fbpx

Ben jij klaar voor the road naar jouw succes?

Simone Levie Testimonial MPOP Vanessa Hovingh
Vanessa: MPOP heeft ervoor gezorgd dat ik de switch van offline naar online kon maken

 

Ik werk met natuurlijke producten die je kunt inzetten voor je lichaam, maar ook voor je mindset, je persoonlijke ontwikkeling en ook op spiritueel vlak. Zelf heb ik een burn-out gehad en deze producten hebben mijn leven veranderd. Ik heb de krachtige werking van de oliën van DoTerra beetje bij beetje ontdekt en ben dit direct onder mijn kennissen en vrienden gaan verspreiden. Samen met mijn gezin heb ik nu een hele andere levensstijl dan twee en half jaar geleden. Alles wat jou belemmert kan je loslaten en hiervoor werken de natuurlijke producten fantastisch. Mijn missie is dan ook dat zoveel mogelijk mensen ontdekken wat deze producten voor je kunnen doen.

Ik werkte veel live en 1 op 1. Hier heb ik veel van geleerd, maar ik merkte ook dat het me veel tijd en energie kostte en dat het financieel niet zoveel opleverde. Ik voelde aan alles dat ik online moest gaan met mijn bedrijf, maar ik wist niet zo goed hoe ik dat kon gaan doen. Ik maakte kennis met Simone op een live event en tijdens de lockdown in maart 2020 voelde ik dat MPOP de stap was die ik mocht nemen. Ik ben direct met de video’s aan de slag gegaan en inmiddels verspreid ik de kennis en informatie over de producten op een manier die bij mij past. Niet zoals het mij is aangeleerd, ik heb mijn eigen Joilyness methode ontwikkeld.

MPOP heeft er voor gezorgd dat ik de switch van offline naar online kon maken. Ik ben nu klaar voor een groot publiek. Mijn intuïtie, creativiteit en ervaringen verwerk ik in webinars, in e-books en in online programma’s. Binnen 5 maanden heb ik 4 kleine online programma’s gemaakt en ik ben nu bezig met de 5e. In deze programma’s laat ik mensen ontdekken wat de producten met je kunnen doen en dit doe ik aan de hand van verschillende invalshoeken. Zo heb ik een online programma met meditaties, een lifestyle programma, een verwenprogramma en een programma voor kinderen. En ik ben bezig met het ontwikkelen van andere programma’s. O.a. hoe je oliën kunt gebruiken in je business, met yoga en op de werkvloer.

De grootste verrassing van MPOP was voor mij dat ik mezelf creatief online kan laten zien. Ik wist echt totaal niet hoe dat moest, maar het lukt me gewoon. Ik ben helemaal niet handig met computers, maar ik ben gewoon de stapjes gaan volgen en ik heb zoveel geleerd. Je leert niet alleen stap voor stap hoe je je online academie bouwt, maar er is ook heel veel verdieping over andere programma’s en tools zoals Active Campaign, Canva en hoe je funnels bouwt. Eerder gebruikte ik alleen mijn mail en Facebook. MPOP heeft me heel veel zelfvertrouwen gegeven dat wat ik doe ook prima online kan. Je kunt alle stappen volgen en er vervolgens je eigen sausje over gooien.

Simone is echt een topvrouw. Als creatief intuïtieve ondernemer inspireert ze mij. Haar coach calls in de community vind ik dan ook super waardevol. Mijn drive is al groot, maar door die calls wordt deze alleen maar meer getriggerd. De Start Before You’re Ready-mentaliteit binnen MPOP is ook heel nuttig. Je hoeft dingen nog niet helemaal af te hebben voordat je iets wilt delen. Ik ben heel blij dat ik zoveel in korte tijd heb kunnen neerzetten en dat ik dat vanuit mijn intuïtie doe. Ik heb het denken losgelaten en ga nu in flow. Ik voel geen druk om te presteren. Ik ervaar het fijne gevoel dat je wordt opgenomen en dat je jezelf mag zijn. En alles mag op je eigen tempo. Mijn business quote is ‘Natuurlijk stralen en genieten’ en zo voelt het ook voor mij binnen MPOP.

