fbpx

Je hebt het goud in je. Het enige wat je hoeft te doen is die GOLDEN MOVE te maken.

Jij haalt het beste in anderen naar boven

Van jongs af aan heb je je altijd anders gevoeld. Je zag meer. Je wilde meer. Maar je wilde het ook anders. Hoe het in de grote mensenwereld zou gaan vond je een lastige. Je zag die volwassen hun ding doen en begreep er niks van. Je had grote dromen. Maar hoe en wat wist je niet precies.

Als puber of jong volwassene heb je de nodige struggles gehad. Je was je dromen kwijtgeraakt of je dacht je maar te moeten aanpassen. Maar gaandeweg ontdekte je toch dat er een andere manier was. Jouw manier. Een weg een pad waar je helemaal jezelf kon zijn.

Het ondernemerschap in combinatie met wat jij te brengen hebt was een van de sleutelmomenten in je leven.

Gaandeweg maakte je al meer impact. Dat heb je je hele leven onbewust gedaan. en NU weet je ook dat je op de goede weg zit. Maar je wilt meer. Je kan meer. Je wilt die impactvolle leider zijn in jouw business en in het leven van anderen.  Jouw energie en flow volgen en daar serieus goed geld mee verdienen. Veel meer dan je nu doet. Miljoenen, je voelt dat het mogelijk is. De HOE DAN heb je losgelaten Met Respect voor de tijd. Omdat je weet dat het dan moeiteloos zal gaan.

“Er wacht een wereld op je vol kansen en mogelijkheden die je nooit voor mogelijk had gehouden.”

SIMONE LEVIE

Je voelt dat er een gouden horizon voor je is. Maar je snapt ook dat als je echt groots wilt gaan, en je je leven op alle fronten wilt overtreffen, dat dat niet binnen een dag is gebeurd. 

Je hebt respect voor de tijd. Maar durft tegelijkertijd ook grote MOVES te maken. MOVES die anderen niet maken.

Je wilt de top behalen. Je hebt daar ook de tijd voor. Want je weet dat een business opbouwen, goede resultaten behalen, tijd, geld en energie mogen kosten. Je gaat voor verbinding. Verbinding met je klanten, verbinding met je team, verbinding met de mensen die net zo zijn als jij. Want in je omgeving zie je die niet zoveel. Je hebt mensen nodig die jou uitdagen. Die meer goud in je zien en dat ook blijven benoemen.

Je weet ook dat je hier stappen in te zetten hebt. Het mag meer vanuit flow, meer creativiteit, maar aan de andere kant geloof je ook dat strategie en commitment hiermee hand in hand gaan.

Je staat vol open om gecoacht te worden door de beste in het speelveld. Je hebt besloten om niet meer voor minder te gaan.  Je bent zelf GOUD. Je hebt het goud. En je gunt jezelf heel veel goud om je heen.

You
are
freakin’

GOLDEN

Jij bent niet bang om BOLD MOVES te maken. Je weet dat je ook moet struggelen om te groeien.

En toch… Dit is een les die je ook aan anderen doorgeeft. Je weet ook dat het soms lastig is. Je kan die terugtrekkende beweging hebben. Je zet te vaak een stap achteruit. De keuzes die je maakt kunnen anders, slimmer, strategischer. En ook meer vanuit het vertrouwen vanuit jezelf.

Je bent een impactvolle leider en je weet dat de kansen van het internet even oneindig zijn net als het universum. Maar dat je mensen om je heen nodig hebt die jouw goud zien, die jou supporten, aanmoedigen en ondersteunen. Die je keer op keer herinneren dat wat je doet goud is. Maar die je ook helpen om het slimmer te doen.

Je houdt ook van slim en strategisch. En wilt heel graag het SPEL nog BETER leren spelen. Omdat het spel zo leuk en bijzonder is. Omdat het leven zo speciaal is. Omdat je een voorbeeld wilt zijn voor je kinderen of volgende generaties. Maar ook omdat je weet dat jij bij die TOP hoort. De tijd van klein spelen is voorbij.

