fbpx

Wil jij net als onze Goldies mega stappen zetten in je bedrijf?

Sonja Zwart Golden Circle Simone Levie
Sonja: Mijn man zei dat ik in een half jaar meer heb geleerd dan de vijf jaar ervoor

 

Ik stond al een tijdje op de e-mail lijst van Simone. In haar mailtjes had ze het soms over een diepere wens om groter te gaan. En dat verlangen had ik ook. Toen ze opnieuw een event gaf, wilde ik eigenlijk niet gaan. Toch zei iets in mij dat ik er toch heen moest. Ik nam me alleen stellig voor om absoluut niets te gaan kopen. Maar toen Simone haar aanbod voor de Golden Circle deed, was er iets in mij dat ging staan. Het was sterker dan mijzelf. Ik had nog nooit iets geïnvesteerd. Nu, na ongeveer een half jaar, heb ik een boek geschreven, een online mini programma gelanceerd en trek ik veel meer klanten aan die bij mij passen. Het lijkt of er een sluier is opgelicht.

Ik help mensen om vrij te communiceren. Zo help ik kinderen om zich te kunnen uiten, geef ik (online) trainingen en workshops over geweldige communicatie en ben ik spreker. Het fijne van online ondernemen is dat ik me nu helemaal op mezelf kan focussen. Ik ben heel empathisch en stem me automatisch af op de ander. Dit houdt me soms tegen om me helemaal te kunnen focussen op hoe ík de dingen zie en op wat ík te brengen heb. Doordat ik nu in mijn eigen ruimte kan creëren, kan ik veel meer in mijn eigen energie blijven. Hierdoor kan ik straks ook weer beter in groepen werken.

Ik doe nu allerlei dingen online. Ik maak bijvoorbeeld filmpjes. En die neem ik ook altijd in één keer op. Simone heeft me geleerd om dingen te doen die goed bij me passen. Maar ook de Start before you’re ready-mentaliteit heeft me veel gebracht. Mijn boek lag al jaren onaf op de plank en na het event van Simone heb ik een paar hoofdstukken naar de uitgever gestuurd. Mijn online miniprogramma heb ik al tijdens een webinar aangeboden terwijl ik het nog helemaal niet had gemaakt. Ook heb ik mijn prijzen verhoogd en gaan gesprekken rondom verkopen veel makkelijker. Mijn man zei laatst dat ik in dit half jaar meer heb geleerd dan de 5 jaar ervoor.

Al voordat Simone mij goed kende en mijn boek gelezen had, besloot ze mij een podium te geven. We hebben samen een webinar gegeven waarin ze mij op een hele liefdevolle en kundige manier heeft geïnterviewd. Het raakt me dat iemand vertrouwen in me heeft en zegt: jij kan iets, jij bent iemand die een boodschap heeft. Dit moet je natuurlijk ook aan jezelf geven. Maar door wat Simone toevoegt aan mijn leven, besef ik hoeveel ik kan toevoegen. Hoeveel ik anderen kan geven. Het geeft me lef om mezelf te laten zien en te geloven in wat ik kan. Het zet me in beweging om veel en grotere stappen te maken. Dankzij de Golden Circle heb ik rust en vertrouwen dat ik nog heel veel kan gaan groeien.

Zowel Katelijne als Simone zijn heel toegankelijk. Niets is te gek. Wat ik prettig vind in de Golden Circle is dat je zo snel geholpen wordt. Stel je een vraag, dan heb je meestal direct een antwoord. Ook het technische vragenuurtje is heerlijk. Vanuit ontspanning nog meer creëren, dat is wat ik wil in de toekomst. Mijn online programma kan mijn hele leven blijven draaien. Ook wil ik meer spreken in het openbaar. Ik werk naar financiële vrijheid toe en wil met mijn boek de wereld rondreizen. Ik geloof in wat ik doe en ik wil graag heel veel mensen bereiken. Want het uiteindelijke doel is dat mensen zonder zware rugzak door het leven gaan en kinderen zo licht mogelijk kunnen opgroeien.