Vanessa Hovingh
Eigenaar van Joilyness

Simone Levie Testimonial MPOP Ilona Suurs
Ilona:De grootste verrassing is dat een online programma zo persoonlijk kan zijn

 

Jaren heb ik in de hotellerie gewerkt. Daar is het extreem lastig om een leuke functie te combineren met het moederschap. Ik vind het vervelend dat dit anno 2020 nog steeds het geval is en vind dat daar wat aan gedaan moet worden. Ik wil een betere toekomst voor mijn kinderen. En ik denk dat de oplossing in ons als vrouwen zelf ligt. Wij mogen echt meer voor onszelf opkomen en beter voor onszelf zorgen. Als wij nu onze verantwoordelijkheid nemen, krijgen onze kinderen een goed voorbeeld te zien. Dan vinden zij het straks vanzelfsprekend dat mannen en vrouwen gelijk zijn.

Ik kwam met MPOP in aanraking doordat ik meedeed aan de Blue Circle. Binnen een half jaar heb ik door de lessen in MPOP een compleet online programma gemaakt voor de hotellerie. Hoe ondernemers uit die branche kunnen zorgen voor meer werkgeluk en zo hun omzet kunnen verhogen. Toch was dit niet het juiste moment. Corona brak uit en ik voelde duidelijk dat de markt er nog niet klaar voor was. De wereld moet nu eerst helen en daar is nu wat anders voor nodig. Mijn missie is nu groter geworden, terwijl mijn doelgroep en focus veel kleiner is: Ik help nu moeders om zichzelf op de eerste plek te zetten zonder schuldgevoel. Het vuurtje in mij is alleen maar groter geworden en ik werk nu vanuit de juiste energie.

Door stap voor stap de modules door te gaan en alle opdrachten te doen, leer je ontzettend veel over jezelf. Door MPOP heb ik ontdekt dat ik grote ambities had, maar eigenlijk helemaal niet zo goed voor mezelf zorgde. Daarom ben ik het meest blij met de hele reis. Ik durf nu voor mezelf te kiezen en gehoor te geven aan mijn ambities. En ik kom vervolgens ook in actie, dus ik doe er wat mee en vervolgens staat er ook iets. Simone is hierin een voorbeeld voor mij. Ze is ambitieus en komt hier ook openlijk voor uit. Tegelijk zijn haar kinderen heel gelukkig. Ze is een inspiratie in hoe je ja tegen jezelf mag zeggen en jezelf, ook al ben je moeder, kunt blijven ontwikkelen.

De grootste verrassing van MPOP is voor mij dat een online programma zo persoonlijk kan zijn. Ik had oprecht niet verwacht dat er zoveel tijd en aandacht van Simone in zou zitten. Ze is echt aanwezig in de community en reageert vaak zelf op vragen. Ze weet wie ik ben en wat ik doe en hierdoor voel ik me geen nummer. In de Facebook Community helpt iedereen elkaar. Iedereen zit in een andere fase en ben je ergens minder goed in, dan kun je altijd hulp vinden. Ik ben bijvoorbeeld zelf handig in de techniek, maar minder in teksten schrijven. Dus help ik anderen met technische dingetjes en helpen anderen mij weer met teksten. Het geeft een gevoel van samen. Aankomende zondag komen we zelfs met een groepje bij mij thuis om samen een stukje van de online academie te bouwen.

Het is echt tof dat het MPOP team bij het programma zit. Iedere dag heb je een andere call en daar leer je zoveel van. Waar je ook bent in je proces, je kunt altijd weer nieuwe kennis in je rugzakje stoppen. Het zijn vaak kleine groepjes, dus het voelt als persoonlijke aandacht. Als je van leren houdt, kun je elke dag je lol op. Ook de maandelijkse coach calls van Simone zijn zo waardevol. Het is bijzonder hoe snel zij kan denken en hoe goed zij het goud in andere mensen kan zien. Ze denkt net iets verder dan jijzelf en is daarbij ook kritisch en eerlijk. Ze zal niet zeggen dat iets fantastisch is als er iets niet klopt.

Iedereen heeft wel een verhaal te delen of lessen die je kunt meegeven aan anderen. Als je een verschil wilt maken in de wereld, kom dan in actie. Ik heb helemaal geen ondernemers om me heen en mijn eerste online programma was niet direct een succes. Maar alle kennis die ik heb opgedaan, is niet verloren, ik neem alles mee in mijn onderneming. En mensen in het team en de community zijn zo behulpzaam. Ik heb twee kleine kinderen, een parttime baan én ik doe MPOP erbij. En mij lukt het. En als het mij lukt, lukt het jou ook!