EN JE SNAPT DAT JE DAARIN JE OMGEVING MOET VERANDEREN.

DIE OMGEVING IS DE GOLDEN CIRCLE.

“Het enige wat je hoeft te doen is luisteren naar Simone. Haar ideeën zijn miljoenen waard.”

Cintha van Marrewijk
Eigenaar Supergoed Spaans Leren

Hi..

Eerlijk ben ik net als jij. Ik dacht vroeger anders, zag de wereld anders en daar heb ik best mee gestruggeld. Toen ik op mijn 27e ging ondernemen voelde ik me meteen als een vis in het water. Maar ook toen struggelde ik. Ik zag in die tijd succesvolle mannen in pak. Vrouwen op de Zuidas. Maar zo wilde ik het niet. Zo zag ik het leven ook niet voor me.

Ik houd van vrijheid. Wil ten alle tijde mezelf kunnen zijn. Vol in de glam of in pyjama. Ik ben mega ambitieus. Maar iedere dag in de auto in de file zitten wil ik niet. Op mijn 33e brak ik door met MPOP. Ik creëerde een nieuwe wereld. Een wereld waarin ik me thuis voelde. Na meer dan 2.000 ondernemers geholpen te hebben bij het maken van hun online programma, zag ik ondernemers die méér wilden. Die een imperium willen bouwen. Net als ik. Die intuïtiever en moeiteloos naar de positie van impactvolle leider willen groeien en tegelijk een langetermijnvisie hebben.

Ik geloof in de kracht van het internet en in een nieuwe generatie ondernemers die waarde leveren vanuit overvloed, authenticiteit en de missie om de wereld een stukje beter te maken. Door te ondernemen vanuit je intuïtie, leiderschap te tonen en je business schaalbaar te maken, kun je je impact vergroten en is er zoveel meer mogelijk dan je denkt.

Ik weet pijlsnel hoe jij jouw business met de nieuwste concepten en strategieën online kunt laten groeien. Nieuwe online ontwikkelingen en trends vertaal ik onmiddellijk voor je door naar praktische stappen. Maar ik voel intuïtief ook aan wat jij nodig hebt. Wat past bij jouw business. Niet vanuit een copy paste strategie. Iedereen is anders en ik zie werkelijk JOUW GOUD.

Binnen de Golden Circle heb je mijn intuïtieve en creatieve brein 3 jaar lang volledig tot je beschikking.

Je mag f*cking veel geld verdienen. Anderen mogen dat ook. Jouw overvloed zorgt voor overvloed. Net als bij iedereen in The Golden Circle.

Is het een …

… mastermind?

… traject?

… opleiding?

… persoonlijke ontwikkelingsreis?

… weg om veel meer geld te verdienen?

… transformatie naar een impactvol leven?

… samenwerking?

… club?

… deep dive?

Yess to all ;).

Er is nog zoveel dat je niet ziet.

Je creëert een compleet nieuw leven.

$

Omdat wij geloven dat duurzame groei meer belovend is dan snelle resultaten. Juist nu.

$

Omdat er in jou persoonlijk nog zoveel goud verborgen is. Blinde vlekken. Een nieuwe horizon.

$

Omdat wij weten dat jij die leider wordt door vanuit je intuïtie te werken.

$

Omdat jouw business sky high gaat groeien als jij waarde gaat creëren. Waarde vanuit jouw volledige potentie, echtheid en vertrouwen.

$

Omdat wij de strategieën in huis hebben om heel snel veel meer geld om te zetten

$

Omdat je voor zowel je persoonlijke proces als voor je business 3 jaar lang mijn brein tot je beschikking hebt.

Je krijgt niet alleen mij, maar ook mijn hele team tot je beschikking.

Met 15 jaar ervaring als ondernemer heb ik in Team SL Company een team van specialisten op uiteenlopende gebieden van online ondernemen om mij heen verzameld. Dit zijn niet alleen freelancers. Ik heb een vast kernteam van medewerkers die VOLUIT JA hebben gezegd tegen de Company omdat ze zo in de missie van het bedrijf geloven.