Sonja Zwart
Trainer in vrijuit communiceren, spreker en auteur

 

Sonja Zwart Golden Circle Simone Levie
Nicoline: Tof om andere vrouwen om je heen te hebben die ook knallen op ondernemersgebied

 

Begin dit jaar is mijn platform de Coaching Club online gegaan. Hiermee wil ik coaching toegankelijk maken voor iedereen, omdat iedereen een goede coach verdient. Ik ben zelf ook coach en je hebt het toch over iemands hart en hoofd als je coacht. Bij de Coaching Club werken we daarom alleen met professionele coaches en is iedereen goed geschoold. Overigens ben ik al 11 jaar ondernemer. Met mijn bedrijf House of Rebels zijn we actief in marketing, communicatie en PR. Mijn roots liggen dus in de marketing, maar wel op de meer traditionele manier. De laatste jaren zag ik steeds meer de voordelen van een online business. Vooral het feit dat je dan vanaf overal ter wereld aan je business kan werken, sprak me aan. Dat ik over een paar jaar een goedlopende zaak heb en dat het dan niet uitmaakt waar ik zit, dáár wil ik naar toe.

Inmiddels heb ik mijn eerste webinars gegeven voor de Coaching Club. Ik heb een funnel gebouwd, mijn eerste weggever staat en ook mijn eerste e-book is geschreven. En ik word heel blij van de enthousiaste reacties van mensen en de interactie die je er mee krijgt. En als je dan vervolgens de trainingen en e-books verkoopt, dan ben ik bijna eiig blij. Het lijkt misschien ‘peanuts’, maar voor mij betekent het dat ik op het juiste pad ben. Het is zo cool om te zien dat het werkt en daar ben ik ook best trots op. Je kunt stapje voor stapje veranderingen doorvoeren en continue jezelf verbeteren. En natuurlijk steeds verder groeien en gaan opschalen. In de toekomst wil ik dat we met de Coaching Club een autoriteit zijn op het gebied van het vinden van een goede coach.

De volgende stap is om de House of Rebels ook deels te gaan ombuigen naar online. Mijn doel is om in 2021 50 % van dit bedrijf online te hebben. Ik ben heel erg van ‘niet zeuren, gewoon doen’. Dus de Start before you’re ready-mentaliteit past heel erg bij mijn DNA. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn training verkocht terwijl het er nog helemaal niet was. Maar ik ben gewoon per week mee gaan schrijven met mijn cursisten. Dat werkt voor mij heel goed. Ook kreeg ik nog een extra schop onder mijn kont van Simone. Nu geef ik over 2 weken een webinar binnen MPOP team over PR. Hier kan ik vervolgens weer een mooi e-book en een online programma van maken.

Waar ik echt heel veel waarde aan hecht binnen de Golden Circle is het persoonlijke contact met Simone en de rest van de goldies. Simone is een sterke zakenvrouw, maar daarnaast ook een heel leuk mens. En ze is ook niet vies van geld. Dat vind ik heel tof omdat dat voor heel veel vrouwen toch nog wel een dingetje is. Maar Simone is heel erg zichzelf. Ze zegt wat ze denkt en dat is heel inspirerend. Daarnaast heeft ze enorm veel energie. Ze is heel open over haar bedrijf en daar kan ik weer heel veel van leren. Vooral van online business natuurlijk, maar ook de nieuwe manier van ondernemen. Het is heel leuk om te zien dat het ook op een andere manier kan. Ook al weet ik wel veel van marketing, communicatie en systemen, sommige foefjes op dit vakgebied zijn voor mij heel handig.

Als Golden Circle lid kun je gewoon persoonlijk aan Simone vragen om mee te kijken. Zo heeft Simone laatst mijn webinar gereviewd, waardoor ik het kon verbeteren. Maar ook de live dagen zijn heel fijn. Om elkaar te inspireren, maar ook om telkens weer samen een onderwerp vast te pakken. Je wordt even wakker geschud en krijgt direct weer enorm veel energie. Als vrouwelijke ondernemer is het heel tof om een club van andere vrouwen om je heen te hebben die ook knallen op ondernemersgebied.