Ilona Suurs
Ambassadeur van vrouwelijk leiderschap

 

Simone Levie Testimonial MPOP Annemiek Dogan - Grief.Academy
Annemiek: Ik ga de hele wereld leren hoe je kunt rouwen, ik ga internationaal

 

Ik voel een hele sterke missie om het taboe rondom rouw te doorbreken. Ik wil naar een wereld waarin we het ook over de donkere kanten van het leven hebben. Want hierdoor kunnen we ook veel meer het licht zien. Ik heb het idee dat, doordat wij onze rouw en de donkere kanten van het leven zo wegstoppen, we de waarde van het leven niet meer zo zien. Het wordt tijd dat we deze onderwerpen beetpakken. Voordat ik aan MPOP begon, had ik deze missie ook, maar was deze veel minder goed gedefinieerd. Ik voelde het wel, maar kon er niet echt woorden aan geven. Door met MPOP te starten, heb ik mijn missie veel concreter kunnen maken.

In april 2020 heb ik mijn online programma gelanceerd en halverwege september 2020 heb ik ruim 1.000 cursisten in de Grief Academy. Meer dan 10.000 mensen volgden mijn webinar. Ik heb nu 3 online programma’s. ‘Ik lust je rouw’, een programma waarin je leert over rouw, ‘Rouw bij kinderen’, een programma toegespitst op kinderen en ‘Grief Academy Business’, een programma waarin ik rouwcoaches help om zichtbaarder te worden. Er is namelijk heel veel vraag naar rouwcoaches en deze mensen werken vanuit hun purpose en hun eigen specialiteit. Door mijn achtergrond in marketing, content en branding weet ik exact hoe deze mensen zichtbaar kunnen worden.

Toen ik startte met MPOP had ik niet echt een duidelijk punt voor ogen. Ik dacht, ik kan gewoon wat dingen gaan proberen. Ik vond al snel hele concrete en praktische tools om mijn missie te bewerkstelligen. Je leert er echt alles. Dus niet alleen hoe je een online programma maakt en online zet. Maar ook hoe je het verkoopt, hoe je het optimaliseert, hoe je een high-end programma maakt en verkoopt, hoe je video’s maakt en goede teksten schrijft. Wat dat betreft is MPOP één grote snoepwinkel, de optimale tool en platform om van alles te gaan proberen. Zelf merkte ik dat een webinar heel goed aansloeg en hier heb ik dan binnen de Online Academie ook ontzettend veel van geleerd.

De grootste verrassing binnen MPOP was voor mij wel de community. Hoe mensen elkaar daar helpen, vind ik echt heel bijzonder. Je voelt een enorme betrokkenheid van team Simone Levie en alle mensen bij elkaar. Iedereen is zo welwillend en mensen kijken gelijk met je mee. Bovendien is het prettig om met gelijkgestemden samen te werken. Want als ondernemer kan het zo voelen dat je in je eentje zit met je missie. Dan is het fijn om andere mensen om je heen te hebben. Verder is Simone natuurlijk een super inspirerende vrouw met een goede energie. Ze heeft zoveel ervaring en inzicht in het maken van online programma’s. Zeker ook op strategisch niveau. Alles binnen MPOP ademt haar.

Ik ga de hele wereld leren hoe je kunt rouwen en hoe je anderen hiermee kunt helpen. Ik start binnenkort met Engelse lessen, dus ik ga echt internationaal. Dit heeft geen haast, maar Grief Academy gaat zeker ook in het buitenland impact maken. Wat essentieel is voor mijn succes, is dat ik het thuis heel goed geregeld heb. Ik heb een nanny die het volledige huishouden doet en mijn dochter tot in de puntjes verzorgd als ik zelf aan het werk ben. Hierdoor hoef ik me geen zorgen te maken over wie er bij mijn kind is en kan ik me volledig aan mijn missie wijden. En als ik met mijn dochter ben, dan ben ik ook echt volledig met haar. Ik ben altijd heel dicht bij mezelf en mijn intuïtie gebleven. Zowel bij de opbouw als in het bijsturen in mijn bedrijf.

Ik ben helemaal overwhelmed door alle impact die ik maak. Door alle mensen die de webinars bijwonen en die mijn programma’s kopen. Er zijn zelfs mensen die alle drie de programma’s kopen. Dat vind ik echt geweldig. Het meest trots ben ik echter op alle mensen die ik heb kunnen helpen. Er zijn mensen die vertellen dat ze 3 jaar bij een coach hebben gelopen en dat na 1 webinar het kwartje viel. Dit had ik niet voor mogelijk kunnen houden. Ik ben mezelf heel dankbaar dat ik mezelf MPOP heb gegund. Het heeft mijn leven totaal veranderd.

