fbpx
stay
focused
Blijf leren en jezelf ontwikkelen

Veel mensen roepen op dit moment dat je online moet gaan. En ook jij hebt dit begrepen. Jouw tijd binnen MPOP was hoogstwaarschijnlijk een tijd van hoogte- en dieptepunten. Een tijd van uit je comfortzone stappen en door je mindfucks heenprikken. Maar ook van heel veel kennis en skills opdoen.

Met je online onderneming kun je een enorm ripple effect creëren. Toch ben je misschien nog niet op het punt waar je zou willen staan. En dat snap ik helemaal. Bij het online ondernemerschap horen namelijk heel veel facetten die je niet van de een op andere dag hebt geleerd. Het online marketing spel is een fantastisch spel, maar je zult het wel onder de knie moeten krijgen. En daar kom je simpelweg niet van de ene op andere dag.
Door de jaren heen heb ik zoveel programma’s ontwikkeld en ken ik als geen ander de mogelijkheden en de valkuilen. Binnen MPOP laat ik nu dagelijks de experts invliegen om iedereen de meest actuele kennis mee te geven. Omdat ik weet dat je moet investeren in kennis over funnels, Facebook Ads, copy, marketing en nog heel veel andere facetten van het online ondernemerschap. En alles wat jij aandacht geeft, groeit! Waar wil jij staan over een maand? Of over een jaar?
“Alles wat je aandacht geeft groeit.”
Dat betekent dat als je heel veel zorg en aandacht geeft aan dat ene ding.
Het automatisch veel sneller groeit dan als je je aandacht verdeelt.

Vaak willen we te veel.
En vergeten we dat wat echt belangrijk is.

Maak 1 waardevol aanbod.
Zet 1 verkoopstrategie uit.
En als dat werkt bouw dat uit.

Met de volle aandacht op dat.
Veel makkelijker en moeitelozer dan als je alles wilt.

Uit het carddeck van Simone Levie Start Before You’re Ready
Illustraties door @rachellelevi

“Online ondernemen? Ik ken de mogelijkheden en valkuilen als geen ander”

ready for the next step

Wat ben ik trots en blij dat wij samengewerkt hebben. Trots dat jij het pad van online ondernemen bent gaan lopen. Trots op al die keren dat jij weer uit jouw comfortzone stapte. Blij dat mijn team en ik hier aan konden bijdragen.

Het online ondernemerschap biedt oneindig veel mogelijkheden als je voldoende kennis en skills bezit. En ik wil niets liever dat jij de vrijheid die dit biedt nog meer gaat ervaren. Ik weet ook dat ik alles in huis heb om jouw online onderneming nog succesvoller te maken.

Daarom heb ik voor jou het MPOP membership gecreëerd. Omdat jouw online ripple nog veel groter mag worden. Omdat je nog verder wilt groeien en nog meer impact wilt maken. Omdat je binnen het online ondernemerschap nooit bent uitgeleerd!

become a member!

In het MPOP membership zit het software pakket Poppyz, toegang tot het MPOP team, toegang tot de online academie én alle updates van lessen binnen MPOP. De normale prijs voor het MPOP membership is €197 per maand, maar voor jou is dit nu voor de exclusieve prijs van €47 per maand. Opzeggen kan maandelijks. Alvast voor een jaar investeren kan ook, dan betaal je in één keer €450.

Maak een compleet Online bedrijf met Online programma’s.
Onbeperkte groei, onbeperkte Nederlandse Support. 

Wil jij

Gebruik blijven maken van Poppyz, inclusief updates, automatische facturatie, bestellinks, beveiligde academie en Nederlandse technische helpdesk.
Dagelijks toegang blijven houden tot de groepscalls van de experts binnen het MPOP team én de technische chatuurtjes.
Toegang blijven houden tot de online academie, alle updates van lessen binnen MPOP en de maandelijkse groepscoaching met Simone.
Lid blijven van de leukste Facebook community.

€2300,- (excl. BTW)

VERLENGING MPOP JAARPROGRAMMA
€ 450,- (excl. BTW)
Of maandelijks € 47,- excl. btw 

Investeer in jezelf en in je toekomst!

Let’s Connect!
Vragen? Neem contact op »