meer-mpop
Evelyn Prins

"De grootste les die ik heb geleerd door mee te doen aan MPOP, is om elke keer te kiezen voor liefde in plaats van angst."

Lees verder »

Femke Hogema

"MPOP heeft gezorgd voor een enorme ommezwaai in mijn onderneming! "

Lees verder »
money-flow-separator
Astrid Davidzon

"MPOP heeft niet alleen invloed gehad op mijn onderneming, maar ook op hoe ik in het leven sta."

Lees verder »
Laura Elsman

"Door MPOP begon het pas écht te stromen."

Lees verder »
money-flow-separator
Martine de Troije

"De community die door MPOP is ontstaan is het kloppende hart van Simone, is haar levenswerk en is minstens net zo waardevol als het programma zelf. "

Lees verder »
Nicole Offenberg

“MPOP én Simone hebben mijn kijk op mijn bedrijf voorgoed veranderd.”

Lees verder »
money-flow-separator-tall
Angélique Piternella

"Voor mij was MPOP niet alleen het maken van een prachtig online programma, maar ook een complete switch in mijn business."

Lees verder »
Ursula Hamelink

"... MPOP en de geweldige manier waarop Simone mij coacht en motiveert, hebben inmiddels al heel veel opgeleverd. Ik ben me meer en meer bewuster geworden van mijn eigen talenten en kwaliteiten."

Lees verder »
money-flow-separator
Eva Brouwer

“Iedere keer een kleine overwinning boeken op jezelf, dat is de grootste kracht van MPOP. ”

Lees verder »
money-flow-separator-tall
Guido Vrencken

"Dank je wel Simone, deelname aan Mpop-4 was voor mij een life changing experience, zowel voor mij als voor mijn klanten."

Lees verder »
Erica van Engel

"In MPOP sta je nooit alleen, in welke fase je ook bent. Dat geeft je de moed om door te gaan. "

Lees verder »
money-flow-separator
Eveline04

Evelyn Prins

ONBEPERKTPUUR.NL

De vorige rondes van MPOP, deden er bevriende mede-ondernemers mee. Van hen hoorde ik dat veel van hun mede-MPOP’ers na 3 maanden nog geen programma hadden staan. Daar begreep ik, in mijn naïviteit, helemaal niets van. Als je een programma volgt over het maken van een online training, dan heb je aan het einde van dat programma toch gewoon een online training staan?

Wat ik niet wist, is dat MPOP veel meer is dan zomaar een programma. In september 2015 begon ik vol enthousiasme aan MPOP4. Maar helaas. Heftige vermoeidheidsklachten gooide roet in het eten en al snel bleek dat het mij niet zou lukken om in die 3 maanden een online programma te ontwikkelen. Pas toen ervoer ik écht de kracht en de liefde die je ontvangt in zo’n community. Blijdschap, verdriet, frustratie, het mag er allemaal zijn. Wat is het mooi om op zo’n manier te geven en te ontvangen. Alleen het mogen horen bij zo’n groep, maakt het de investering al waard.

Van Simone heb ik geleerd om te ontspannen. Iedereen heeft zijn/haar eigen proces en dat is helemaal oké. De grootste les die ik heb geleerd door mee te doen aan MPOP, is om elke keer te kiezen voor liefde in plaats van angst.


Pas als je iets maakt vanuit liefde voor je klanten, schiet het wortel en wordt het succesvol. Een prachtige levensles!

Femke Hogema

www.financienvoorzzpers.nl

Ik leer ambitieuze ondernemers zelf Grip op Cijfers krijgen zodat ze zelf bouwen aan een Financieel Succesvol Bedrijf. MPOP heeft gezorgd voor een enorme ommezwaai in mijn onderneming! Dankzij MPOP geef ik nu bijna alleen maar blended trainingen. Dit is voor mij aantrekkelijker, want mijn product is schaalbaarder, maar mijn klanten zijn ook veel nog meer resultaat gaan behalen! Het programma van Simone is erg compleet en heeft mij echt geholpen verder te bouwen aan mijn (online) business.

Astrid Davidzon

www.zoninjeleven.nl

Toen ik me in september aanmeldde voor MPOP, had ik het al helemaal in mijn hoofd: In februari 2016 zou mijn boek "P.R.I.M.A. is perfect" verschijnen. En het leek me super om rond diezelfde tijd dan ook een online programma te kunnen lanceren.

Een helemaal op maat gemaakt online programma voor de perfectionisten die na het boek nog verder willen gaan.