Nicoline Schipper
Eigenaar van de Coaching Club en House of Rebels

 

Daniëlle Weitkamp Golden Circle Simone Levie
Daniëlle: Een hele grote snoepwinkel. Ik kan eruit kiezen wat bij mij past

 

In 2017 heb ik mijn baan opgezegd en ben ik volledig voor mijn eigen bedrijf in kindercoaching gegaan. Toch voelt het hokje ‘kindertherapeut’ voor mij als een te klein jasje. Ik snap zelf heel goed wat ik doe, maar zoek nog naar een manier om dit naar buiten te brengen. Ik zie mezelf meer als een soort schatzoeker. Zelf heb ik ook ervaren dat alle antwoorden in mezelf zitten. Hier wil ik anderen ook graag van bewust maken. En vooral ouders. Zij kennen tenslotte hun eigen kind als geen ander. Jarenlang heb ik mezelf aangepast aan mijn omgeving. Nu doe ik waar ik blij van word. En ik wil een heleboel mensen inspireren om hetzelfde te doen. Door simpelweg mijn levenslessen te delen en dicht bij mezelf te blijven.

Ik zie de Golden Circle als een hele grote snoepwinkel. Ik kan er uit kiezen wat bij mij past en er zijn altijd weer nieuwe snoepjes die worden aangeboden. Het is heel dynamisch en je kunt echt alle kanten op. Er zijn steeds weer nieuwe programma’s en het is altijd actueel. Dat verfrissende en vernieuwende prikkelt mij om mijn business in te vullen. Tegelijk is het programma absoluut maatwerk. Er wordt gekeken naar wat er op dit moment actueel is en wat nu bij je past. Tijdens de corona tijd kregen we bijvoorbeeld extra calls waarin we bespraken hoe we op deze situatie konden inspelen. En daar komen dan altijd direct hele praktische oplossingen uit.

Het fijne van de Golden Circle snoepwinkel is ook dat je een soort kader hebt waarin mensen op een bepaalde manier dezelfde taal spreken. Het is een wereld waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. Zie je de mogelijkheden zelf even niet, dan is er altijd wel weer iemand anders die een nieuwe deur in de snoepwinkel ontdekt. Je hoeft geen verantwoording af te leggen en alles gebeurt vanuit vertrouwen. Ik ben trots op dat ik mezelf uitspreek binnen de Golden Circle. Ik mag het helemaal op mijn manier doen en ik groei nu zo snel. Mijn doel is om echt grootsheid te vinden door mezelf te zijn. Ik kan niet wachten om mezelf te zien aan het einde van dit avontuur. Want ik weet nu ‘The sky is the limit’!

De krenten in de pap zijn voor mij echt het persoonlijke contact met Simone en Katelijne. Je wordt op een positieve manier in de gaten gehouden waardoor je je gezien voelt. Beiden kunnen als geen ander hun expertise vertalen naar kleine, praktische stappen. De Golden Circle heeft mij daarom enorm geholpen om me te focussen. Een grote verrassing was voor mij dat Simone mij benaderde om webinars te geven in het MPOP team over creativiteit. Zonder de Golden Circle had ik niet in het diepe durven te springen. Ik voel me bevoorrecht dat ik deel mag uit maken van de Golden Circle. Je krijgt zoveel extra’s en ik vind dat je als ‘Goldie’ echt goed in de watten wordt gelegd. Maar het mooiste is dat je op een positieve manier gestimuleerd wordt om jezelf te blijven. Want het gaat uiteindelijk allemaal om jouw eigen golden stukje.