Met de beste kennis en kunde in huis weet SL Company wat een online onderneming succesvol maakt en wat niet. Binnen de Golden Circle kan jij achter de schermen profiteren van alles wat we in huis hebben. Mijn team is goud waard. Alleen al in mijn team investeer ik 50.000 per maand. Als Goldie krijg je die expertise er gewoon bij. Een business bouw je niet alleen, dat doe je samen.

Elisabeth Van Den Bosch

Oprichter Mamaz.nl

“Ik dacht altijd al: “Ooit zal ik onderdeel zijn van die geweldige club met ondernemers.” Dat heeft een aantal jaren geduurd. Elke keer dacht ik nee, het is niet het moment. Tot ik merkte dat er echt iets moest veranderen in mijn onderneming en mijn mindset. Toen dacht ik: JA, ik ga 3 jaar lang dit commitment aan om mijn onderneming echt goed neer te zetten. Ik ga voor mijn dromen en verlangens.”

Anita Jongman

voedseltransitie expert en oprichter van De Groene Winkelkar

“Je hebt een heleboel dingen die je samen doet in de Golden Circle, maar je hebt natuurlijk ook dagen waar Simone en haar co-coaches  je gewoon echt compleet even kraken en je confronteren met jezelf. Hardop. Ik heb heel veel coaching gedaan, veel opleidingen en cursussen maar dit was wel echt maatwerk en daar heb ik veel aan gehad.”

“There’s no shame in veel geld verdienen. Ik zie haarscherp jouw kansen en mogelijkheden.”

SIMONE LEVIE

Dit krijg je allemaal in de Golden Circle

1

Persoonlijke onboarding

De Golden Circle is het meest uitgebreide traject dat we kennen. Zelfs internationaal wordt erover gesproken. In 3 jaar ga je door een volledige transformatie. Daardoor kan de start best overweldigend voelen. We bieden daarom een  persoonlijke onboarding.

In deze persoonlijke onboarding kijken we online met je naar welke stappen en programma’s je het beste als eerst kan volgen.

2

Strategie Kick-ofF

De Golden Circle start met een Strategiedag in een kleine groep. 

Tijdens deze dag zet je heel duidelijk je plan voor je verdienmodellen neer. Na deze kickoff weet jij haarscherp waar jij je de eerste tijd op moet focussen.

3

Maandelijkse groeps-coaching

Elke maand is er een exclusieve Goldie Call. In deze call coach ik jullie persoonlijk. Ik ga diep en kom snel tot de kern. Mijn grootste goud is dat ik heel snel dwars door mensen heen kan kijken.

De calls wijzen je iedere keer weer de weg. Je krijgt te horen wat je nodig hebt om te horen. Soms is dat een pijnlijke confrontatie en soms moet je het licht even zien voordat je weer verder kan. 

4

elk jaar 2-daagse met simone

In het totale traject krijg je 3(!) keer  een 2-daagse mastermind met mij. Tijdens deze masterminds ga je met een exclusieve groep deep diven in je businessplan. 

Deze dagen zijn als een accelerator voor je business. Ik laat je een toekomst zien die je zelf nog niet ziet. On Spot wordt je gecoacht op jouw blinde vlekken. Bij mij kom je niet weg. Na deze masterminds ga je naar buiten met zulke waardevolle inzichten en kan je daarna de stappen zetten die nodig zijn voor jouw business en leven.

5

elk jaar 2-daagse met co-coach

Waar Simone je grootse goud ziet, zien onze co-coaches waar jij op persoonlijk vlak kan groeien en helen.  Tijdens deze 2-daagses wordt je gecoacht op persoonlijk vlak en werken we vaak met opstellingen.

De opstellingen van onze co-coachees zijn baanbrekend, de coaching is vlijmscherp.

