fbpx
Selecteer een pagina

2015 was een bijzonder jaar.
Een jaar vol manifestaties, wonderen, kansen en mogelijkheden.
En steeds beter begin ik de kracht van manifesteren te begrijpen en te snappen.

 

2015:

Een jaar waarin ik zakelijke grote successen vierde.
Een jaar waarin ik enorme persoonlijke ontwikkeling heb doorgemaakt.
Een jaar waarin ik veel van waar ik van droomde naar me toe heb getrokken.
Een jaar waarin ik zie en begrijp dat ik positieve invloed heb op vele levens van anderen.

Het meest fijne is dat ik het leven steeds meer begin te begrijpen.
Er een soort vat op heb.

Ik kom steeds meer in een flow, een flow die ik wil beschrijven als een onuitputtelijke bron waaruit een stroom komt die door blijft stromen.

Ik voel letterlijk de energie en de eenheid met het universum. Mijn hart, mijn hoofd, mijn huid ik voel het. Ik voel me een en verbonden met de wereld.

Deze connectie met het universum is goddelijk.
En door die goddelijke kracht stijg ik boven mezelf uit.

Het draait niet alleen maar om hard werken.
Of persoonlijke ontwikkeling.
Of mindset.
Of kansen zien.
Of investeren.

Het is veel grootser dan dat.

Ik begin steeds beter te begrijpen dat alles een is.
Dat alles in de wereld op een bepaalde manier met elkaar in verband staat.
Dat ik en jij geen losse onderdelen van elkaar zijn.
Wij zijn niet alleen toevallig door bijvoorbeeld deze nieuwsbrief met elkaar verbonden.

Alles in dit universum is met elkaar verbonden en er zijn natuurkundige krachten (die we nog niet kunnen verklaren) die volgens vaste regels en patronen werken. Ik ben hier niet voor niets, jij bent er niet voor niets. En wij staan letterlijk met elkaar in contact. Zet jij iets in beweging, dan zal die beweging letterlijk invloed hebben op de gehele wereld.

Door die krachten kan je enorm veel bereiken en invloed hebben op wat je doet. Het rimpel effect van de daad van een persoon is immens. Kijk bijvoorbeeld naar kwade zaken. 1 persoon kan met een geweer een enorme chaos creëren. Maar met goede zaken heb je net zoveel invloed of zelfs meer. Alleen ben je je er waarschijnlijk niet zo van bewust.

Als jij het gevoel hebt niks aan de wereld te kunnen veranderen en alleen op micro niveau een invloed kan uitoefenen op je leven (zoals bijvoorbeeld het krijgen van kinderen, het kiezen van je partner of het beginnen van een bedrijf) dan zal je ook op deze manier blijven leven en niks veranderen. Je leidt het leven zoals de massa die leeft. In de vaste structuren die neergezet zijn door onze huidige maatschappij en waar maar weinig mensen uitbreken.

Maar het kan ook zeker anders. En succes of invloed en impact op deze wereld is echt niet voor heel weinig mensen weggelegd. Het is alleen verdomde moeilijk omdat die weg naar succes een groot duister gat is. En wellicht voel je je ook gelaten. Want tja waarom zou jij nou invloed kunnen hebben op de wereld?

OMDAT JIJ GEBOREN BENT

Als je mensen bestudeert die succesvol zijn en het gevoel hebben dat zij een enorme betekenis voor de wereld hebben dan zie je dezelfde patronen.

Deze mensen geloven met hart en ziel en zaligheid dat ze een grote invloed kunnen uitoefenen op deze wereld. Zij zien zichzelf niet als klein individu, maar zien de noodzaak dat zij als leider op moeten staan om de wereld naar een hoger niveau te brengen. Niet ten bate van zichzelf. Maar ten bate van de wereld. Zij voelen dat hun missie, hun boodschap zo groot is dat ze niet meer te stoppen zijn en zich laten leiden door de flow van het leven.

