fbpx

“Omarm het ondernemerschap!”

Zelf verantwoordelijkheid nemen is ook belangrijk. JIJ bent ondernemer. En moet het ondernemerschap willen omarmen. Blijven miepen heeft voor mij geen zin. Door willen gaan. En fouten durven maken. Doen en op je bek gaan. Alleen dan ga je groeien.

xo,

Mijn gave

Mijn gave en kracht is om ondernemers te helpen. Nieuwe generatie ondernemers. NEE ik ben niet voor iedereen geschikt. En niet iedereen vindt mij leuk, lief en aardig.

GELUKKIG NIET. Want dat is ook niet wat ik te doen heb.

side-quote-dreams

your-dreams-quote

Wie ben ik?

Ik ben gevoelig, slim, spiritueel, snel, nuchter, crazy, spring van de hak op de tak, ik werk heel intuïtief, daar moet je voor openstaan.

Ik prik
Ik doe, ik breng licht, maar ik neem geen blad voor de mond, ik kan prikken, omdat ik je doorzie en het beste uit je wil halen.

Are you the next Unicorn?

BE OPEN

Je moet er niet van schrikken als ik ga mediteren of met de engelen over jou in gesprek ga. Ik spring ook graag op mijn unicorn.

Are you the next Unicorn?

Mijn Mantra is…

Start Before
You’re Ready

thumb

Simone Levie

Spirit Business Coach

Start Before You’re Ready

Mijn programma’s zijn voor snelle denkers, slimme ondernemers, spirituele mensen, die klaar zijn om hun gave in de wereld naar te zetten.

Nuchtere ondernemers die ook geloven dat er meer is tussen hemel en aarde. Mensen die ECHT klaar zijn om meer dan 1.000 % in het licht te gaan staan. Die daar ook voor meer dan 10.000 % committent aan willen geven.

Liefs, x

Transformerend werk

“Ik, mijn programma’s, events en team kunnen je transformeren. Wij geven je alle tools en coaching die je nodig hebt. Maar uiteindelijk moet je het zelf doen.”

your-dreams-quote

Klaar voor die raket?

Ik zet je in die raket. En daar moet je tegen kunnen.
Je moet willen transformeren.
Aan jezelf willen werken.
En open zijn.

Maskers moeten af. Je hoeft je niet beter voor te doen dan je bent. Want ik zie je toch wel.

Ontvang mijn gratis visualisatie!

5 Gratis Unicorn
Business Visualisaties

5 manifest wonderland visualisaties ✽ Plus flowschrijf boekje ✽ Ontdek wat jij te doen hebt en become the next unicorn ✽ Transform your money blocks en omarm de ondernemer in je ✽ Meet your spirit guide ✽ Ontmoet je ideale klant ✽ Tune in en schrijf je blog in 30 minuten