Annemiek Dogan
Eigenaar van Grief Academy en uitvaartplatform Wheni

Sonja Zwart Golden Circle Simone Levie
Kim: Ondernemen vanuit een andere energie. Vanuit het mág, in plaats van dat het moet

 

Ik help startende hoogsensitieve ondernemers om krachtig zichtbaar te worden. Dit doe ik met beeld, kleur en persoonlijkheid. Ik zorg ervoor dat de boodschap op onderbewust niveau bij potentiële klanten blijft hangen. Hebben deze ondernemers hun verhaal nog niet helder, dan coach ik ze om de boel helder te krijgen en hun blokkades op te heffen. Door het creatieve stuk in mijn werkwijze gaan mijn klanten vanuit intuïtie in actie komen en in flow hun ideale klant aantrekken.

Door MPOP heb ik bereikt waar ik nu sta. Het programma heeft me zoveel gebracht dat ik het bijna niet in woorden kan uitdrukken. Het was boven alles een persoonlijke reis die er voor gezorgd heeft dat ik nu doe wat ik écht leuk vind. Dat ik doe wat echt bij me past. Als kind kon ik al niet bij wat ik later wilde doen. Maar mede dankzij Simone heb ik het gevonden en het klopt nu helemaal.

De grootste verrassing van MPOP is dat het me ook daadwerkelijk gelukt is om een goedlopend bedrijf op te bouwen. Ik had altijd wel de wens, maar mijn omgeving was sceptisch. Ook heb ik ondernemers in mijn familie die altijd met weinig geld rond moesten komen. Maar mij lukt het wel om goed geld te verdienen. Ik had een grote blokkade op sales en geld en nam altijd genoegen met precies genoeg geld verdienen. Maar geld verdienen mág. Doordat Simone dit maar blijft herhalen is dat bij mij langzaam ingedaald en ik leef het nu.

Toen ik met MPOP begon, had ik in eerste instantie als doel om hoogsensitieve vrouwen te gaan coachen. Ik heb hier zelfs 3 programma’s voor gemaakt. Toch had ik het niet helemaal gevonden. Ik kreeg toen op een gegeven moment veel vraag uit de MPOP community of ik e-books wilde vormgeven of academies wilde bouwen. Toen dacht ik: Tof, ik ga mee met deze flow. Misschien betekent het wel iets. Uiteindelijk is hieruit Kimm Creates geboren. MPOP was voor mij dus echt een proces.

Ik ben nu twee jaar bezig. Zonder MPOP had ik niet zoveel kunnen doen en zoveel kunnen neerzetten. De technische ondersteuning is top. En je leert zoveel. Van het technische stuk tot een planning maken en de sales. Het is eigenlijk een soort schema vanaf je ideale klant tot je product verkopen. En dit kun je telkens opnieuw herhalen en je proces verbeteren. En je leert vooral ook om het gewoon te gaan doen. MPOP trekt je de praktijk in en je komt in actie. Hierdoor ben ik veel zekerder van mezelf geworden.

MPOP is veel meer dan alleen online programma’s bouwen. Het doet iets met je mindset. Het gaat over ondernemen vanuit een andere energie. Vanuit het mág, in plaats van dat het moet. Presteren is niet meer aan de orde en dat is heel waardevol om te ervaren. De community is hierbij heel belangrijk. Ik heb veel contact met cursisten die in dezelfde periode begonnen zijn met hun bedrijf. Zo groei je samen en hoef je het niet alleen te doen. Bovendien vind je zoveel kennis en kunde op allerlei vlakken in het netwerk. Het is fantastisch om daar gebruik van te kunnen maken.

Mijn droom was om ooit een camper te hebben en met mijn gezin door Europa te reizen. Ik dacht dat gaat me nooit lukken. Maar nu komt deze droom steeds dichterbij. Ik ben MPOP hiervoor zo ontzettend dankbaar. Ik vind dan ook dat eigenlijk iedere startende ondernemer MPOP zou moeten doen. Want de skills die je hierin opdoet zijn zo ontzettend waardevol.