Door deze combinatie van niet alleen businesscoaching maar ook persoonlijke coaching ontwikkel jij je stap voor stap verder.

Zo kan jij je werk als ondernemer, leider en inspirator dragen.

6

de golden circle community

Een groot deel van de waarde van het programma zit hem in de community waarin je terecht komt! 

Er zijn artsen, psychologen, marketeers, theatermakers, coaches, communicatie specialisten, techneuten, creatieven, business owners van multinationals, zzp-ers die met een klein team de wereld veranderen, mensen die hun bedrijven hebben verkocht en online opnieuw beginnen en offline bedrijven die de lessen over online ondernemen alleen inzetten voor hun marketing. Allemaal daar met 1 doel: to rise to the top!

Spontane activiteiten en verrassingen exclusief voor Goldies

Regelmatig organiseren we spontane activiteiten voor Goldies. We hebben allerlei verrassingen voor komend jaar op de agenda staan. Simone kijkt heel goed wat Goldies nodig hebben en zal daar altijd voortvarend en vanuit een luisterend oor op inspelen.

Door de online trainingen, de zooms, de spontane momenten word je keer op keer op verschillende manieren uitgedaagd om je aan je plan te houden. Om te groeien. Om te bouwen aan die stabiele 10K om te groeien naar 100K maanden. Waardoor je in de toekomst ready bent voor heel veel meer.

Kan je je voorstellen wat het doet met de verbinding en connectie met allemaal Goldies die JA zeggen tegen minimaal 3 jaar?

Justine van der velden

Marketing Coach

“Dankzij de Golden Circle heb ik in het afgelopen jaar al meerdere trajecten van 20 tot 30k verkocht.”

Alka Jongsma

Orthomoleculair & Aromatherapeut

“Mijn omzet is nu al verdubbeld, terwijl ik de mastermind- en opstellingen-dagen nog niet eens heb gehad.”

Anouk Kral

Brand Activator

“Ik startte 3 jaar geleden online en had 0 klanten. “Vorige week draaide ik nog een launch van 50k.”

But.
there.
is.

MORE!

Als GOLDIE krijg je premium toegang tot ALLE online programma’s die ik so far gemaakt heb en nog ga maken.

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik regelmatig waardevolle nieuwe programma’s maak. Meestal zelf van nieuwe strategieën en uitvindingen (zoals AI) tot mindset, soms huur ik experts in en soms is het een synergetische samenwerking. Naast wat er al staat krijg je als Goldie ook toegang tot alle online programma’s die we de komende 3 jaar maken + de coaching die bij deze programma’s hoort!

In mijn academie staan 100 online trainingen. Aan de hand van jouw persoonlijke plan adviseren we je welke programma’s jij het beste kan volgen.

Hierbij een aantal master pieces die voor jou klaar staan >>>

MPOP (€5000) & MPOP Hackaton (€1000)

MPOP (Maak Prachtige Online Programma’s) is dé business opleiding waarin je als ondernemer leert om je kennis online te maken, te publiceren en te verkopen. Binnen MPOP leer je alle facetten die je nodig hebt om een online bedrijf op te bouwen. Van de sales en de marketing tot de techniek. Het programma zit boordevol met technische support, de nieuwste verdienmodellen en informatie van de beste professionals. Doordat alle kennis uitgebreid is toegepast en getest, is MPOP een autoriteit in Nederland. Zelfs wereldwijd behoort MPOP tot de beste online leerscholen.

The Abundant Coach (€4997)

Dit ongekend krachtige programma leidt je op om te excelleren als coach. Je gaat coachen op topniveau. Dit programma bevat meerdere modellen, technieken en oefeningen die voor jou als coach maar ook voor je coachees levens veranderd zullen zijn. Katelijne Vermeulen leert je in dit traject op een krachtige manier coaching praktisch toe te passen. Waar je ook staat als coach, of je nu starter bent of ver gevorderd, haar tools zijn onderscheidend, uniek, doorleefd en resultaatgericht. Deze tools haal je niet uit een boekje, maar krijg je van één van de meest ervaren en doorgewinterde coaches van de wereld.

