fbpx

Ben jij klaar voor life changing superpowers en creatiestromen?

Sonja Zwart Golden Circle Simone Levie
Helena: Ik wil meer, ik wil helemaal los. Ik wil meer impact maken en meer in gang zetten

 

Toen ik 12 jaar was knutselde ik huisjes. Hoe mooier de huisjes werden, hoe blijer de poppetjes erin waren. En daar werd ik dan weer heel blij van! Vanaf die tijd wist ik dat ik de bouw in wilde. Toen ik ouder werd, ging ik bouwkunde studeren. Ik werd een hardcore techneut die meewerkte aan grote projecten. Het waren grote en interessante projecten, maar toch was ik niet gelukkig.

Ik ontdekte dat ik een techneut was die wilde communiceren. Die een zachte kant in de bouwwereld wilde toevoegen. Die empathische kant vond ik in bewonerscommunicatie. De bouwwereld is hard en stoer. Er wordt niet altijd rekening gehouden met de gevoelens van bewoners. Ik help techneuten om te leren communiceren en op een kwetsbare manier te overtuigen. Ik help met stappenplannen, tools en de strategie. Zo kunnen ze samen met bewoners hun ideeën realiseren.

Mijn onderneming loopt goed. Ik ben nu 7 jaar bezig en ik draai goede omzetten. Toch wil ik meer. Ik wil helemaal los. Ik wil meer impact maken en meer in gang zetten. Hiervoor wist ik dat ik mijn belemmerende gedachten moest oplossen. Ik ben er van overtuigd dat als je dat top wilt bereiken, je met jezelf aan de slag moet. Verandering begint altijd bij jezelf. Je moet jezelf in de spiegel kunnen aankijken.

De Transformatieschool leert je dingen die je niet in boeken kunt vinden. Door naar mijn eigen manier van communiceren te kijken en ook naar het systeem waar ik vandaan kom, krijg ik veel helderheid. Jaren werken in een mannenwereld heeft bepaalde gedachtenpatronen bij mij geïnternaliseerd: “Ik ben niet goed genoeg” en “Wie ben ik om dit te doen?” Door de lessen van de Transformatieschool wordt ik hier bewust van en kan ik het los laten.

De live-dagen geven me veel energie en ik heb er leuke vrouwelijke ondernemers ontmoet. We vormen een hecht groepje en ik weet zeker dat hier vriendschappen uit ontstaan. Het mooie aan Katelijne vind ik dat ze helemaal open staat. Ze heeft verschrikkelijk veel ervaring en weet altijd precies het juiste laadje open te trekken. Ik merk nu al veel verandering. De relatie met mijn moeder is beter geworden en dat geeft me rust.

Ook in mijn bedrijf merk ik verbetering. Ik ben veel zelfverzekerder geworden als ondernemer en durf op mijn intuïtie te vertrouwen. Verder heb ik veel meer structuur in alles wat ik doe. Ik houd van chaos, maar nu heb ik structuur in mijn chaos. Het mooie aan de Transformatieschool is dat het absoluut niet zweverig is. Je gaat op een concrete manier aan de slag om je droom te bereiken. De Transformatieschool maakt mij een betere én completere ondernemer.

Helena Spits
Eigenaar van Bouwzorg Fryslân, expert in klantgerichte bouwprocessen

Sonja Zwart Golden Circle Simone Levie
Martine: Als werknemer hoef je je niet zo bloot te geven. Als ondernemer voel ik me kwetsbaar

 

Mijn missie is om een wereld te creëren waarin iedereen zichzelf wil, kan én durft te zijn. Ik zie nog zoveel mensen hun leven leiden naar de verwachtingen en opvattingen van anderen. Mijn inziens kent menigeen zichzelf onvoldoende. Mijn motto is dan ook: Ken jezelf, ben jezelf!

Sinds 2016 ben ik ondernemer en ontwikkel ik online trainingen in persoonlijk leiderschap, voor bedrijven en particulieren. Voor bedrijven ligt de nadruk op meer openheid in de bedrijfscultuur en jezelf zijn in sales, dat laatste is een hele andere manier van verbinden met de klant. De resultaten zijn verbluffend, zowel de salesresultaten als de cultuurverandering, dit zien we ook terug in het ziekteverzuim en verloop, dat sterk afneemt. 

Er is een grote behoefte aan persoonlijke ontwikkeling in het bedrijfsleven. Millenials verwachten dit ook van hun werkgever en met mijn online training op maat kan dit worden aangeboden. Voor particulieren heb ik het online programma The Switch, hiermee zet ik mensen weer ‘aan’. Naar wie ze zijn, zonder de mening van anderen, maar mét zelfkennis en een flink portie onbevangenheid. Met The Switch wil ik zo graag een enorme doorbraak realiseren op de particuliere markt. Daar ligt nu mijn focus, ik wil hier grote stappen in zetten en de Transformatie School helpt mij om ook echt voor mijn aanpak en missie te gaan staan.

Als je voor een bedrijf werkt, hoef je jezelf niet zo bloot te geven. Onbewust heb je een veilige dekking vanuit het bedrijf waarvoor je werkt. Als ondernemer voel ik me kwetsbaarder, zo vind ik het best een ding om voor mijn programma’s en aanpak te gaan staan. Ik ben eerder gecoacht door Katelijne. Zij is enorm integer en kan razendsnel de vinger op de zere plek leggen. De kans om nu vanuit de Transformatieschool wederom door haar begeleid te worden en nu met de focus op mijn ondernemerschap is voor mij fantastisch.