Kim van Vliet
Eigenaar van Kimm Creates

Sonja Zwart Golden Circle Simone Levie
Melanie: Ik ontdekte dat ik het niet meer leuk vond en heb alles omgegooid

 

Ik help mensen vrijheid in het avontuur te zoeken en dit in het dagelijks leven toe te passen. Dit kan door offroad reizen of door kleiner te gaan wonen. Spullen maken niet gelukkig en vrijheid heeft alles te maken met de keuzes die je bewust moet maken. Zelf ben ik gepassioneerd door offroad reizen en probeer daarin alle vrijheid te pakken. We wonen nu zelf in een Tiny House en reizen zoveel mogelijk met onze hond en 4×4 met daktent.

MPOP heeft bepaald hoe mijn bedrijf en leven er nu uitzien. Toen ik het programma 5 jaar geleden kocht, had ik niet kunnen bedenken dat dit de uitkomst zou zijn. Ik kocht het programma destijds omdat ik een grafische opleiding had gedaan. Het leek logisch; met MPOP wilde ik een online programma voor ondernemers maken om zelf hun vormgeving te doen. Dit heb ik een half jaar gedaan. Maar ik ontdekte dat ik het niet meer leuk vond, dat daar mijn passie niet lag. Ik heb toen alles omgegooid.

Mijn man en ik zijn hele avontuurlijke personen en we ontdekten dat we iets wilden doen met reizen. We besloten daar iets mee te doen en we hebben ons leven drastisch veranderd. We hebben ons huis verkocht en we zijn in een Tiny House gaan wonen. We zijn hier over gaan bloggen en vloggen om zo onze reis hiernaar toe te gaan delen. We hebben een magazine gemaakt dat we binnenkort gaan lanceren. Dit gaat onder andere over de complete lifestyle van offroad reizen en over hoe je privé en werk zo kunt combineren dat je het leven creëert dat je wilt.

Door MPOP doe ik nu echt iets waar mijn hart ligt. Ik leer hoe ik heel mijn bedrijf online maak. Ik bouw het zo op, zodat ik niet fysiek aanwezig hoef te zijn. Nadat ik MPOP kocht, ben ik ziek geworden. Toch heeft juist mijn ziekte me veel gebracht. Ik heb geleerd om relaxed bezig te zijn met iets wat ik heel groot wil maken. We hebben nu een kledinglijn en we inspireren mensen met ons offroad verhaal. Ik vind avontuur in het ondernemerschap. Wellicht kan ik in de toekomst daar ook andere ondernemers mee helpen.

De coach calls van Simone zijn echt super. Ook al ben je niet heel actief met het programma zelf bezig, je kunt altijd terugvallen op iemand die meedenkt. Je weet erna altijd precies welk stapje je verder kunt nemen. Of welk product je kunt aanbieden. Simone is zó goed in meedenken en creatieve ideeën meegeven. Als je vaak bij de coach calls aanwezig bent, weet Simone ook precies waar je mee bezig bent. Zo krijg je hele gerichte coaching en inspiratie. Dat is zo waardevol!

Ook de MPOP community betekent veel voor me. Zeker in het begin voelde ik me er minder eenzaam door en je hebt het gevoel dat je ergens terecht kan. Ondanks dat je alleen aan de slag gaat, werk je niet alleen. Bovendien heb ik een buddy gevonden die vlak bij mij woont. We spreken regelmatig af of hebben een samenwerkdag. Of we sparren samen en maken plannen. Ik had nooit gedacht dat MPOP me dat zou brengen.

De grootste verrassing van MPOP is dat ik ontdekt heb dat ik schrijven zo leuk vindt. Je denkt bij een online onderneming al gauw aan filmpjes en vlogs. Maar bij het schrijven kan ik heel goed mijn intuïtie gebruiken en ik wist niet dat dit me zo makkelijk afging. Mijn man is van oorsprong automonteur. Nu geeft hij trainingen over 4×4 en daktent reizen. Zo komen de dingen uiteindelijk allemaal bij elkaar.

