fbpx

“Persoonlijke coaching van de grootste vrouwelijke online ondernemer in Nederland”

je barst van de ambitie
en je wilt doorbreken

Jij hebt een echte ondernemersmindset. Je ziet kansen en mogelijkheden en snapt dat voor duurzaam succes zowel haarscherpe strategie als persoonlijke groei nodig zijn.

Je ziet dat de kansen van het internet even oneindig zijn als het universum. En daarom wil je direct van de allerbesten leren. Je wilt dit direct grondig en strategisch goed aanpakken.

Je weet dat een business opbouwen en goede resultaten halen tijd, geld en energie kosten. Tegelijk weet je ook dat het moeitelozer mag. Slimmer en intuïtiever.

Jij snapt als geen ander dat je, wil je de top behalen, je moet omgeven met gelijkgestemde mensen. Je hebt het lef om hier geen concessies in te doen.

N

Jij wilt financiële vrijheid.

N

Jij ziet de online wereld als een grote speeltuin.

N

Jij bent niet bang voor bold moves omdat je weet dat mislukkingen altijd groeimomenten zijn.

N

Jij zoekt naar duurzame groei. Je weet dat de tijd van quick fixes voorbij is.

N

Jij bereidt je voor op de toekomst door jezelf continu te blijven ontwikkelen.

N

Jij wilt over 3 jaar een impactvolle leider zijn in jouw business.

N

Je begrijpt dat voor progressie een flinke dosis lef nodig is.

N

Jij weet tegelijk ook dat je het allemaal niet alleen hoeft te doen.

“Eenmaal door je weerstand heen, wacht er een wereld van kansen en mogelijkheden die je nooit voor mogelijk had gehouden.”

Simone Levie

Waar jij staat, sta je niet alleen. Er is een plek waar mensen dezelfde ambities delen. Waar je persoonlijk gezien wordt. Waar er op jou en je business ingetuned wordt. Waar men begrijpt dat voluit online ondernemen niet hetzelfde is als offline zaken doen. Waar je vanuit gelijkwaardigheid de nieuwste online ontwikkelingen direct meekrijgt. Waar je ‘aan’ wordt gezet om het beste van het beste te geven. Een plek waar je gelijkgestemde mensen ontmoet, andere waardevolle spelers. Waar je jezelf kan zijn. Mensen die voor duurzaam gaan, maar niet bang zijn voor verandering. Die houden van beweging en frisse ideeën die ruimte maken voor nieuwe kansen.

De Golden Circle is een intensief high-end traject van maar liefst 3 jaar.

N

Omdat wij geloven dat duurzame groei veelbelovender is dan snelle resultaten. Juist nu.

N

Omdat wij weten dat jij die leider wordt door vanuit je intuïtie te werken.

N

Omdat jouw business sky high gaat groeien als jij waarde gaat creëren. Waarde vanuit jouw volledige potentie. Waarde gecreëerd vanuit echtheid en vertrouwen.

N

Omdat je voor zowel je persoonlijke proces als voor je business niets minder dan het fantastische brein van Simone ter beschikking hebt.

N

Omdat we met deze exclusieve en persoonlijke benadering jouw golden stukje helemaal gaan exploiteren.

“Het beste van het beste. Persoonlijke groei en duurzaam succes, 3 jaar lang!”

Simone Levie

wij zijn

Simone Levie
Simone Levie is de grootste vrouwelijke online ondernemer van Nederland. Als strategisch wonder weet zij pijlsnel hoe jij jouw online business met de nieuwste concepten kunt laten groeien. Nieuwe online ontwikkelingen en trends vertaalt zij onmiddellijk door naar praktische stappen.

Na meer dan 2.000 ondernemers geholpen te hebben bij het maken van hun online programma, zag ze ondernemers die méér wilden. Die in 3 jaar een imperium wilden bouwen waar een ander 10 jaar over doet. Die intuïtiever en moeitelozer naar de positie van impactvolle leider willen groeien. En die tegelijk een langetermijnvisie hebben. Binnen de Golden Circle stelt Simone haar intuïtieve en creatieve brein helemaal tot je beschikking. 

Team SL Company
Door de jaren heen heeft Simone in Team SL Company een team van specialisten op uiteenlopende gebieden van online ondernemen om haar heen verzameld. Met de beste kennis en kunde in huis weet SL Company wat een online onderneming succesvol maakt en wat niet. Binnen de Golden Circle kan jij achter de schermen profiteren van deze nieuwe vorm van ondernemen.

