fbpx

Exclusief traject van 3 jaar voor

high-level online ondernemers

je barst van de ambitie
en je wilt ONLINE doorbreken

Jij hebt een echte ondernemersmindset. Je ziet kansen en mogelijkheden en snapt dat voor duurzaam succes zowel haarscherpe strategie als persoonlijke groei nodig zijn.

Je ziet dat de kansen van het internet even oneindig zijn als het universum. En daarom wil je direct van de allerbesten leren. Je wilt dit direct grondig en strategisch goed aanpakken.

Je weet dat een business opbouwen en goede resultaten halen tijd, geld en energie kosten. Tegelijk weet je ook dat het moeitelozer mag. Slimmer en intuïtiever.

Jij snapt als geen ander dat je, wil je de top behalen, je moet omgeven met gelijkgestemde mensen. Je hebt het lef om hier geen concessies in te doen.

“Eenmaal door je weerstand heen, wacht er een wereld van kansen en mogelijkheden die je nooit voor mogelijk had gehouden.”

Simone Levie

N

Jij wilt financiële vrijheid.

N

Jij ziet de online wereld als een grote speeltuin.

N

Jij bent niet bang voor bold moves omdat je weet dat mislukkingen altijd groeimomenten zijn.

N

Jij zoekt naar duurzame groei. Je weet dat de tijd van quick fixes voorbij is.

N

Jij bereidt je voor op de toekomst door jezelf continu te blijven ontwikkelen.

N

Jij wilt over 3 jaar een impactvolle leider zijn in jouw business.

N

Je begrijpt dat voor progressie een flinke dosis lef nodig is.

N

Jij weet tegelijk ook dat je het allemaal niet alleen hoeft te doen.

Waar jij staat, sta je niet alleen.

Er is een plek waar mensen dezelfde ambities delen. Waar je persoonlijk gezien wordt. Waar er op jou en je business ingetuned wordt. Waar men begrijpt dat voluit online ondernemen niet hetzelfde is als offline zaken doen. Waar je vanuit gelijkwaardigheid de nieuwste online ontwikkelingen direct meekrijgt. Waar je ‘aan’ wordt gezet om het beste van het beste te geven. Een plek waar je gelijkgestemde mensen ontmoet, andere waardevolle spelers. Waar je jezelf kan zijn. Mensen die voor duurzaam gaan, maar niet bang zijn voor verandering. Die houden van beweging en frisse ideeën die ruimte maken voor nieuwe kansen.

De Golden Circle is een intensief high-end traject van maar liefst 3 jaar.

N

Omdat wij geloven dat duurzame groei veelbelovender is dan snelle resultaten. Juist nu.

N

Omdat wij weten dat jij die leider wordt door vanuit je intuïtie te werken.

N

Omdat jouw business sky high gaat groeien als jij waarde gaat creëren. Waarde vanuit jouw volledige potentie. Waarde gecreëerd vanuit echtheid en vertrouwen.

N

Omdat jouw business sky high gaat groeien als jij waarde gaat creëren. Waarde vanuit jouw volledige potentie. Waarde gecreëerd vanuit echtheid en vertrouwen.

N

Omdat je voor zowel je persoonlijke proces als voor je business niets minder dan het fantastische brein van Simone ter beschikking hebt.

N

Omdat we met deze exclusieve en persoonlijke benadering jouw golden stukje helemaal gaan exploiteren.

Simone weet als geen ander je krachten te spotten en te laten zien hoe je die in je business benut. Weet je, als je je niet veilig voelt, kun je jezelf niet ontwikkelen. Daar is dan nauwelijks ruimte voor. Het is fijn dat ik daar op dit punt in mijn leven zo totaal van doordrongen ben en ik in alles kan en wil groeien.

Gisèle Rebel

“Het beste van het beste. Persoonlijke groei en duurzaam succes, 3 jaar lang!”

wij zijn

Simone Levie

Simone Levie is de grootste vrouwelijke online ondernemer van Nederland. Als strategisch wonder weet zij pijlsnel hoe jij jouw online business met de nieuwste concepten kunt laten groeien. Nieuwe online ontwikkelingen en trends vertaalt zij onmiddellijk door naar praktische stappen.