Daniëlle Weitkamp
Doet waar ze blij van wordt

Anouk Kral Golden Circle Simone Levie
Anouk:Toen ik mijn business schaalbaar wilde maken, wist ik dat dat online moest

 

Ik help vrouwelijke ondernemers om een onderscheidend merk op de kaart te zetten. Weet jij jezelf als A-merk in jouw business te profileren, dan ben jij veel aantrekkelijker. Zo’n merk is herkenbaar, straalt vertrouwen en expertise uit en roept een bepaald gevoel op. Ik begeleid de ‘crazy ones’ naar dat A-merk. Ik had 12 jaar lang offline ervaring in de wereld van de merkactivaties en had nog nooit iets online gedaan. Toen ik mijn business schaalbaar wilde maken, wist ik dat dat online moest. Ik ging rondkijken bij wie ik het beste te rade kon gaan. En ja, toen kwam ik al gauw bij Simone uit. Zij steekt met kop en schouders boven anderen uit door haar kennis en ervaring.

Het fijne aan de Golden Circle is, is dat je op alle vlakken ondersteund wordt. Inhoudelijk wordt er super goed met je meegedacht. Ik voel me gezien door Simone. Ze is heel toegankelijk. Ze weet wie je bent, wat je doet en wat er bij jouw business past. En ze ziet hierbij altijd mogelijkheden. Tegelijk word je op technisch vlak helemaal ontzorgd. Mijn hele academie, de filmpjes en ook mijn funnels zijn door het team gebouwd. Zo kon ik me focussen op waar ik goed in ben. Hierdoor heb ik heel snel stappen kunnen maken. Na een paar maanden had ik mijn eerste klanten in mijn online programma. Dat had ik zelf nooit zo snel voor elkaar kunnen krijgen. Binnen een jaar had ik de investering in de Golden Circle er al uit. En nu heb ik nog twee jaar te gaan!

Een grote verrassing is dat Simone haar klanten graag promoot. Zo zette zij mij bijvoorbeeld in de spotlights tijdens een event. Ze is niet bang voor concurrentie en ze gunt jou ook graag een podium. Ze zegt niet alleen dat ze in overvloed denkt, maar ze laat het ook zien. Dat vind ik heel verfrissend. Ik wil het A-merk zijn in mijn business en hiermee impact maken. Ik wil niet meer 5 klanten helpen, ik wil er honderden helpen. Daarom ben ik zo blij met het effect van mijn online programma op mijn klanten en de impact die het heeft.

De Transformatie School is een mooie aanvulling in de Golden Circle. In je business moet je toch meer in jezelf zakken. Alle laagjes mag je eraf pellen. En daar helpt de Transformatie School je heel goed bij. Als je onderscheidend wilt zijn, moet je meer authentiek zijn. En authentiek zijn, betekent meer jezelf zijn. Maar dan moet je wel alle mindfucks, belemmeringen en overtuigingen los kunnen laten. En dan heb je wel een hele goede aan Katelijne. Ze doorziet dingen snel en legt snel de vinger op de zere plek. Ze zorgt ervoor dat je zélf het inzicht krijgt van wat er aan de hand is.

Simone loopt voorop in de online wereld. Nieuwe veranderingen in het online ondernemerschap zal zij direct als eerste opmerken en direct met leden van de Golden Circle delen. Dat is een van de redenen waarom ik in dit programma heb geïnvesteerd. Simone weet wat er speelt en daarom zit ik hier goed. En zelfs als ik in de toekomst zou besluiten om offline verder te gaan, dan nog zou de Golden Circle zo waardevol voor mij zijn. Simone is een hele sterke ondernemer die heel goed vaart op haar intuïtie. De persoonlijke aandacht maakt dat je stappen blijft zetten en ook blijft groeien.

Anouk Kral
Branding en merkstrateeg

 

Agnes Grobbe Golden Circle Simone Levie
Agnes:Je denkt dat je het voor jezelf doet, maar uiteindelijk doe je het met elkaar

 

In 2017 ben ik MPOP gaan doen. In oktober 2018 zou ik gaan lanceren. Ik had al challenges georganiseerd en alles stond klaar. Toch heb ik uiteindelijk alles afgeblazen. Het thema voelde niet concreet genoeg en het klopte op een of andere manier niet. Ik bleef Simone wel volgen en ging af en toe naar events. Want ik voelde wel dat ik hier wat mee moest doen, al wist ik even niet wat. Tegelijk werkte ik nog in loondienst en voelde ik heel duidelijk dat dit het niet meer was. Ik wilde mezelf niet meer klein houden. Nu train en coach ik vrouwen om nee te zeggen. Hierdoor krijgen ze weer rust en ruimte in hun hoofd en agenda.