Katelijne Vermeulen neemt een bijzondere plek in binnen Team SL Company. En ook binnen de Golden Circle heeft zij een speciale rol. Met haar 40 jaar coach ervaring weet zij als geen ander hoe jij de weg naar jouw volle potentieel kan vrijmaken. Zo houd je niets meer tegen om daadwerkelijk die impactvolle business neer te zetten.

 

“De Golden Circle is het enige traject waar ik al mijn insights en nieuwe ontwikkelingen direct deel. Bovendien zie ik altijd haarscherp de kansen en mogelijkheden die op jouw situatie van toepassing zijn.”

Simone Levie

“Het maakt niet uit hoe ver je nu bent. Het gaat erom hoe ver je wilt komen.”

Simone Levie

VOOR DEZE MENSEN IS DE GOLDEN CIRCLE

N

Voor wie financiële vrijheid wil ervaren

Ik werk naar financiële vrijheid toe. Dankzij de Golden Circle heb ik rust en vertrouwen dat ik nog heel veel kan gaan groeien.

Sonja Zwart Golden Circle Simone Levie

Sonja Zwart

Trainer in vrijuit communiceren, spreker en auteur

Het fijne van online ondernemen is dat ik me nu helemaal op mezelf kan focussen. Ik ben heel empathisch en stem me automatisch af op de ander. Dit houdt me soms tegen om me helemaal te focussen op wat ik te brengen heb. Doordat ik nu in mijn eigen ruimte kan creëren, kan ik veel meer in mijn eigen energie blijven. Ik had nog nooit iets geïnvesteerd. Maar ik heb nu, na ongeveer een half jaar, een boek geschreven en een online miniprogramma gelanceerd. Het lijkt of er een sluier is opgelicht. Door wat Simone toevoegt aan mijn leven, besef ik hoeveel ik kan toevoegen. Het geeft me lef om mezelf te laten zien en te geloven in wat ik kan. Het zet me in beweging om veel en grotere stappen te maken. Dankzij de Golden Circle heb ik rust en vertrouwen dat ik nog heel veel kan gaan groeien.

N

Voor wie de switch naar online wil maken

Ik leer veel over online business en de nieuwe manier van ondernemen. Het is zo cool om te zien dat het werkt! Voor mij betekent dit dat ik op het juiste pad ben.

Nicoline Schipper

Eigenaar van de Coaching Club en House of Rebels

Waar ik echt heel veel waarde aan hecht binnen de Golden Circle is het persoonlijke contact met Simone en de rest van de goldies. Simone is een sterke zakenvrouw, maar daarnaast ook een heel leuk mens. En ze is ook niet vies van geld. Dat vind ik heel tof omdat dat voor heel veel vrouwen toch nog wel een dingetje is. Ik ben heel erg van ‘niet zeuren, gewoon doen’. Dus de Start before you’re ready-mentaliteit past heel erg bij mijn DNA. Als Golden Circle lid kun je gewoon persoonlijk aan Simone vragen om mee te kijken. Zo heeft Simone laatst mijn webinar gereviewd, waardoor ik het kon verbeteren. Maar ook de live dagen zijn heel fijn. Om elkaar te inspireren, maar ook om telkens weer samen een onderwerp vast te pakken. Je wordt even wakker geschud en krijgt direct weer enorm veel energie.

N

Voor wie helemaal zichzelf wil kunnen zijn

Het mooiste is dat je op een positieve manier gestimuleerd wordt om jezelf te blijven. Ik mag het helemaal op mijn manier doen en ik groei nu zo snel.

Daniëlle Weitkamp Golden Circle Simone Levie

Daniëlle Weitkamp

Doet waar ze blij van wordt

Ik zie de Golden Circle als een hele grote snoepwinkel. Ik kan er uit kiezen wat bij mij past en er zijn altijd weer nieuwe snoepjes die worden aangeboden. Het is heel dynamisch en je kunt echt alle kanten op. Er zijn steeds weer nieuwe programma’s en het is altijd actueel. Dat verfrissende en vernieuwende prikkelt mij om mijn business in te vullen. De krenten in de pap zijn voor mij het persoonlijke contact met Simone en Katelijne. Je wordt op een positieve manier in de gaten gehouden waardoor je je gezien voelt. Ik voel me bevoorrecht dat ik deel mag uit maken van de Golden Circle. Je krijgt zoveel extra’s en ik vind dat je als ‘Goldie’ echt goed in de watten wordt gelegd. Maar het mooiste is dat je op een positieve manier gestimuleerd wordt om jezelf te blijven. Want het gaat uiteindelijk allemaal om jouw eigen golden stukje.