Na meer dan 2.000 ondernemers geholpen te hebben bij het maken van hun online programma, zag ze ondernemers die méér wilden. Die in 3 jaar een imperium wilden bouwen waar een ander 10 jaar over doet. Die intuïtiever en moeitelozer naar de positie van impactvolle leider willen groeien. En die tegelijk een langetermijnvisie hebben. Binnen de Golden Circle stelt Simone haar intuïtieve en creatieve brein helemaal tot je beschikking. 

Team sl company

Door de jaren heen heeft Simone in Team SL Company een team van specialisten op uiteenlopende gebieden van online ondernemen om haar heen verzameld. Met de beste kennis en kunde in huis weet SL Company wat een online onderneming succesvol maakt en wat niet. Binnen de Golden Circle kan jij achter de schermen profiteren van deze nieuwe vorm van ondernemen.

Katelijne Vermeulen neemt een bijzondere plek in binnen Team SL Company. En ook binnen de Golden Circle heeft zij een speciale rol. Met haar 40 jaar coach ervaring weet zij als geen ander hoe jij de weg naar jouw volle potentieel kan vrijmaken. Zo houd je niets meer tegen om daadwerkelijk die impactvolle business neer te zetten.

 

“De Golden Circle is het enige traject waar ik al mijn insights en nieuwe ontwikkelingen direct deel. Bovendien zie ik altijd haarscherp de kansen en mogelijkheden die op jouw situatie van toepassing zijn.”

Simone Levie

“Het maakt niet uit hoe ver je nu bent. Het gaat erom hoe ver je wilt komen.”

Simone Levie

VOOR DEZE MENSEN IS DE GOLDEN CIRCLE

N

Voor wie financiële vrijheid wil ervaren

N

Voor wie de switch naar online wil maken

N

Voor wie helemaal zichzelf wil kunnen zijn

N

Voor wie altijd direct op de hoogte wil zijn van de laatste online ontwikkelingen

N

Voor wie de kansen van samen ziet

N

Voor wie op persoonlijk vlak van Simone wil leren

MIJN goldies

“Het fijne van online ondernemen is dat ik me nu helemaal op mezelf kan focussen. Ik ben heel empathisch en stem me automatisch af op de ander. Dit houdt me soms tegen om me helemaal te focussen op wat ik te brengen heb. Doordat ik nu in mijn eigen ruimte kan creëren, kan ik veel meer in mijn eigen energie blijven. Ik had nog nooit iets geïnvesteerd. Maar ik heb nu, na ongeveer een half jaar, een boek geschreven en een online miniprogramma gelanceerd. Het lijkt of er een sluier is opgelicht.”

Sonja Zwart

Trainer in vrijuit communiceren, spreker en auteur

Waar ik echt heel veel waarde aan hecht binnen de Golden Circle is het persoonlijke contact met Simone en de rest van de goldies. Simone is een sterke zakenvrouw, maar daarnaast ook een heel leuk mens. En ze is ook niet vies van geld. Dat vind ik heel tof omdat dat voor heel veel vrouwen toch nog wel een dingetje is. Ik ben heel erg van ‘niet zeuren, gewoon doen’. Dus de Start before you’re ready-mentaliteit past heel erg bij mijn DNA. Als Golden Circle lid kun je gewoon persoonlijk aan Simone vragen om mee te kijken in je bedrijf.

Nicoline Schipper

Eigenaar van de Coaching Club en House of Rebels

Ik vind het heel prettig om van iemand te leren die al bepaalde stappen heeft gezet en ook bepaalde successen heeft behaald. Zo hoef ik niet helemaal zelf het wiel weer uit te vinden. Ik vind het fascinerend hoe Simone altijd aanstaat. Hoe ze altijd denkt in oplossingen en creativiteit. En ze wil echt dat haar goldies, haar high potentials, successen behalen. Ik zit nu een half jaar in het programma en ik ben het meest blij met de tijd die ik mezelf heb gegeven om veel dichter bij mezelf te komen staan.

