fbpx

“Ik wil de wereld
een stukje mooier
maken, maar ik
weet niet hoe”

“Ik weet best wat ik wil, maar ik weet niet hoe ik hiervan zou kunnen leven

“Ik vind zoveel dingen leuk, ik weet niet wat ik moet kiezen of waar ik moet beginnen

ontdek je missie

Veel mensen zijn zoekende. Zoekende naar verdieping, zingeving en een soort levensdoel. Zoekende naar een missie waarmee ze de wereld een stukje mooier maken en waar ze ook zelf voldoening uit halen.

We denken onszelf vast in de HOE´s
Soms raken we alleen een beetje verdwaald in die zoektocht. We proberen het te ontdekken met ons hoofd en denken onszelf helemaal vast in de HOE’s of raken verlamd door alle mogelijkheden. Misschien is je missie al best wel duidelijk voor je, maar heb je het idee dat het te moeilijk is, dat je er geen tijd of geld voor hebt, of dat je er nooit van zou kunnen leven. Misschien is het nog helemaal niet helder voor je, vind je zo veel dingen leuk en heb je geen idee wat je moet kiezen of waar je moet beginnen.

Een leven van vrijheid, geluk en overvloed
Één ding weet je wel. Je verlangt naar een leven van vrijheid, geluk en overvloed. Je wilt graag je eigen regels volgen en creëren vanuit flow. Je wilt een leven leiden die helemaal is afgestemd op jouw verlangens. Én je wilt je missie volbrengen, ook al weet je nu misschien nog niet precies wat die is. Je wilt de wereld een stukje mooier maken op jouw unieke manier.
 

N

Je gaat je allergrootste JIJ vinden.

N

Je gaat moeiteloos dwars door al je blokkades heen

N

Je zult dieper voelen dan ooit waarvoor jij hier op aarde bent

N

Je mindset zal nooit meer hetzelfde zijn

N

Je krijgt the KICK in the ASS om het NU te gaan DOEN!

N

Mensen vinden zoals jij en ervaren dat je nooit meer eenzaam hoeft te zijn

N

Je gaat ontdekken dat je met jouw bijzondere begaafdheid super veel geld kan verdienen (wat het ook waard is)

N

Je zult meer dan ooit vertrouwen krijgen in jezelf en in je kunnen

N

Je wordt een super aantrekkelijke en inspirerende magneet voor je omgeving, voor potentiele klanten

N

De wet van de aantrekkingskracht wordt ineens jouw wet

N

Mensen willen als vanzelf van jou leren

N

Je durft helemaal te gaan staan voor jouw gave

N

Je angst voor succes verandert in een enorme excitement naar de toekomst

gewoon doen!

Als je niet goed weet wie je bent en wat je missie is, zal dat wellicht niet ineens op een dag allemaal duidelijk worden. Zelfs als je elke dag een uur zou mediteren.

Leren door te doen
Veel dingen leer je door gewoon te doen. Door te doen kom je jezelf tegen, leer je jezelf kennen, ontdek je wat je wel en niet leuk vind en wat je wel en niet belangrijk vind in het leven.

In beweging komen de antwoorden
Dit kun je wel heel bewust doen, met genoeg momenten van stilte om te reflecteren op jezelf. Maar het heeft geen zin om net zo lang te wachten met actie ondernemen totdat je helemaal weet wat je wilt of wat jouw missie is. In beweging komen de antwoorden.

Wat zou je het liefste doen
Door gewoon een keus te maken en ergens te beginnen, kom je vanzelf dichter bij je kern en bij wat je het liefste zou doen. Er zijn hierin geen foute keuzes te maken. You either succeed or you learn!

“Het heeft geen zin om net zo lang te wachten met actie ondernemen totdat je helemaal weet wat je wilt of wat jouw missie is.”

Simone Levie

Waarom je missie ontdekken?

Jezelf ontdekken

Het ontdekken van je missie heeft alles te maken met het ontdekken van jezelf. Als je weet wat jou gelukkig maakt, wat je grootste dromen zijn en wat je goed kan, ben je al heel dichtbij je missie. 

 

Jezelf terugvinden

Het probleem is dat heel veel mensen dat niet goed weten en dat ze zich laten tegenhouden door allerlei angsten en negatieve overtuigingen. We zijn onszelf een beetje kwijtgeraakt doordat we zo druk zijn met het leven naar opgelegde verwachtingen en het vermijden van situaties waarin we ons onzeker en ongemakkelijk voelen.

 

Belemmeringen van je af gooien

Daarbij zijn we allemaal in een beperkend verhaal gaan geloven die we gedurende ons leven eigen hebben gemaakt. Hierdoor zijn we iemand geworden die we eigenlijk diep van binnen niet zijn.

 

Je eigen pad volgen

Om jezelf goed te leren kennen is het dus ook belangrijk om al die angsten en negatieve overtuigingen te leren kennen. Als je hier bewust van bent, kun je er namelijk voor kiezen om de angst onder ogen te komen en je eigen pad te gaan volgen. 

Vanuit liefde leven

Zo leer je jezelf om vanuit liefde te gaan leven en niet vanuit angst. Dat betekent niet dat je geen angsten meer zult voelen. Het betekent dat je je angsten niet langer vermijdt, omdat je weet dat je daar uiteindelijk niet gelukkig van wordt en niet van zult groeien. Het betekent dat je eindelijk je missie gaat leven! 