N

Voor wie altijd direct op de hoogte wil zijn van de laatste online ontwikkelingen

Simone loopt voorop in de online wereld. Nieuwe veranderingen in het online ondernemerschap zal zij direct als eerste opmerken en direct met leden van de Golden Circle delen.

Anouk Kral Golden Circle Simone Levie

Anouk Kral

Branding en merkstrateeg

Toen ik mijn business schaalbaar wilde maken, wist ik dat dat online moest. Ik ging rondkijken bij wie ik het beste te rade kon gaan. En ja, toen kwam ik al gauw bij Simone uit. Zij steekt met kop en schouders boven anderen uit door haar kennis en ervaring. Door de Golden Circle kon ik me focussen op waar ik goed in ben. Hierdoor heb ik heel snel stappen kunnen maken. Na een paar maanden had ik mijn eerst klanten in mijn online programma. Dat had ik zelf nooit zo snel voor elkaar kunnen krijgen. Binnen een jaar had ik de investering in de Golden Circle er al uit. Een andere grote verrassing is dat Simone haar klanten graag promoot. Zo zette zij mij bijvoorbeeld in de spotlights tijdens een event. Ze is niet bang voor concurrentie en ze gunt jou ook graag een podium. Ze zegt niet alleen dat ze in overvloed denkt, maar ze laat het ook zien! Dat vind ik heel verfrissend.

N

Voor wie de kansen van samen ziet

De leuke contacten en samenwerkingen hebben me zoveel opgeleverd. Je denkt dat je het voor jezelf doet, maar uiteindelijk doe je het met elkaar.

Agnes Grobbe Golden Circle Simone Levie

Agnes Grobbe

Eigenaar van Pak Je Kracht!

Juist het ‘echte’ contact met Simone en Katelijne is enorm waardevol. Ik ben zo dankbaar dat ik 3 jaar zo intensief van deze vrouwen mag leren. Mijn online programma is nu af en staat klaar om gelanceerd te worden. In de toekomst wil ik mijn bedrijf opschalen. Daarnaast heb ik meerdere inkomstenstromen gecreëerd. Het leuke aan de Golden Circle is dat het allemaal mensen met lef zijn. Het is een hele hechte groep en iedereen gunt elkaar zoveel. In het programma zijn er voor mij zoveel leuke dingen ontstaan die ik van te voren nooit bedacht zou hebben. De leuke contacten en samenwerkingen hebben me zoveel opgeleverd en daar ben ik ontzettend blij mee. En eigenlijk is het zo: Je denkt dat je het voor jezelf doet, maar uiteindelijk doe je het met elkaar.

N

Voor wie op persoonlijk vlak van Simone wil leren

Het is heel bijzonder dat ik ook persoonlijke dingen aan Simone kan vragen. Want juist het persoonlijke stukje is interessant in business.

Agnes Grobbe Golden Circle Simone Levie

Eurydice Janga

Werkgeluk- & talentencoach

Ik vind het heel prettig om van iemand te leren die al bepaalde stappen heeft gezet en ook bepaalde successen heeft behaald. Zo hoef ik niet helemaal zelf het wiel weer uit te vinden. Ik vind het fascinerend hoe Simone altijd aanstaat. Hoe ze altijd denkt in oplossingen en creativiteit. En ze wil echt dat haar goldies, haar high potentials, successen behalen. Ik zit nu een half jaar in het programma en ik ben het meest blij met de tijd die ik mezelf heb gegeven om veel dichter bij mezelf te komen staan. Simone geeft advies over hoe je je programma’s in kan richten maar ook over hoe je jouw ideale klant het beste kan bereiken. Ze geeft je dan het duwtje in je rug om echt te starten. Zo vertelde ik over een podcast die ik wil gaan starten en haar reactie is dan: Let’s go, de eerste aflevering doen we samen. Ik interview jou! Geweldig toch? Zo’n leuke en waardevolle coach!

De Golden Circle is voor de ondernemer die 100% commitment voelt voor persoonlijke groei en duurzaam succes. Voor de ondernemer die all in gaat. Die weet dat je successen stap voor stap behaalt en die voelt dat zijn of haar business binnen 3 jaar BIG business kan zijn.