Eurydice Janga

Werkgeluk- & talentencoach

“Om de switch naar online te maken nam Anouk de tijd om zichzelf opnieuw uit te vinden. Zodoende kwam ze terecht bij Simone, in de Golden Circle, waarna ze mega grote sprongen maakte, onder andere door te focussen op het aanbieden van één product.”

Anouk Kral

De Golden Circle is voor de ondernemer die 100% commitment voelt voor persoonlijke groei en duurzaam succes. Voor de ondernemer die all in gaat. Die weet dat je successen stap voor stap behaalt en die voelt dat zijn of haar business binnen 3 jaar BIG business kan zijn.

Dit krijg je in de Golden Circle:

Toegang tot MPOP Business School, MPOP team met dagelijkse calls van experts, MPOP community, Poppyz, maandelijkse online groepscoaching, dagelijkse technische ondersteuning, exclusieve opnames van events over strategie en mindset

Toegang tot alle programma’s die Simone gemaakt heeft, waaronder:

R

Devine Diva Bond

R

The Frequency

R

Vet Verdienen met Verkopen

R

Vind je Missie & Verdien Vet geld

R

Vet verdienen met Webinars 

R

Verdienmodellen en Meervoudige inkomstenstromen

R

De Shift

R

Vind je missie meditatie serie

Toegang tot alle online programma’s die we de komende 3 jaar nog gaan maken!

Toegang tot de besloten Golden Circle community. Voor persoonlijke vragen, feedback, exclusieve geheimen en inzichten van Simone

Spontane Zoommeetings en Masterminds

Ieder jaar een 2-daagse live Mastermind met Simone

Ieder jaar 2-daagse live opstellingsdagen met Katelijne

1 x strategie dag

Speciale verrassingen voor jou als Goldie

Ben jij klaar voor een BOLD move?
Voor duurzaam succes?
Voel jij een volle JA om deel te nemen?

Dan ga ik graag met jou in gesprek. Samen kijken we of de Golden Circle inderdaad de plek is waar jij sky high kunt gaan groeien. Voel ik ook een ja, dan ben jij een van de lucky ones die binnen de Golden Circle op een persoonlijke manier van mij kan leren.

NU EEN HEEL BIJZONDER AANBOD
Boek onderin deze page je selectie gesprek in. We kijken dan samen of de Golden Circle jouw best next step is

Join the circle now!

Simone Levie

FAQs

Mijn business is nog niet online, is de Golden Circle dan geschikt voor mij?

Heb je een offline business, dan is juist de Golden Circle een hele waardevolle plek om je business online te maken. Door strategisch advies, de allernieuwste ontwikkelingen binnen handbereik en alle kennis binnen het bedrijf SL company kun jij het vak van online ondernemen veel sneller onder de knie krijgen. Je werkt persoonlijk met de allerbesten en hierdoor heb jij direct een voorsprong.

Ik ben starter, kan ik meedoen met de Golden Circle?

Ook als je starter bent, kun je instromen in de Golden Circle. Wel is het heel belangrijk dat je een echte ondernemersmindset hebt en klaar bent om direct al BOLD moves te maken.

Waarom kan niet iedereen zomaar instromen in de Golden Circle?

Voel jij een volle ja bij de Golden Circle? Dan neem ik contact met je op om te kijken of jij en je business inderdaad goed kunnen gaan groeien binnen de Golden Circle. Dit doe ik omdat ik binnen de Golden Circle echt mensen met de juiste mindset zoek die de tools van mij en mijn team direct kunnen toepassen. Ook wil ik graag weten of wij duurzaam succes op dezelfde manier interpreteren.

Kan ik ook 1 jaar deelnemen aan de Golden Circle?

Nee, ik sta voor duurzaam succes. De top bereik je niet binnen 1 jaar. Daarom wil ik werken met ondernemers die voor langere tijd hun commitment aan mij geven. Zodat ze binnen deze 3 jaar alles kunnen leren wat ze nodig hebben om wel naar die top te groeien. Mijn persoonlijke kennis en kunde is alleen voor ondernemers die ook op een langere termijn JA zeggen.

Doe mee en meld je aan!