Vol enthousiasme stortte ik me op MPOP, maar rond les 3 moest ik noodgedwongen pauzeren. Onverwachte gezondheidsproblemen en de daarmee gepaard gaande levenslessen hadden nu absoluut prioriteit. Voor mij aanvankelijk niet gemakkelijk te accepteren, want ik wilde zoooooo graag verder.

Maar dankzij de steun van die enorme online community met gelijkgestemde vrouwen en mannen, voelde ik me getroost en gesterkt. Ik accepteerde de situatie en besloot in mijn eigen tempo door te gaan. Daarin was ik trouwens niet de enige.

Veel MPOP-pers ontdekken gaandeweg dat het belangrijk is om je eigen tempo te volgen en je niet te laten opjagen door de vorderingen van anderen. Dit programma is echt zo intensief, je wordt gedwongen naar je kern te gaan.

En als je bereid bent dat te doen, kunnen er de mooiste dingen ontstaan.

Simones energie is aanstekelijk en enthousiasmerend. Al zou er verder niemand in de wereld in je geloven, Simone kan dat gevoel bij jou als geen ander naar boven krijgen. En dat is belangrijk. Want dat is de basis waarop je kunt gaan creëren.

Mijn online programma is er nog niet. Dat wil zeggen, het staat nog niet online. Dat is een bewuste keuze geworden. Ik heb me eerst gefocust op het boek. En in dat proces heeft alles wat ik bij MPOP heb geleerd mij ook enorm veel gebracht. Nu het boek uit is, ga ik het programma in de wereld zetten. Ik voel dat het al helemaal in mijn hoofd zit. Gedurende het MPOP-proces merk je dat je ideeën steeds verder groeien en rijpen, tot ze naar buiten kunnen komen. Het is net als een zaadje dat je plant. Heel lang lijkt het alsof er niets gebeurt, maar ondertussen, onder de grond ...! Je moet het alleen wel blijven voeden natuurlijk.

MPOP is een prachtig programma, dat ik iedereen die voelt dat hij serieus werk wil maken van zijn of haar passie echt vanuit de grond van mijn hart kan aanbevelen. Het heeft niet alleen invloed gehad op mijn onderneming, maar ook op hoe ik in het leven sta.

Het is net als het leven: Niet altijd even gemakkelijk, maar als het pad af en toe steil is, is de voldoening des te groter! De support van al die anderen die hetzelfde meemaken als jij is fantastisch en zal je op cruciale momenten ook weer motiveren en verder helpen.

Mijn quote: RELAX, HET LOOPT TOCH ALTIJD ANDERS DAN JE DENKT!

Laura Elsman

E-See Video www.e-seevideo.com

Hoe bijzonder is het dat ik als drukbezette online video coach en videomaker toch het idee had 'ik mis iets in mijn onderneming'. Blijkbaar was dit 'bezieling'.

Ik was constant bezig met marketing maar het voelde niet goed en er kwam weinig uit. Wel had ik heel veel via via klanten, maar ik bleef in een kringetje draaien en wilde meer: meer winst voor mijn inzet en meer mijn talenten benutten. Dit heb ik ook echt aan haar gevraagd, uitgeschreven en gemanifesteerd - een voor mij toen onbekend fenomeen.

Sinds ik Simone ken, zij me inhuurt voor haar video's, ik haar events bezoek en ik me bij MPOP heb aangesloten is het bij mij pas écht gaan stromen. Komen mijn ware wensen naar boven, kom ik de juiste mensen tegen, heb ik mij met volle kracht gefocust, ben ik opgestaan voor mijzelf en mijn talenten en ben ik nu bezig met mijn Prachtige Online Programma, waarin ik vrouwen leer hoe je zichzelf krachtig voor de camera presenteren vanuit hun Fabulous Body, Mind & Soul.

Momenteel ben ik bezig om mijn Italiaanse filmdromen uit te laten komen. Ik had net dat ene zetje nodig. En los van het waarmaken van mijn dromen heb ik ook een fiks hogere omzet, waar ik echt van schrok. Dit ben ik blijkbaar waard. En dat is iets wat ik ook door Simone heb leren inzien: dit ben ik waard!

