Kom jij iedere maand altijd net rond? Of probeer jij al jaren om meer te verkopen en omzet te maken? Lukt het je maar niet om geld over te houden voor die ene droomreis? Of om dingen in je bedrijf uit te besteden? Weet je prima wat er binnenkomt, maar is het je een raadsel waar al dat geld blijft? Heb je eigenlijk een hekel aan cijfers en administratie?

Daar gaat vanaf nu verandering in komen.

Vanaf nú, met de Money Flow Planner!

Hét droomdoelboek dat jouw leven en je business gaat veranderen!

2021 wordt het jaar waarin jij jouw kansen zelf creëert! Met de Money Flow Planner realiseer jij stapje voor stapje jouw financiële doelen. En dat op een leuke en inspirerende manier.

“Ik heb nog nooit een planner gezien waarin je je business strategie uitwerkt én uitvoert, super krachtig!”

- Ernst-Jan Buijs

 UITVERKOCHT !!!

De Money Flow Planner voor ondernemers


Geld is de olie waar jouw bedrijf op draait. Zonder geld staat alles stil. Daarom moet heel jouw business hier op gericht zijn. Al jouw dagelijkse activiteiten, afspraken en plannen moeten draaien om geld. Met de Money Flow Planner verlies je nooit je doel uit het oog.


Of het nu gaat om verkopen, verdienmodellen, inkomsten en uitgaven. De focus van jouw business is een constante moneyflow. Een stroom van overvloed waarmee jij jouw dromen kunt realiseren. Visualiseren, plannen en manifesteren, dát doe je met de Money Flow Planner.


Het leuke is dat leven in overvloed niet iets is wat ver buiten jouw bereik ligt. Het is een kwestie van een routine creëren waarmee jij telkens opnieuw kleine succesjes behaalt. Met deze Money Flow Planner ga je ervaren hoe maakbaar en haalbaar geld is. Je kraakt de code.

“Wat is het leuk en magisch om met geld bezig te zijn. Wat geweldig dat dit ook op zo’n leuke en creatieve manier kan!”

- Corianne Vogelaar

Wat is er mis met de bestaande planners?

Zelf heb ik altijd een haat-liefdes verhouding gehad met planners. Ik heb er over de jaren heen tientallen gehad. Vaak moest ik er wel 3 of 4 tegelijkertijd bijhouden, omdat ze allemaal niet volledig waren. Zo had je:

 • De "Lijstjes" planners

Dit soort planners laten het lijken alsof jouw leven alleen nog maar bestaat uit het hersenloos afkruisen van To-Do's. Het gevaar is dat jij jezelf opbrandt en je uit de naad werkt zonder echt vooruit te gaan met je business en je leven.

 • De "Doelen zonder plan" planners

Planners in deze categorie brengen je doelen helder in kaart, wat fijn is. Maar ze geven je vervolgens niet het strategische plan waarmee die doelen ook echt werkelijkheid worden.

 • De "foute focus" planners

Deze planners besteden aandacht aan zo'n beetje ieder aspect van het leven, behalve op datgene wat voor jouw business en je leven hét verschil gaat maken. Geld.

Wat maakt de Money Flow Planner zo uniek?

Het is alles wat je nodig hebt om met jouw business een constante moneyflow te ervaren. De Money Flow Planner geeft je het overzicht, de focus én de routine waarmee jij die stroom van overvloed creëert. Visualiseren, plannen en manifesteren, dát doe je met de Money Flow Planner. Zodat jij jouw doelen kan behalen en dromen waar kan maken.

Financiële Doelen

die jouw dromen concreet maken en je de juiste focus geven.

Het Heldere Plan

waarmee je grip hebt op het behalen van jouw doelen & dromen.

De Stap-Voor-Stap Acties

zodat je iedere dag stappen zet richting jouw droomleven zonder overweldigd te raken.

Plus de unieke combinatie met manifesteren, visualiseren & het intunen op je gevoel maakt van de Money Flow Planner het perfecte droomdoelboek voor ambitieuze, vrouwelijke ondernemers.

De Money Flow Planner

 • Inzicht in jouw geldstromen
 • Tools voor financiële vrijheid
 • Jouw business strategie uitwerken en uitvoeren
 • Focus op een constante money flow
 • Iedere maand weer bijsturen
 • Compleet met verdienmodellen, vision boards en business hacks
 • Inspiratie, actie én overzicht
 • Routine en grip door maandelijks evalueren
 • Inclusief boekentips, dankbaarheidslijstjes, takenlijsten, leveranciersoverzicht en nog meer
 • Overzichtelijke weekplanning
 • Duidelijke financiële overzichten
 • Ieder moment van het jaar te gebruiken
 • 21 cm bij 29,7 cm (A4 formaat)
 • 400 pagina’s

Ervaar hoe makkelijk en haalbaar geld is!

“Wauw wat een fantastische planner, super overzichtelijk en super handig. Zeker aan te raden!”

- Mathijs

“Naast de financiële en persoonlijke inzichten die je krijgt, versterkt deze complete planner mijn mindset en verlangen om mijn doelen werkelijkheid te maken!”

- Michelle

“Ik miste al een tijdje een planner voor ondernemers. Eentje die volle focus legt op geld verdienen en overvloed. Als ondernemer moeten immers al je activiteiten gericht zijn op een constante money flow. Met mijn ervaring als ondernemer heb ik de Money Flow Planner ontwikkeld. Een financieel droomdoelboek waarmee jij routine creëert en grip op je financiële leven krijgt. Gebruik de planner dagelijks en ervaar dat overvloed en financiële vrijheid niet buiten jouw bereik liggen.