Melanie Verheijen
Eigenaar van Offroaddog

 

Simone Levie Paula Terpstra Testimonial Websitecoaching Studio EHBO
Paula: Na 20 jaar bedrijfsleven durfde ik de sprong te wagen naar het ondernemerschap

 

Vier jaar geleden wilde ik graag extra aflossingen op onze hypotheek doen. Daarom begon ik naast mijn baan een website: vrijetijdbarneveld.nl. Ik was er veel tijd aan kwijt, maar vond het leuk om te doen. De website werd goed bezocht, maar ik slaagde er maar niet in om uit die ‘hobbyzone’ te komen. Ik volgde Simone al een tijdje op social media en zo leerde ik haar programma ‘Maak Prachtige Online Programma’s’ kennen. Ik wilde graag leren hoe ik met mijn website extra inkomsten kon genereren. Ik had een praktische opleiding voor ogen. Zo van ‘Doe dit en doe dat’ en dan weet je hoe je online kunt ondernemen. Maar het ging veel verder dan dat.

Ik ben gestart met twee bedrijven, één in webdesign en één in eerstehulpverlening aan kinderen. Al in mijn eerste jaar als ondernemer nam de vraag naar websites een vlucht. Toen begon het hebben van twee bedrijven te knagen. Het stemmetje van Simone over ‘focus’ als ondernemer begon ook steeds luider te worden. En daarom besloot ik na één jaar ondernemen door te gaan met één bedrijf. Ik koos voor webdesign. Dit gaat mij natuurlijk af. Dit is waar ik goed in ben, wat ik leuk vind en waar ik ondernemers heel goed mee kan helpen. 

Simone weet wat er speelt. Ze is een natuurtalent in intunen op haar klanten. Doordat ze dit zo scherp voelt, kan ze inspelen op je behoeftes en dit vertalen naar programma´s. Hierdoor maakt ze een connectie met je en geeft ze je juist net dat duwtje wat je nodig hebt. Ook al denk je dat je er nog niet aan toe bent. Doordat zij dit zo goed kan, weet ik dat ik bij haar aan het juiste adres ben om dit ook in de vingers te krijgen. Bovendien leert ze je door je angsten heen te gaan. En wat ook heel bijzonder is, is dat ze je leert dat je mag zijn zoals je bent. Jij mag zijn wie je bent en er zijn mensen out there die je daarom juist zo mooi vinden. Dat is je kracht.

Het meest blij ben ik met dat ik, na 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, de sprong durfde te wagen naar het fulltime ondernemerschap. Door angsten heen gaan, is heel belangrijk en tegelijkertijd ook heel leerzaam. Je eerste investering, je eerste pilot, je eerste klant, je eerste post, je eerste sales call, noem maar op. Niets gaat vanzelf en je komt steeds weer iets tegen wat je uitdaagt. Vraag thuis maar eens hoe geschrokken ik was toen Matthijs en Simone me vroegen om voor hen te werken en hun website te maken. Alles in me zei me dat ik er niet klaar voor was, maar door het toch te doen, kon ik mezelf nog sneller ontwikkelen. En zo kan ik nog meer impact maken en nog meer mensen helpen. Na de livegang van de website sloot ik me aan bij het team van Simone. Met Simone en alle geweldige experts in het team raak ik nooit uitgeleerd.

Zelf heb ik een stevige marketingachtergrond en het is me niet vreemd om je doelgroep te bepalen. Binnen MPOP leerde ik me echter helemaal in te tunen op mijn ideale klant. Om me zo in de huid te kruipen, zoals Simone aangaf, was nieuw voor me. Als je denkt dat je je ideale klant hebt beschreven, moet je nog concreter gaan. Dit hele proces van ontdekken wie jouw ideale klant is, maakt veel in je los. Hierdoor ga je ook veel kritischer naar je aanbod kijken. Tegelijk heeft me dit juist heel erg geholpen in mijn eigen bedrijf. Ik denk heel graag met mijn klanten mee. Omdat ik me kan inleven in de klant en in hun doelgroep, voel ik aan welke sfeer en tekst een website nodig heeft.

MPOP is niet moeilijk om vol te houden. Je wilt juist alleen maar meer. Bovendien is er een besloten community op Facebook met gelijkgestemden. Ik voel me prettig en vooral veilig in de groep. Je post zal nooit afgebrand worden. Dat is een regel die Simone heeft ingesteld en die we met elkaar graag hoog houden. Ook ben ik tot het inzicht gekomen dat ik hooggevoelig ben, en laat dit nu net een groep zijn met allemaal hsp’ers! Een super waardevolle toevoeging van Simone haar programma is dat ze iedere maand een coach call geeft in diezelfde community. Als ik ergens tegenaan loop, kan ik dat delen en ter plekke geeft Simone me advies op maat. Iedere maand weer, hoe gaaf is dat!

Paula Terpstra
Eigenaar Paula Terpstra Webdesign