Hartelijke groet,

Laura Elsman
Online video coach & producer
Oprichter Fabulous Business TV

Nicole Offenberg

www.nicoleoffenberg.nl

Simone is de beste internet business coach die ik ken. Zij snapt als geen ander hoe je het internet voor jou en je bedrijf kunt laten werken. En dat dit toch op een hele persoonlijke authentieke manier kan. Ik had al een goed lopend offline bedrijf in één op één coaching en met MPOP heb ik geleerd hoe online ondernemen werkt, een geweldige aanvulling op wat ik al deed. Ik heb nu twee keer mijn online programma Expeditie Krachtige Keuzes gegeven met supertevreden klanten.

MPOP zit goed in elkaar. Het is heel praktisch en concreet, maar je moet wel zelf aan de slag. En dat is hard werken, maar wel heel erg leuk. Je gaat helemaal je eigen programma maken, zoals jij dat wilt. En 't nog lanceren ook. Alles zit er in, maar je moet een doorzetter zijn. MPOP én Simone hebben mijn kijk op mijn bedrijf voorgoed veranderd. Simone is echt een waterval aan ideeen en ziet altijd en overal kansen en mogelijkheden. Ze geeft je het vertrouwen dat je het kunt en moedigt je aan. Ze inspireert mensen om net die extra stap te zetten, grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf halen. En daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Hartelijke groeten,
Nicole

Martine de Troije

Office Coach, www.martinedetroije.nl

MPOP. Tja. Life changing, ik kan niet anders zeggen! Ik weet nog goed dat ik me inschreef, minder dan een uur voor de sluiting van MPOP 3.

Poeh! Ik vond het best een investering en ik twijfelde. Doe ik het wel, of doe ik het niet. Mag ik wel 'zoveel' geld aan mezelf uitgeven. En wat gaat het me brengen? Wat voor programma ga ik maken? Ik was een succesvolle interimmer, gevangen in een gouden kooi. Doordat het goed ging, gunde ik mezelf geen tijd om te kijken naar, of te investeren in andere mogelijkheden. Maar was ik echt zo blij en tevreden? Nee. Ik maakte super lange dagen, reisde het land door naar opdrachten en jongleerde me ondertussen rot om alle ballen in de lucht te houden met een gezin met twee jonge kindjes. En altijd dat gevoel dat je iemand tekort doet.

Wat er gebeurde vanaf het moment van inschrijving is onbeschrijfelijk.

Een roller coaster. Binnen een uur na mijn inschrijving ging het los. Opende zich de Facebookgroep, gingen we van start. Een warm bad van ondernemers met een missie. Een doel. Allemaal op hun manier maar één wens; de wereld een klein stukje mooier maken. Nadat ik eerst een half jaar aan de zijlijn meekeek met wat er allemaal gebeurde, ben ik MPOP-Ster geworden. Ik wilde met Simóne werken. Van haar de kneepjes van het vak leren. Simone is echt een engel op aarde. De droom die zij ooit had. De durf om in het licht te gaan staan. Diep respect. Alles wat Simone heeft aan kennis, aan informatie, aan inzichten, deelt zij met de wereld. Grenzeloos en met een diep vertrouwen. De community die door MPOP is ontstaan is het kloppende hart van Simone, is haar levenswerk en is minstens net zo waardevol als het programma zelf. Zo ontzettend bijzonder om altijd een netwerk aan mensen om je heen te hebben die je helpen als je een vraag hebt, die je motiveren als je er even doorheen zit, die je stimuleren om dóór te gaan. Om je licht te laten schijnen!

Inmiddels werk ik keihard aan mijn eigen droom. Maar onder mijn voorwaarden en op mijn manier. Niet meer ten dienste van en rondrennend met het hart in m'n keel. Ik geniet, leef, droom en die droom heb ik door MPOP om kunnen zetten in een plan. Een onbetaalbaar proces, waarvan de investering die ik ervoor gedaan heb een fractie is van de waarde die het me gebracht heeft. Eens een MPOP'er, altijd een MPOP'er. Kan ook niet anders, want één keer 'binnen de muren' van de community kan en wil je niet meer terug.

"Follow your bliss and the universe will open doors for you where there were only walls." – Joseph Campbell

Angélique Piternella

www.shareofficesupport.nl

Voor mij was MPOP niet alleen het maken van een prachtig online programma, maar ook een complete switch in mijn business. Het was de verandering van mindset naar groot durven denken. En dat gaf nieuwe mogelijkheden. Ik was van plan 1 online programma te maken maar heb nu een online academie met een online leertraject van 10 weken, 4 kort online trainingen & online coaching. Ook heb ik een online challenge georganiseerd waaraan bijna 500 secretaresses hebben deelgenomen. En niet alleen secretaresses uit Nederland, maar ook uit Zuid Afrika, België en Aruba. Online leren kent geen grenzen!