Keuzes maken en echt iets opbouwen

Wees ook dan niet bang om te kiezen. Door keuzes te maken en ergens helemaal voor te gaan, kun je echt iets opbouwen. Vanuit die basis ontstaan er veel meer mogelijkheden om al die andere leuke dingen te doen. 

 

Bijsturen wanneer jij wilt

 En weet ook dat keuzes niet definitief hoeven te zijn. Als je nu iets kiest, betekent dat niet dat je daar de rest van je leven aan vast zit. Je kunt altijd bijsturen of zelfs een hele andere koers gaan varen.

 

Doen wat jij het leukste vindt

Een missie is vaak een fulltime job. Een missie is iets wat jij het leukst vind, waar je het gelukkigst van wordt en waarmee je een mooie impact kunt maken. Dat wil je dan natuurlijk het liefst ook elke dag doen.

Van je missie je bedrijf maken

Dan is het wel handig dat het je ook genoeg geld oplevert. Geld om zelf van te leven, maar ook geld om je missie groter te maken en nog meer impact te hebben. Gelukkig zijn de mogelijkheden tegenwoordig – mede dankzij het internet – eindeloos! Je kunt van je missie je bedrijf maken.

Goed verdienen met wat je leuk vindt

Je hoeft niet te kiezen tussen óf veel geld verdienen óf doen wat je leuk vind. En ook als je missie nog niet helemaal duidelijk is, kun je toch alvast beginnen met het zetten van de eerste stappen. 

Het ontdekken van je missie heeft alles te maken met het ontdekken van jezelf.

Simone Levie

Word een pro in het zien van kansen en vind je missie!

Ik heb iets bijzonders voor je…

Ik ga je helpen
Een 10 weeks online programma waarin ik jou ga helpen jouw missie te vinden & vet geld te verdienen.

Vind je missie challenge
10 weken lang krijg jij elke dag nieuwe lessen en opdrachten die je gaan helpen bij het vinden van jouw missie. Vind jouw passie (terug) in het ondernemen!

JE MAG DEZE METHODE GEBRUIKEN VOOR JOUW KLANTEN. DE VRAGEN UIT DE WERKBOEKEN. DE LESSEN DIE IK DEEL. GEEF ZE DOOR…! 

Ik neem je in een 10 weken online programma stap voor stap mee in alle stappen die jij moet zetten. Waarmee je direct al kunt starten.

Je krijgt mijn complete methode inclusief werkboeken, video’s en meditaties.

Je krijgt life time toegang. Je kunt dit life changing proces dus iedere keer opnieuw bewandelen.

Je hoeft je niet meer te verstopppen voor je wens naar succes.

Een ongelooflijke boost in alles. Alles zal verhogen. Je energie, je geluk, je mindset, je verliefdheid op het leven en je gaat ervaren dat je alles waar je van droomt waar kan maken. 

Het blijft niet bij dromen: je gaat het nu ook echt doen. We gaan het samen doen. 

Geschikt voor de gevorderde ondernemer die niet meer zo hard wil werken, maar voelt dat ’t anders kan.

Geschikt voor de startende ondernemer die zijn of haar missie nog niet precies weet.

Ik doorloop zelf deze methode ieder jaar weer.

Naast business coach durf ik me nu ook als spirit en mindset coach neer te zetten. Business is mindset. We gaan all the way.

Omdat ik voel dat het nu jouw tijd is en ik al mijn liefde aan jouw wil geven om echt te gaan voor alles waar jij naar verlangt in één klap mega groot wil maken kan je instappen tegen een uitzonderlijk bijzonder aanbod.

€ 1.148,- (excl. BTW)


Van € 1.111 + € 37 nu tijdelijk
voor maar € 111,- (excl. BTW) !!!

Dit is zo gaaf! Vorige week wist ik nog niet welke kant ik op wilde of wat ik kon doen. Ja, iets met coaching, maar wat? Mijn gedachten gingen echt alle kanten op. Vorige week vrijdag ben ik stiekem al begonnen met les 2. Ik was er blijkbaar aan toe. Vandaag kan ik vol trots en overgave zeggen dat ik mijn kern gevonden heb. Ik weet eindelijk waar mijn kracht ligt en daar ben ik echt super blij mee.

Niki Brussel

nu met speciale bonus!

MIJN CARDDECK (t.w.v. €37,-)

Je krijgt mijn carddeck van €37,- er helemaal gratis bij.

Trek vandaag nog een kaart uit deze Special Book Edition Carddeck. Ruim belemmerende gedachten uit de weg. Raadpleeg je intuïtie bij twijfel. Voel de kracht & wijsheid uit de kaarten. En zet zo iedere dag een klein stapje. Om grote dromen waar te maken.

Alleen NU beschikbaar voor €111,- excl btw, incl carddeck. Je mag deze methode gebruiken voor je klanten, maak het je eigen, deel mijn lessen op jouw eigen unieke manier. Uiteraard is de toegang voor de online academie die je krijgt na betaling alleen voor jou. 

Doe mee en meld je aan!