Juist de combinatie van Simone en Katelijne maakt de Transformatieschool heel waardevol. Katelijne weet echt álle antwoorden uit je te halen. Ook al zijn er nog zoveel ingrediënten en denk je dat het een gebonden soep wordt, dan nog weet Katelijne er een heldere soep van te maken. Simone daagt je telkens uit in je ondernemerschap, om je onderneming naar nog een level hoger te tillen. Er is ruimte voor grote dromen, voor creëren en manifesteren. Met Simone voor het ondernemerschap en met Katelijne voor persoonlijke ontwikkeling, lijkt het of je dubbele vleugels krijgt.

Door deel te nemen aan de Transformatieschool heb ik veel meer lef en zelfvertrouwen gekregen. Lef om dingen te doen en vertrouwen dat ik ook echt mag gaan. Ik durf meer naar buiten te treden, terwijl ik voorheen veel meer in mijn comfortzone bleef. In de Transformatiechool worden er diepe lagen in mij aangeraakt. Mijn missie en visie zijn nog duidelijker geworden, hebben nog meer diepgang gekregen. Hierdoor kan ik mijn boodschap veel beter uitdragen. Daarnaast is het prettig om met andere ondernemers op te lopen. Je hoeft hierdoor niet alleen te worstelen en leert van elkaar.

En ook al ben ik zelf coach, ik moet scherp blijven en mezelf ook blijven ontwikkelen. Voorwaarde in succesvol ondernemerschap is voor mij dat je blijft groeien. Zelfbewustzijn houdt nooit op, je kunt lagen blijven afpellen. Je kunt blijven groeien. En dat doe ik op deze manier graag.

Martine Jacobse
Trainer in authentiek gedrag, oprichter en eigenaar van 4FLO

 

Daniëlle Weitkamp Golden Circle Simone Levie
Lieke: Meedoen was een hele stap voor mij. Toch was mijn verlangen groter dan mijn angst

 

Tijdens een live avond van ‘de kleine leerschool’ maakte ik kennis met de Transformatieschool. Katelijne deed opstellingen met ons en het online programma werd gelanceerd. Dit raakte me en ik voelde direct een ‘ja’. Ook al wist ik nog niet hoe ik de investering moest gaan regelen. Erna bleek het financieel nog te lukken ook.

Ik ben coach bij Verandering in Balans. Ik help mensen bij grote veranderingen in hun leven. Vaak zijn grote veranderingen op het werk of in je relatie genoeg om je uit balans te brengen. Ik help mensen om hun draagkracht te vergroten. Het leven staat gelijk aan verandering. Veranderingen zullen dus altijd op je pad komen. Ik bied tools om daarmee om te gaan. Als je van binnen verandert, kunnen dingen buiten je ook gaan veranderen. Zo ontstaat er flow.

Door de Transformatieschool krijg ik meer kennis en tools. Katelijne draagt een enorme database aan kennis met zich mee. Deze kennis klopt voor mij. Dat voel ik niet alleen met mijn hart, maar ik snap het ook met mijn hoofd. Er zitten veel theorieën aan vast die alle lessen verklaren. Ik volg ook een HBO opleiding tot coach. De wijsheid van de Transformatieschool helpt mij om de kennis van mijn opleiding beter toe te passen.

Ik geniet er echt van om voor mezelf bezig te zijn met de Transformatieschool. Door mijn eigen pijn op te ruimen, creëer ik ruimte om meer van mezelf te houden. Zo kan ik ook makkelijker liefde ontvangen en weer doorgeven. Bij de Transformatieschool is het aan jezelf om te bepalen hoe diep en hoe ver je wilt gaan. Je wordt echter wel continu uitgedaagd om een stukje verder te gaan. Je wordt telkens uitgenodigd om je wereldbeeld een beetje bij te stellen. Dat is zo leuk.

Wat ik zo mooi vind aan Simone en Katelijne is dat ze elkaar helemaal upliften. Simone is door Katelijne een betere ondernemer en Katelijne kan stralen omdat Simone haar een podium heeft gegeven. Ze vullen elkaar aan en je voelt echt de gunfactor. Hun licht versterkt elkaar en dat vind ik heel inspirerend.

Meedoen met de Transformatieschool was best een hele stap voor mij. Toch was mijn verlangen groter dan mijn angst. Ik leer steeds beter om me niet meer te laten leiden door mijn angst, maar door mijn verlangen. Deze processen haken mooi op elkaar in. Ik merk dat ik steeds meer mezelf wordt. Ik leer mezelf kennen en heb daar geen oordeel over. Zo gaat het bijvoorbeeld in de lessen over je communicatiestijl. Eerder zou ik een oordeel hebben over mijn communicatiestijl, nu zie ik het gewoon als een gegeven waar ik mee kan gaan spelen.

De opleiding is goed opgezet en het voelt goed om het in je eigen tijd en tempo te doen. Je kunt de video’s en lessen altijd later nog terugkijken. Ik ben altijd bij de live coachcalls waar je je vragen aan Katelijne kunt stellen. Verder vind ik het erg fijn dat alles zo mooi is vormgegeven. De werkboeken en de webinars, alles is altijd tot in de puntjes geregeld. Je voelt aan alles dat er veel aandacht aan is besteed. Dat vind ik heel fijn en prettig werken.

Lieke Brouwer
Coach bij Verandering in Balans