In 2019 bezocht ik een event in Arnhem, waar Simone voor het eerst de Golden Circle introduceerde. Ook Katelijne was daarbij. Ik kreeg direct een soort oergevoel. Dat dit voor mij was. Maar we hadden ervoor een rotjaar gehad en ik wist even niet hoe ik dat zou kunnen betalen. Uiteindelijk voelde ik dat ik opstond. Ik dacht, met dit programma heb ik uiteindelijk alles bij de hand. Ik krijg hulp bij de techniek, ik hoef het niet alleen te doen. En wat ben ik blij dat ik hierin altijd mijn gevoel heb gevolgd.

Met de Golden Circle ging ik direct concreet aan de slag. Ik ontdekte dat ik mijn onderwerp hiervoor veel te breed had gemaakt. Ik ging nadenken waardoor mijn eigen burn-out was ontstaan. En toen kwam ik al gauw uit op het thema ‘nee zeggen’. Dit lijkt iets simpels, maar het is iets wat heel veel mensen aanspreekt. Waar veel over te leren is en wat ook heel effectief is. Ik heb heel veel kennis en ervaring in huis. Maar ik leerde om mensen niet teveel te overvoeren. Mijn online programma is nu af en staat klaar om gelanceerd te worden. In de toekomst wil ik mijn bedrijf opschalen. Daarnaast heb meerdere inkomstenstromen gecreëerd. Uiteindelijk heb ik zoveel stappen kunnen zetten, waardoor ik nu soms echt denk, huh ben ik hier?!

Juist het ‘echte’ contact met Simone en Katelijne is enorm waardevol. Ik ben zo dankbaar dat ik 3 jaar zo intensief van deze vrouwen mag leren. Simone kan ontzettend snel denken en creatieve oplossingen bedenken voor je bedrijf. Juist in dat puzzelen is zij enorm goed. En ze heeft daarnaast natuurlijk ook heel veel verstand van online ondernemen. Je merkt ook echt dat ze mensen verder wil helpen. Ondernemen is daarnaast ook een persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik had zoveel overtuigingen waarmee ik mezelf klein hield. Hierin was de wijsheid van Katelijne juist weer waardevol. Ze kan zo de vinger op de zere plek leggen. Niet om je onderuit te halen, maar zodat jij weer vooruit kan. Zo kan ik precies de stappen zetten die nodig zijn.

Het leuke aan de Golden Circle is dat het allemaal mensen met lef zijn. We hebben geïnvesteerd en willen er voor gaan. Het is een hele hechte groep en iedereen gunt elkaar zoveel. In het programma zijn er voor mij zoveel leuke dingen ontstaan die ik van te voren nooit bedacht zou hebben. Zo heb ik meerdere samenwerkingen lopen rondom de visolie. En met iemand anders heb ik een Facebookgroep opgezet die heel goed loopt. De leuke contacten en samenwerkingen hebben me zoveel opgeleverd en daar ben ik ontzettend blij mee. En eigenlijk is het zo: Je denkt dat je het voor jezelf doet, maar uiteindelijk doe je het met elkaar.

Agnes Grobbe
Eigenaar van Pak je Kracht

Sonja Zwart Golden Circle Simone Levie
Eurydice: Simone wil echt dat haar goldies, haar high potentials, successen behalen

 

Op dit moment werk ik beleidsmatig met de thema’s duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en wendbaarheid. Ik maak onder andere beleid om mensen te laten zien dat ze nog veel meer kunnen dan alleen de functie waar ze nu in zitten. Ik geloof dat je meerdere facetten van jezelf hebt. En dat het (goed) inzetten van je talenten ervoor zorgt dat je straalt. Zowel op je werk als in je privéleven. Daarom ontwikkel ik me ook buiten mijn werk om op persoonlijk vlak en wil ik mensen hiermee helpen.