Imagine with all your mind
Believe with all your heart
Focus on what you want
Achieve with all you might
Recieve and just be grateful


Muchas gracias Simone.

Angélique Piternella
www.shareofficesupport.nl

Ursula Hamelink

Online NAH Business Coach, www.maximaalvooruit.nl
(*Niet Aangeboren Hersenletsel)

Ik heb bij Simone de MPOP 4 gevolgd n.a.v. de F**K*T Shine Your Light Challenge. Ik raakte door deze challenge zo geïnspireerd en zo enorm gemotiveerd om deze opleiding te gaan volgen. De MPOP en de geweldige manier waarop Simone mij coacht en motiveert, hebben inmiddels al heel veel opgeleverd. Ik ben me meer en meer bewuster geworden van mijn eigen talenten en kwaliteiten. En weet nu heel goed wat mijn angsten zijn en waar die vandaan komen. Simone heeft me echt helpen relativeren en uit te gaan van het moment. Ik heb geleerd om los te laten wat er niet meer toe doet. Ik heb geleerd mijn hart te volgen en vooral te doen wat ik leuk vind. Te doen wat mijn dromen zijn en daar volledig voor te gaan. Ondanks de tegenslagen die ik heb gehad tijdens het volgen van de MPOP. Ik heb tijdens de MPOP de online cursus “Krachtig nah kinderen begrijpen” gemaakt en heb hieraan een spiritueel tintje gegeven. Het heeft me echt veranderd, me zekerder gemaakt, en vooral het vertrouwen gegeven om ervoor te gaan, ook al doe ik iets heel anders dan gebruikelijk. Ik voel me én ben een echte pionier in mijn vak geworden.

Ursula Hamelink
Online NAH Business Coach
(*Niet Aangeboren Hersenletsel)

"Ik word het beste betaald voor wat ik het liefste doe en wel in overvloed. En dan bedoel ik niet alleen zakelijk."

Erica van Engel

www.differeve.com

Ik verzorg al jaren trainingen op het gebied van starten met (sociaal) ondernemen, maar zet nu pas de eerste stappen in het online ondernemerschap. Omdat het gros van mijn deelnemers niet van Nederlandse origine is en ik een internationale ambitie heb, is het omzetten van mijn live trainingen naar online trainingen een logische stap. In mijn zoektocht naar de mogelijkheden kwam ik al snel bij Simone uit.

Haar succes was ook bij mij niet onopgemerkt gebleven. Ik werd vooral geraakt door haar nuchterheid, kwetsbare opstelling en haar vermogen om in korte tijd te excelleren. Ik ging vol ambitie van start met MPOP. Door privé-omstandigheden raakte ik echter kort na de start in een diep dal waardoor de ontwikkeling van mijn programma veel langer duurt dan ik gepland had. Het fijne van MPOP is dat dat feitelijk geen probleem is. Je zet je plannen op je eigen tempo voort. Ik had ook extra tijd nodig doordat MPOP mij veel stof tot nadenken heeft gegeven over wat ik wel en niet wil. Mijn WHY had ik helder maar het WHAT en HOW waren lastig te beantwoorden vragen. Ik ben er inmiddels wel uit. Mijn programma is in grove lijnen opgesteld en de lessen zijn in voorbereiding. Binnen een aantal weken ga ik lanceren. Naast de inhoudelijke inspiratie uit te training en van Simone als persoon, ben ik ook erg geinspireerd door veel van de andere deelnemers. Uiteraard door de successen maar net zo goed door diegenen die het door ziekte of persoonlijke omstandigheden ook zwaar hadden. In MPOP sta je nooit alleen, in welke fase je ook bent. Dat geeft je de moed om door te gaan.

"Je kunt niet falen, tenzij je opgeeft."

Eva Brouwer

www.pret-a-present.nl

"Toen ik zelf overwoog om aan MPOP te beginnen, las ik berichten van eerdere deelnemers, dat het "life changing" zou zijn. Tuurlijk, dacht ik. Het zal best nuttig zijn, maar zo bijzonder?! Maar ja hoor, ik kan na afloop van MPOP niets beters zeggen dan dat. Het heeft mijn leven veranderd. Van iemand die alleen maar de mooiste creatiefste plannen bedacht, maar nooit ene moer in de praktijk bracht, heb ik nu mijn eigen online platform waarmee ik vrouwen inspireer om zichzelf te presenteren, een online talkshow gepresenteerd en een Presentatie Challenge georganiseerd met honderden deelnemers, die vervolgens tegen MIJ weer zeggen dat ik iets heel bijzonders heb gedaan. Huh?! Hoe kan dit?"