Dit krijg je in de Golden Circle:

Toegang tot MPOP Business School, MPOP team met dagelijkse calls van experts, MPOP community, Poppyz, maandelijkse online groepscoaching, dagelijkse technische ondersteuning, exclusieve opnames van events over strategie en mindset

Toegang tot het life changing programma de Transformatie School, inclusief groepscoaching met Katelijne

Toegang tot alle programma’s die Simone gemaakt heeft, waaronder:

R

Dream Leader

R

The Blue Circle, incl. online samenwerkingsdagen

R

30 dagen Kickstart

R

Vet Verdienen met Verkopen

R

Vind je Missie & Verdien Vet geld

R

Vet verdienen met Webinars 

R

Verdienmodellen en Meervoudige inkomstenstromen

R

De Shift

R

Vind je missie meditatie serie

Toegang tot alle online programma’s die we de komende 3 jaar nog gaan maken!

Toegang tot de besloten Golden Circle community. Voor persoonlijke vragen, feedback, exclusieve geheimen en inzichten van Simone

Spontane Zoommeetings en Masterminds

Ieder jaar een 2-daagse live Mastermind met Simone                   

Ieder jaar 2-daagse live opstellingsdagen met Katelijne

Exclusieve mogelijkheid voor persoonlijke mailcontact met Katelijne

1 x strategie dag

1 x online academie bouwdag 

Speciale verrassingen voor jou als Goldie

Ben jij klaar voor een BOLD move? Voor duurzaam succes? Voel jij een volle JA om deel te nemen?

Dan ga ik graag met jou in gesprek. Samen kijken we of de Golden Circle inderdaad de plek is waar jij sky high kunt gaan groeien. Voel ik ook een ja, dan ben jij een van de lucky ones die binnen de Golden Circle op een persoonlijke manier van mij kan leren.


NU EEN HEEL BIJZONDER AANBOD

Boek onderin deze page je selectie gesprek in
We kijken dan samen of de Golden Circle jouw best next step is 

FAQs

Frequently Asked Questions.

Ik heb de MPOP Business school/ de Transformatie School al.

Heb jij de MPOP Business school al aangeschaft? Of de Transformatie School? Dan krijg je bij aanschaf van de Golden Circle een exclusieve 2 daagse met Katelijne en Simone ‘Intuïtief Spreken en Presenteren’ t.w.v. € 2.497 cadeau!

Wat is het verschil tussen de Blue Circle en de Golden Circle?

In de Blue Circle ga je op een laagdrempelige manier alle aspecten van het ondernemerschap door. In de Golden Circle krijg je exclusieve coaching en toegang tot het brein van Simone waardoor je veel sneller grote stappen kunt maken. Zodat jij over 3 jaar echt die impactvolle leider bent en sky high gaat groeien. Overigens heb je binnen de Golden Circle toegang tot alle programma’s van Simone, dus ook tot de Blue Circle.

Mijn business is nog niet online, is de Golden Circle dan geschikt voor mij?

Heb je een offline business, dan is juist de Golden Circle een hele waardevolle plek om je business online te maken. Door strategisch advies, de allernieuwste ontwikkelingen binnen handbereik en alle kennis binnen het bedrijf SL company kun jij het vak van online ondernemen veel sneller onder de knie krijgen. Je werkt persoonlijk met de allerbesten en hierdoor heb jij direct een voorsprong.

Ik ben starter, kan ik meedoen met de Golden Circle?

Ook als je starter bent, kun je instromen in de Golden Circle. Wel is het heel belangrijk dat je een echte ondernemersmindset hebt en klaar bent om direct al BOLD moves te maken.

Waarom kan niet iedereen zomaar instromen in de Golden Circle?

Voel jij een volle ja bij de Golden Circle? Dan neem ik contact met je op om te kijken of jij en je business inderdaad goed kunnen gaan groeien binnen de Golden Circle. Dit doe ik omdat ik binnen de Golden Circle echt mensen met de juiste mindset zoek die de tools van mij en mijn team direct kunnen toepassen. Ook wil ik graag weten of wij duurzaam succes op dezelfde manier interpreteren.

Kan ik ook 1 jaar deelnemen aan de Golden Circle?

Nee, ik sta voor duurzaam succes. De top bereik je niet binnen 1 jaar. Daarom wil ik werken met ondernemers die voor langere tijd hun commitment aan mij geven. Zodat ze binnen deze 3 jaar alles kunnen leren wat ze nodig hebben om wel naar die top te groeien. Mijn persoonlijke kennis en kunde is alleen voor ondernemers die ook op een langere termijn JA zeggen.

Doe mee en meld je aan!