fbpx
Selecteer een pagina

“Hoe groot
durf jij nog te
dromen?”

Ik ben Simone Levie, ondernemer, spiritueel, internet lover, visionair, moeder, vrouw, levensgenieter en groots dromer. Vol vuur en passie. Vol water en compassie. Mijn allergrootste droom is dat mensen als jij het allerbeste uit zichzelf halen. Lef gaan tonen. Op gaan staan. Het ondernemerschap gaan omarmen, veel mensen gaan helpen en daarmee de wereld verrijken.

“Mijn allergrootste droom is dat mensen als jij het allerbeste uit zichzelf halen. Lef gaan tonen.”

Al van jongs af aan ben ik verslaafd aan het internet. Hoe snel we nu connecties kunnen leggen met de gehele wereld. Hoe snel we tot kennis en inspiratie komen. Hoe snel we onze eigen boodschap kunnen verspreiden. Het internet is niet voor niets gekomen. Maak er gebruik van. Nooit eerder doet jouw boodschap er zo toe als nu.

Omarm het goddelijke in je …

“Trots als een pauw. Kleurrijk. Sla jij je vleugels uit. Moed, lef, vertrouwen. Ben jij de creatuur van je droom. Ben jij de creatuur van een wereld die elk moment werkelijkheid wordt…”

JOUW REIS.

Je stapt in een magische reis
Jouw reis
Jouw unieke eigen wereld
Op het pad van verlangen.

Omarm het goddelijke in je
Trots als een pauw
Kleurrijk
Sla jij je vleugels uit
Moed, lef, vertrouwen
Ben jij de creatuur van je droom
Ben jij de creatuur van een wereld die elk moment werkelijkheid wordt

Sinds 2009 ben ik ondernemer. Ik droomde ervan om een groot internet bedrijf te hebben met veel personeel. We groeiden snel. In het eerste jaar hadden we al meer dan 100.000 euro omzet en we namen snel mensen in dienst. Totdat ik in 2012 mijn eerste zoon kreeg. Ik kwam na mijn zwangerschap terug op kantoor en mijn droom viel in duigen. Dit was niet wat ik wilde.

Daarna brak een moeilijke tijd aan. Een zoektocht vol tegenslag. Door die zoektocht moest ik mijn oude droom loslaten en kwamen de opdrachten ook niet meer binnen. We besloten te stoppen met personeel. En kwamen eind 2013 in de schulden terecht door verkeerde beslissingen.

Op dat moment was ik hoogzwanger van de tweede.

Ik kon op dat moment 2 dingen doen. Stoppen met ondernemen en een baan gaan zoeken of doorgaan met dat wat ik te doen had. Op het moment dat het me echt te veel werd, werd ik wakker. Licht, liefde en rust dat was het enige wat ik nog kon voelen. De angst voor schuld verdween. En het was alsof mijn baby in mijn buik zei. Simone, ga zelf in het licht staan en ga doen wat je te doen hebt. Stel je niet meer afhankelijk op van anderen.

XO,

En het was alsof mijn baby in mijn buik zei…

Simone, ga zelf in het licht staan en ga doen wat je te doen hebt. Stel je niet meer afhankelijk op van anderen.”

“Vol vertrouwen ging ik doen
wat ik al heel lang wilde doen.”

Ik wilde mensen leren hoe ze online programma’s moesten maken, publiceren en lanceren. Eind januari 2014 beviel ik van mijn zoon Jimmy. 5 mei op bevrijdingsdag startte mijn programma met meer dan dan 100 mensen.

Ik wilde geen eendagsvlieg worden en heb enorm geïnvesteerd in mezelf. Ik voelde de roeping om me in Amerika bij Gabby Bernstein me spiritueel verder te ontwikkelen. Ik ben met diverse coaches gaan werken om de trauma’s van vroeger op te schonen. Ik werd sterker, lichter, liever, mooier, intuïtiever en ook meer begaafd om meer mensen te kunnen helpen.

“De deelnemers voor MPOP bleven stromen. Ik coachte 10 tallen mensen per week en ik werd een steeds betere business coach.”

Samen met Dolly Heuveling van Beek organiseerde ik het Spirit Business Event. En door de impact van dit event werd mijn missie en visie op het ondernemerschap steeds sterker en groter. Ik wilde de boodschap van liefdevol en moeiteloos ondernemen verspreiden. Je kan heel veel mensen binnenhalen door angst en schaarste.

Maar ik wil laten zien dat het ook anders kan en zelfs anders MOET.

“Geloof in overvloed, concurrentie bestaat niet, verspreid je eigen boodschap vanuit liefde voor de medemens en de wereld.”

Zet jezelf en anderen in het licht. Het ondernemerschap gaat niet om JOU. Maar om JOUW boodschap en het rimpel effect dat je verspreidt. Zet de kracht van het internet in. Want NU kan je zo snel zoveel mensen bereiken. Die jouw boodschap moeten horen.

Omarm het goddelijke in je …

“Wees een rolmodel een voorbeeld voor de wereld. En verander het leven van anderen. Anderen in het licht zetten geeft vervulling.”

Ik heb nu een business school voor nieuwe generatie ondernemers.

Ondernemers die niet alleen de slimme marketing trucjes willen leren, maar zich echt verder willen ontwikkelen. Emotioneel, spiritueel, fysiek en geestelijk. Ondernemers die lef hebben en dromen van een groots licht leven. Ondernemers die zichzelf in het licht durven zetten, maar net zo goed ook anderen. Ondernemers die samenwerken in plaats van concurreren. Ondernemers die gaan voor een leven vol inspiratie en rijkdom.

Droom groots, sprookjes bestaan. Alles is mogelijk. Het internet maakt alles mogelijk. Word een met de wereld. Geef jouw boodschap door. En leef.

“Manifesteer jouw diepste hartsverlangen”

Lees ook mijn blogs:

Peptalk voor de moedige mens. 2015 was een bijzonder jaar.

Peptalk voor de moedige mens. 2015 was een bijzonder jaar.

Peptalk voor de moedige mens. 2015 was een bijzonder jaar. Een jaar vol manifestaties, wonderen, kansen en mogelijkheden. En steeds beter begin ik de kracht van manifesteren te begrijpen en te snappen. 2015: Een jaar waarin ik zakelijke grote successen...

Peptalk voor de moedige mens

Peptalk voor de moedige mens

2015 was een bijzonder jaar. Een jaar vol manifestaties, wonderen, kansen en mogelijkheden. En steeds beter begin ik de kracht van manifesteren te begrijpen en te snappen.   2015: Een jaar waarin ik zakelijke grote successen vierde. Een jaar waarin ik enorme...

Spreid je vleugels

Geloof in overvloed, concurrentie bestaat niet, verspreid je eigen boodschap vanuit liefde voor de medemens en de wereld. Zet jezelf en anderen in het licht. Het ondernemerschap gaat niet om JOU. Maar om JOUW boodschap en het rimpel effect dat je verspreidt. Zet de kracht van het internet in. Want NU kan je zo snel zoveel mensen bereiken. Die jouw boodschap moeten horen.

BEKIJK OOK MIJN NIEUWE CARD DECK.

De card deck bestaat uit 108 uitspreken.

  • 108 Inspiratie Cards.
  • Altijd een passende gedachte, woord of vraag.
  • Ook mooi als kado.

Je krijgt antwoorden op de vragen over jouw dromen en verlangen. Met deze kaarten ga je sneller manifesteren. Omdat ze de sleutel zijn tot jouw wonderland. Ze zijn gemaakt door het universum. Voor jou.