Op naar een leven vol rijkdom en … Start before you’re ready!”

- Simone Levie

400 pagina's vol inspiratie én actie!

“Simone’s moneyplanner is weer één van haar ‘I can read your mind’ creaties, waarmee ze precies aanbiedt waar ik naar op zoek ben.”

- Paula Terpstra

Dit vinden andere ondernemers:

“Cijfers en administratie... ik kreeg er altijd de kriebels van! Maar met deze mooie planner krijg ik inzicht, stel ik doelen en wordt het concreet. En... heb ik gewoon zin om er mee aan de slag te gaan!”

Agnes Grobbe

"Ik heb nog nooit een planner gezien waarin je je business strategie uitwerkt én uitvoert, super krachtig!"

Ernst-Jan Buijs

“Wat een geweldige planner! Elke dag weet ik nu wat mijn doelen zijn voor korte en lange termijn en werk ik nu met een plan om mijn online programma live te krijgen (met deadline!)”

Joost Wohl

“Ieder jaar verheug ik me op het uitzoeken van een nieuwe agenda, maar voor een grote dikke agenda kom je al gauw op de bekende leren A4 varianten uit. En die stralen niet uit wat ik voor ogen heb. Ook wil ik méér dan alleen een agenda. Het mag best een beetje smart én gezellig zijn! Simone’s moneyplanner is weer één van haar ‘I can read your mind’ creaties, waarmee ze precies aanbiedt waar ik naar op zoek ben.”

Paula Terpstra

“Echt een waardevolle planner die mij dagelijks een smile bezorgd. Naast de financiële en persoonlijke inzichten die je krijgt, versterkt deze complete planner mijn mindset en verlangen om mijn doelen werkelijkheid te maken! Het daadwerkelijk opschrijven wat ik die dag wil doen, motiveert mij enorm. En wat ben ik trots als ik iedere maand reflecteer op de doelen die ik heb behaald!”

Michelle

“Wauw! De planner is zowel inspiratie als actie. Zowel zakelijk als privé. Onwijs mooi en handig. Ik hou niet van plannen maar dit is een feestje om in te vullen en helpt mij om kort & krachtig te formuleren en te doen!”

Ilona Suurs

Een planner die mijn dromen laat uitkomen. Geeft mij de juiste rust, ritme en regelmaat waarmee ik overzichtelijk mijn doelen kan halen!”

Brian Wisman

Als er iemand een hekel aan cijfers en plannen heeft, dan ben ik het. Maar met deze planner is daar verandering in gekomen. Wat is het leuk en magisch om met geld bezig te zijn. Wat geweldig dat dit ook op zo’n leuke en creatieve manier kan!

Corianne Vogelaar

Ik hield mijn budget altijd bij in een saai Excel overzicht. Nu hoeft dat niet meer en kan ik vieren als ik “binnen budget” ben gebleven (of er gruwelijk buiten ben gegaan).”

Sasha Diepstraten

2021 wordt het jaar waarin jij jouw kansen zelf creëert!

“Eindelijk grip op mijn cijfers en doelen! Gewoon een feest nu om er mee aan de slag te gaan!”

- Matthijs

Wat kost de Money Flow Planner?

De impact van deze planner op je financiële vrijheid en de routines voor een constante money flow zijn life-changing. En daarom eigenlijk onbetaalbaar.

Al zou het je slechts 1 succesvolle geld-gewoonte in je leven opleveren, dan zou dat over de jaren heen al een verschil kunnen maken van tienduizenden euro's. Zo krachtig zijn routines, de juiste acties & focus.

Zou het daarom gek zijn om meer dan €100 voor de Money Flow Planner te vragen?

Ik denk het niet.

Maar ik gun iedereen overvloed en financiële vrijheid, daarom heb ik de reguliere prijs op slechts €40 gezet. Nu is dat eigenlijk al INSANE voor een 400 pagina's tellend plan waarmee jij je gelddoelen & dromen behaalt. Maar als je vandaag de Money Planner bestelt betaal je zelfs nog veel minder.

Sterker nog...je betaalt NU bijna niets!

alleen de druk- en verzendkosten.

Krijg de Money Flow Planner voor de crazy prijs van slechts

€12 excl !!!!

Let op, nog beperkt aantal Money Flow Planners beschikbaar!

Bestel nu en de Money Flow Planner wordt zo snel mogelijk naar je toegestuurd!

Let op: levering in Nederland en België. Woon je ergens anders? Stuur dan een mail naar support@simonelevie.nl, dan sturen we je een aparte link om de planner tegen een meerprijs te bestellen.

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Contact

NOT FACEBOOK: This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK Inc.

© Copyrights by Levie Company | simonelevie.nl | All Rights Reserved

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook Inc.

© Copyright Levie Company | simonelevie.nl | Alle rechten voorbehouden

De inkomsten, verdiensten en beweringen die hier worden uiteengezet zijn afhankelijk van je eigen inzet, motivatie, leervermogen en kwaliteiten. Ik geef geen garantie dat iedereen succesvol zal zijn of winstgevende resultaten zal behalen.

Al mijn programma’s en producten zijn erop gericht om jou te helpen om een succesvol ondernemer te worden. Maar je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen transformatie en succes. Ik reik je handvaten aan om het beste uit jezelf en je business te halen.

Als je vragen hebt, beantwoorden wij ze graag. Stuur je e-mail naar support@simonelevie.nl.