gehoord van een business coach landscape

Loop niet weg

Denk niet: ik weet hier niets van, ik snap er niks van, dus ik ga het niet aan

So, let the money flow, maar wel vanuit overzicht en vanuit rust!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant

4 redenen waarom succes alles met liefde te maken heeft

4 redenen waarom succes alles met liefde te maken heeft

Jaaa, er komt weer een superleuke feestdag aan. Valentijn! Ik vind dat zelf altijd een hele bijzondere dag. Hoe leuk is het om de liefde te vieren. Vieren dat je een leuke partner hebt of te gekke vrienden. Of misschien grijp je de kans om je concullega’s te laten...

7 tips voor Sneller Succes

7 tips voor Sneller Succes

Jouw bedrijf, jouw ripple en de impact die je wilt maken. Succes willen we allemaal. Je weet dat dit tijd kost. En je bouwt dagelijks met kleine stapjes aan je bedrijf. En ja, that’s the spirit. Heb respect voor de tijd en geef iedere dag opnieuw 1 % extra. Been...

Hoe word je succesvol?

Hoe word je succesvol?

Vaak krijg ik de vraag wat het precies is wat mij zo succesvol maakt. De eerste vraag is eigenlijk: wat betekent succes voor jou? Voor iedereen zal dat namelijk anders zijn. Is dat dat je heel veel geld verdient? Dat je overal ter wereld kan werken? Dat je een goede...

Let’s Connect!
Vragen? Neem contact op »