"Simone's motto "Start before you're ready", plus de handige stap voor stap lessen, hebben mij geïnspireerd, zelfvertrouwen gegeven en eindelijk tot actie aangezet. Iedere keer een kleine overwinning boeken op jezelf, dat is de grootste kracht van MPOP. Plus de geweldige community die elkaar écht steunt en succes gunt. Bedankt Simone, ik had het voor geen goud willen missen!"

"Iedere keer een kleine overwinning boeken op jezelf, dat is de grootste kracht van MPOP. "

Guido Vrencken

www.jouwstappenplanvanwaardenaarwinst.nl

Ik kende Simone niet of nauwelijks. Zij kwam in 2015 op mijn pad via de intuition challenge die ik van de zijlijn heb gevolgd. In de mails die ik voorbij zag komen vielen mij twee dingen vooral op: Simone is open over haar eigen verhaal en benadrukt steeds "welke IMPACT wil JIJ maken" Dit viel samen met mijn ambitie om meer impact te maken op de levens en financiële vrijheid van ondernemers via mijn financiële coaching, tot dat moment in groepen en 1 op 1. Ik heb de keuze vooral op gevoel gemaakt en ik had eerlijk gezegd ook wat scepsis of online wel voor mij en mijn doelgroep zou werken en of het niet soft zou zijn.

Niets is minder waar gebleken ! De manier waarop Simone je laat inleven in je ideale klant heeft mij een nog veel scherper beeld gegeven voor wie mijn programma bedoeld is. Ik ben daardoor met bestaande klanten op een dieper niveau gaan werken met betere resultaten. Verder is de stap voor stap opbouw van het programma ideaal om je ook qua mindset voor te bereiden op een het leveren van heel veel waarde en nu online.

Na een paar weken met wat achterstand heb ik begin januari mezelf een challenge opgelegd om mijn introductie programma, mijn weggever binnen drie weken live te hebben. En YESSSSS dat is gelukt met het fantastische aantal van meer dan 100 deelnemers aan mijn challenge om in 5 dagen een 30 dagen waarde en winst plan gereed te hebben www.jouwstappenplanvanwaardenaawinst.nl . Als ik naar de testimonials kijk heb ik meer dan 100 levens letterlijk en figuurlijk mogen verrijken, wat een impact en daar ben ik trots op.

"Dank je wel Simone, deelname aan Mpop-4 was voor mij een life changing experience zowel voor mij als voor mijn klanten."

Thijs van Halewijn

http://www.whack-it.nl

MPOP is echt een aanrader. De begeleiding van Simone heeft ervoor gezorgd dat ik enorm boven mezelf uitgestegen ben. Tijdens de training maakte ik een online programma dat groter, beter en waardevoller is geworden dan ik zelf ooit had durven dromen. Wat voor mij goed werkte is de stap voor stap video's waarin je elke keer weer iets nieuws leert, zonder dat je overvoerd wordt met informatie. Het is dus goed gedoseerd.

In alles straalt Simone uit dat je zelf al heel veel weet en kan. Daar herinnert ze je telkens weer aan, en dat is fijn; tijdens het programma kom je ook vaak momenten tegen van, oops, dat durf ik niet, of tjee, red ik dit wel allemaal, maar het is net alsof ze dat aanvoelt, en op het juiste moment deelt ze precies het inzicht waar je even behoefte aan had om dat te horen. Zodat je weer helemaal in je eigen kracht staat en het beste uit jezelf kan halen!

Het fijne van MPOP is de leuke community die je 'erbij' krijgt. Daar heb ik echt heel veel aan gehad. Zo veel mede-deelnemers die elkaar helpen, tips geven en feedback. Het is heerlijk om mee te liften op die energie. Dat is ook super belangrijk als ondernemer. Dat je het niet allemaal alleen moet willen doen. Twee weten meer dan één en gesteund worden door ondernemers die in hetzelfde schuitje zitten is heel erg waardevol!

Mijn resultaten zijn nu al mooi; het eerste verkoop webinar leverde een omzet van € 6.727,60 op. En ik heb er nog 3 te gaan :-)

Mijn weggever, de gratis mini-cursus MailChimp Magic staat op: http://www.whack-it.nl/mailchimpmagic/

"MPOP in één woord is: de beste keus die ik kon maken!"

leef-je-dromen