Kijk naar Einstein, Oprah, Steve Jobs, Carl Jung, Nelson Mandela, en al die andere mensen die zo’n immense drive hadden en hebben. Wat als zij niet hadden geluisterd naar hun boodschap? Naar wat zij te doen hadden? Hoe leeg zou onze wereld dan zijn? En waarom zou je niet zo’n zelfde invloed kunnen hebben als dat deze mensen hebben?

Vaak is je levensmissie leven eng. Doodeng. En moet je er vele deuren voor sluiten. Loslaten. In de nieuwe wereld durven te stappen. Connecties aangaan met mensen die als vanzelf op je pad komen.

Je missie hoeft niet altijd scherp en helder te zijn.
Maar vaak is wel al helder wat je niet wilt. Wat je moet loslaten. Ik denk dat je dat wel weet.
Maar het oude vertrouwde, veilige. Dat is eng.

Voor mijn grote doorbraak op persoonlijk en zakelijk vlak moest ik Socialmedium loslaten, stoppen met personeel en stoppen met bepaalde samenwerkingen. Men… wat vond ik dat eng. Maar toen ik begin 2014 alles had losgelaten en niks meer had (zelfs alleen maar rode cijfers op de bankrekening) pas toen begon het te stromen.

Pas toen kon ik luisteren naar mijn innerlijke stem, mijn innerlijk weten, en pas toen kwam alles als vanzelf op mijn pad.

Ik voel dat mijn missie groots is. Wat ik precies te doen heb weet ik niet. Maar ik laat me leiden. Ik geef me over aan de flow van het leven en stel me ieder jaar een groots doel. Een doel waarvan mijn innerlijke stem zegt dat ik dat nu moet doen. Ik weet dat ik een immense invloed kan uitoefenen op deze wereld. En dat wil ik ook, want de wereld heeft mij nodig. (net zoals de wereld JOU nodig heeft) Ik weet nog niet precies hoe en wat, maar de antwoorden komen als vanzelf op mijn pad.

Alle succes begint met loslaten. Alle succes begint met het kunnen reflecteren op je huidige handelen en patronen. En alle succes begint met de flow van het leven te voelen. Alle succes begint met je te verbinden aan de juiste personen. Wij mensen zijn collectieve sociale wezens en als collectief geheel kunnen we nog veel meer wonderen verrichten dan alleen.

Laat los. Luister naar innerlijke stem en volg je pad. Luister bij wie je moet zijn voor je volgende stap. Investeer in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling (dit is veel belangrijker dan materiële zaken, die komen wel, echt). Blijf steeds weer luisteren naar je stem. De antwoorden komen dan vanzelf.

Laat je dragen door de energie van het leven. Luister naar je innerlijke stem.
Geef eraan toe. Koester je innerlijke weten. Dat duiveltje op je schouder heeft al lang genoeg zijn zin gekregen.

De meest moedige mens is de mens die echt durft te luisteren naar zijn innerlijke stem.
De meest moedige mens is de mens die gelooft dat hij de wereld kan veranderen.
De meest moedige mens is de mens die deuren durft te sluiten.
De meest moedige mens is de mens die zijn kop boven het maaiveld durft uit te steken ten dienste van de wereld.
De meest moedige mens is de mens die rechts durft af te slaan, terwijl de rest naar links gaat.
De meeste moedige mens is de mens die de andere mens het geloof en diep vertrouwen geeft dat het anders kan.
De meest moedige mens is de mens die durft te investeren in het geluk van anderen, ten dienste van de wereld.
De meest moedige mens is de mens die onbaatzuchtig is en onvoorwaardelijk durft te geven
De meest moedige mens is de mens die zijn eigen waarde niet onderschat.
De meest moedige mens is de mens die zich laat zich leiden door de flow van het leven.

De meest moedige mens ben jij.
De meest moedige mens ben ik.

Be the girl on the right

Be the girl on the right

Allemaal hebben we het in ons om de meest moedige mens te zijn.
Wij maken uit van een collectief. Een universum.
Alles is een.

Op 4 januari start de spiritbusinesschallenge.
Stap jij in de rol van de moedige mens?
Doe dan mee. En samen veranderen we de wereld.
http://www.spiritbusinesschallenge.nl