De Transformatie School (€3000)

Het meest uitgebreide persoonlijke ontwikkelings jaartraject voor ondernemers. In de transformatieschool pakken we de problemen  die je  hebt in je business bij de wortel aan. Zo zorgt een duurzame transformatie van jou ook voor een langdurige transformatie van je business. 97% van ons gedrag komt voort uit  het onbewuste. Vandaar ook dat de meest succesvolle mensen in de wereld investeren in persoonlijke ontwikkeling. Dit programma zit vol met praktische werkboeken, overzichtelijke en uitgebreide lessen. Je leert over communicatie, regressie, hypnotherapie, systemisch werk en transactionele analyse.

OWN it (€888)

Je mag nog veel meer ownen wie je bent. Wat jouw talent is. Dat je een mega expert bent. Dat je een voorbeeld bent. Dat je een leider bent. Dat je niet zomaar wat doet. En dat je op basis van dit gevoel van jezelf OWNEN de QUANTUM leaps kunt gaan maken.

Leer het allemaal te Ownen door het online programma Own it.

The Abundant Creator (€1.111)

In dit prachtige programma ga je creëren vanuit abundance. Schrijf je prachtige programma of dat persoonlijke bericht naar jouw droomklant die echt raakt, prikkelt en ja zegt op jouw voorstel.

Aan het eind van dit programma staat jouw programma, je salespage, nieuwsbrieven, social post en je weggever (een ebook of mini programma).

100k Challenge (€1000)

Dé challenge waarbij je spiritueel, energetisch en strategisch aan de slag gaat. Op een speelse en fun manier ga je leren om moeiteloos klanten te krijgen die JA zeggen tegen je geweldige aanbod.

Laat je inspireren om je eerste 100k jaar te draaien, je eerste 100k maand of.. je eerste 100K dag. 

… en nog zoveel meer!

De Golden Circle is voor jou als je 100% commitment voelt voor persoonlijke groei, duurzaam succes en BIG MONEY.

Voor de ondernemer die…

  • All-in gaat
  • On-Nederlands goed wil verdienen
  • Groots wil ondernemen
  • Gelooft dat er nog veel meer mogelijk is
  • De waarde van samen ziet
  • BOLD zichzelf wil zijn
  • Impact wil maken op de levens van heel veel anderen
  • Respect heeft voor de tijd

Debbie Prijs

Marketing communicatie manager

“Er waren altijd duizenden redenen waarom ‘t even niet uitkwam om mijn bedrijf om zetten naar online. Ik had een stok achter de deur nodig. Plus, ik wilde heel graag samen zijn met gelijkgestemden om ideeën uit te wisselen. In de korte tijd dat ik in de Golden Circle zit merk ik al dat het werkt. Dus dat is echt super cool!”

Cintha van Marrewijk

Supergoed Spaans Leren

“Het enige wat je hoeft te doen is luisteren naar Simone.” Haar ideeën zijn miljoenen waard. Ik wilde online ondernemen omdat ik was geëmigreerd naar Spanje. Wat ik kon doen vanaf daar en online; ik had géén idee!? Simone zag het direct en sinds ik haar advies online heb opgezet heb ik al 1,1 miljoen “omgezet!” 

Amber Stinissen

Holistisch Coach

“Simone is een voorbeeld van hoe je als onderneemster qua energie graag wil gaan staan, voor wie je bent en wat je doet. Zij geeft zoveel inspiratie dat je daardoor zelf ook aangaat en blijft aangaan.”

Goke van Spall

Haptotherapeut / master hypnose practitioner

“Wat ik goud vind van Simone is wat ze uitdraagt en de connectie die ze heeft met de andere ondernemers. Ik  had niet verwacht dat, dat me zoveel zou brengen en dat het me heel veel inzichten zou geven.”

Kan je je voorstellen wat het met je doet als je voor 3 jaar JA zegt?