Ik ben ambitieus, volg een NLP-opleiding en heb een groot verlangen om veel mensen te helpen op het gebied van werk. We spenderen veel tijd op werk en mijn motto is dat ik werk om te leven en niet leef om te werken. Dus laat ik mensen inzien dat ze hun talenten kunnen inzetten als hun superpower. En dat zij met plezier en energie naar werk gaan en ook weer thuis komen. Ik heb mezelf dat gegund en nu gun ik dat ook andere mensen.

Ik volgde Simone al langere tijd, maar gunde mezelf niet de mogelijkheid om van haar te leren. Tijdens een event raakte ik met haar in gesprek en we voelden allebei dat de Golden Circle een goede stap voor mij was om harder te gaan groeien. Ik vind het heel prettig om van iemand te leren die al bepaalde stappen heeft gezet. En ook bepaalde successen heeft behaald. Zo hoef ik niet helemaal zelf het wiel weer uit te vinden. Ik houd ervan om goede voorbeelden te hebben en om er dan mijn eigen Eury-sausje over te gooien.

Ik vind het fascinerend hoe Simone altijd aanstaat. Hoe ze altijd denkt in oplossingen en creativiteit. Ze schudt altijd nieuwe ideeën uit haar mouw. Ik kan dat zelf ook, maar juist op businessvlak kan ik super veel van haar leren. Wat hier bijzonder aan is, is dat ik hierin ook persoonlijke dingen aan Simone kan vragen. Want juist het persoonlijke stukje is interessant in business. Ik zie het als een ijsberg. Het topje dat boven het water te zien is, kan alleen verschijnen als alles onder het topje is gefixt en geheeld. Dat is het stuk wat mensen normaal gesproken niet zien. Ik analyseer hoe Simone haar bedrijf inricht, hoe ze haar team heeft opgebouwd en welke strategische stappen ze zet. Hoe ze delegeert en andere mensen in hun kracht zet. Door achter de schermen mee te kunnen kijken, weet ik ook precies hoe ik het zelf wil.

De grootse verrassing van de Golden Circle is wel de waarde die in het programma zit. Simone wil echt dat haar goldies, haar high potentials, successen behalen. Ze denkt ontzettend snel in nieuwe ideeën en businesses. Ze organiseert spontane masterminds om de groep op te peppen en te boosten. Of ze vraagt of ze mag meekijken met je webinar of salespage. Ook heb ik hele waardevolle contacten opgedaan in de Golden Circle. Het is fijn om in een groep van like minded people te zijn die met dezelfde dingen bezig zijn. En het is bijzonder hoe iedereen elkaar zo uplift! Dat hoop je natuurlijk van te voren wel, maar ik had niet verwacht dat dit zo krachtig zou zijn.

Zelf heb ik altijd zoiets dat ik eerst nog een boek moet lezen of een cursus moet volgen voordat ik kan geloven in wat ik doe. Daarom ben ik zo blij met wat Simone altijd zegt: “Fuck it, gewoon doen”. Hierdoor word ik steeds zekerder van mezelf en wat ik te brengen heb. Ik zit nu een half jaar in het programma en ik ben het meest blij met de tijd die ik mezelf heb gegeven om veel dichter bij mezelf te komen staan. Simone geeft dan advies over hoe je je programma’s in kan richten maar ook over hoe je jouw ideale klant het beste kan bereiken. Ze geeft je dan het duwtje in je rug om echt te starten. Zo vertelde ik over een podcast die ik wil gaan starten en haar reactie is dan: Let’s go, de eerste aflevering doen we samen. Ik interview jou! Geweldig toch? Zo’n leuke en waardevolle coach!

Eurydice Janga
Werkgeluk- & talentencoach

 

Wil jij dit ook?