Je omgeving doet ALLES met wie je bent en wat je wordt. Verander jij je omgeving, dan verander je zelf. Hoe is jouw inner circle nu?

In de Golden Circle staan we samen voor groei. We dagen elkaar uit en nemen geen genoegen met een klein spel. Maar vangen elkaar ook op wanneer nodig.

Er is geen plek waar je zó mag gaan voor je succes, waar je zó wordt uitgedaagd, waar de mensen zo toegewijd zijn als in de Golden Circle. Vanuit intuïtie en strategie. Vanuit: “We zijn er voor elkaar, maar je moet ook op je eigen benen staan.”

Elkaar toejuichen als je spannende dingen moet doen, elkaar helpen om nog even wat dieper te gaan. Maar ook samen de rust opzoeken en zorgen voor jezelf.

Als jij je gedragen voelt, dan ga je vliegen!

Veelgestelde vragen

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Mijn business is nog niet online, is de Golden Circle dan geschikt voor mij?

Heb je een offline business? Dan is juist de Golden Circle een hele waardevolle plek om je business online te maken. Door strategisch, nieuwste ontwikkelingen binnen handbereik en alle kennis binnen het bedrijf SL Company kun jij het vak van online ondernemen veel sneller onder de knie krijgen.

Ik ben een starter, kan ik meedoen met de Golden Circle?

Ook als je starter bent, kun je instromen in de Golden Circle. De online programma’s en het gouden netwerk waar je instapt zijn de ingrediënten voor duurzaam succes. Wel is het belangrijk dat je een echte ondernemers mindset hebt en klaar bent om direct BOLD moves te maken. Je moet het niet erg vinden om de kleinste in de klas te zijn (dat is Simone ook altijd geweest.)

Ik ben al online ondernemer. Is de Golden Circle ook iets voor mij?

Hell Yes! In de Golden Circle zitten allemaal online ondernemers die meer dan 1 miljoen omzet draaien online. En Simone gaat voor minimaal 100k per maand. Verbreed je netwerk, laat je coachen door Simone en Katelijne, er is nog zoveel wat je kunt leren en dat alles vind je in de Golden Circle..

Je voelt je snel de grootste in de klas

In de Golden Circle zitten ondernemers die 2 miljoen omzet draaien en meer. Er zitten ook ondernemers die nog maar net begonnen zijn en direct kiezen voor het beste. Goldies zijn ondernemers met een bepaalde mindset en ambitie. Heb jij die ambitie? Dan voel jij je thuis in de Golden Circle. Er is altijd een Goldie verder dan jij. Want waar de een in omzet verder is, is de ander in het gezond leven weer verder. Je bent nooit de grootste van de klas. En je kunt van elk persoon leren. Ben je klaar om een grotere investering te doen? Dan kan je ook kiezen voor Oracle als je een omzet draait van 300K of meer.

Ik twijfel nog steeds

Ik snap dat het een behoorlijk commitment is die je weloverwogen wilt aangaan. Voel je welkom om een vrijblijvende call te boeken met mijn team, om uit te vinden of de Golden Circle een match is voor jou.

Shirley Verduin

Voedingscoach

“Na 4 maanden is mijn omzet verdrievoudigd.
Simone ziet de potentie in je, ze ziet het goud in je en dat ga je ook voelen en naar handelen.”

Sonja Zwart

Trainer in vrijuit communiceren

“Ik had nog nooit iets gelanceerd. Maar ik heb nu na een half jaar een boek geschreven en een programma gelanceerd. Het lijkt alsof er een sluier is opgelicht.” 

Susan van Schijndel

De minimaliseer coach

“Ik vind Simone echt een visionair, Ze ziet het grotere plaatje en kan heel snel iets groots neerzetten. Ze ziet je echt en ook je potentieel. Daar kan ze je goed bij helpen.”

Ben jij klaar voor een BOLD move en duurzaam succes? Voel jij een volle JA om deel te nemen? 

Boek dan nu je Golden Call!