fbpx

“Help! Ik weet dat succes om een sterke mindset vraagt. Maar hoe krijg ik die sterke mindset?

“Er zit zoveel potentieel in me, maar het lijkt of het is opgesloten. Kon ik de juiste sleutel maar vinden.”

“ik wil de mensen inspireren, de wereld mooier maken. Maar iets houdt me tegen.”

je wilt je volle potentieel leven!

Je bent ondernemer en je wilt je doelen halen. Je hebt ambities voor zowel grote en kleine successen. Je wilt je volle potentieel leven. Je eigen creatiekracht aanboren.

Leven waarvoor je geboren bent! Je weet dat er prachtige dingen op je wachten.

Je wilt je droomleven. Leven vanuit je hart en je passie. Mensen inspireren, de wereld mooier maken.

Maar toch.. Je volle potentieel komt er niet uit. Het lijkt of je er niet bij kunt. Alsof het opgesloten zit in jezelf. Of iets je tegenhoudt. Of iets je afremt.

Je zoekt naar oplossingen. Naar verklaringen. Je kan er de vinger niet op leggen. Waarom komt dit telkens terug? Waarom beland ik telkens weer in deze situatie? Waarom bereik ik niet wat ik wil?

Je hebt een sterke intuïtie. Maar toch is er vaak ruis op de lijn. Je weet dat je gevoeligheid je kracht is. Maar soms lijkt je gevoeligheid juist tegen je te werken. Er zijn gebeurtenissen uit het verleden die invloed hebben op de manier waarop je nu leeft. Al snap je niet helemaal hoe en wat.

Vind de sleutels naar je eigen potentieel.
Kom in contact met je eigen superpowers en creatiestroom

Simone Levie

N

Je hebt het gevoel dat het leven je overkomt

N

Je wilt groeien, maar wordt tegengehouden door je team, je partner of je klanten

N

Je lijdt aan een chronisch schuldgevoel

N

Je hebt het gevoel allerlei ballen in de lucht te moeten houden

N

Je voelt je belemmerd door innerlijke blokkades

N

Je hoopt dat alles later vanzelf beter wordt

alles klopt

Stel je voor dat je op een ochtend wakker wordt en alles klopt! Je doet het werk wat je wilt, wanneer je wilt en met wie je wilt. Je trekt moeiteloos aan wat je wilt en je hebt een rotsvast vertrouwen in je intuïtie.

Ga mee op reis naar jezelf. Word je bewust van onbewuste patronen. Leer blokkades te doorbreken. Breng jezelf naar “the next level”.  Katelijne en Simone beloven je een transformatie die LIFE CHANGING zal zijn.

Waarom life changing?

Patronen ontdekken

Omdat je diepe onbewuste patronen onder ogen gaat komen en tegelijk laat helen. Zo kom je helemaal VRIJ van je systeem en kun je worden wie JIJ echt wilt zijn.

 

Verdriet omzetten in flow

Omdat je gaat leren hoe je je diepste verdriet kan omzetten in een ONGEKENDE FLOW.

Jouw transformatieflow doorgeven

Omdat je niet alleen TRANSFORMATIE in je eigen leven in gang zet, maar ook in dat van je partner, kinderen en latere generaties. En wat te denken van je eigen onderneming!

 

Groots denken én doen

Omdat wij je tools geven om niet alleen groots te denken, maar ook GROOTS TE DOEN. Zo kom je erachter dat alles mogelijk is. En ja, sprookjes bestaan!

 

Kwetsbaarheid en vertrouwen verenigen

Omdat wij je leren om op een goede manier kwetsbaar te zijn in je onderneming en 100% te vertrouwen op je intuïtie. Het einddoel? Een leven VOL OVERVLOED waarin alles klopt.

 

Resultaat van jarenlange ervaring

Omdat dit een van de MEEST COMPLETE en DIEPGAANDE coachingstrajecten ooit is. De vrucht van jarenlange ervaring en vele jaren studie.

Katelijne Vermeulen

“Persoonlijke groei heeft mij mijn leven teruggegeven! Het leven overkomt je niet. Er zijn oneindig veel tools om het leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Mijn kennis delen en kijken in de ziel van mensen geeft mij enorm veel voldoening.”

Simone Levie

“Door blokkades en onderbewuste patronen onder ogen te komen, kwam ik weer in contact met mijn intuïtie en oneindige creatiekracht. Zonder de coaching van Katelijne zat ik nog steeds in de schulden. Ik ken geen betere coach in Nederland dan Katelijne.”

we brengen je terug naar je grote potentieel. De onuitputtelijke bron van je wijsheid. Echte rijkdom zit in jezelf!

Katelijne Vermeulen

Creëer overvloed met de Transformatie School!

Wist je dat de meeste succesvolle mensen in de wereld hebben geïnvesteerd in persoonlijke groei, bewustwording en mindset?

80% van je succes wordt bepaald door je mindset. Of het nu gaat om je familieleven, je onderneming of je persoonlijke geluksgevoel, controle van je mindset is THE KEY.

deze succesvolle ondernemers gingen je voor

De Transformatieschool maakt mij een betere én completere ondernemer.

Helena Spits

Eigenaar van Bouwzorg Fryslân,
expert in klantgerichte bouwprocessen

Mijn onderneming loopt goed. Ik ben nu 7 jaar bezig en ik draai goede omzetten. Toch wil ik meer. Ik wil helemaal los. Ik wil meer impact maken en meer in gang zetten. Hiervoor wist ik dat ik mijn belemmerende gedachten moest oplossen. Ik ben er van overtuigd dat als je dat top wilt bereiken, je met jezelf aan de slag moet. De Transformatieschool leert je dingen die je niet in boeken kunt vinden. Het mooie aan Katelijne vind ik dat ze helemaal open staat. Ze heeft verschrikkelijk veel ervaring en weet altijd precies het juiste laadje open te trekken. In mijn bedrijf merk ik veel verbetering. Ik ben veel zelfverzekerder geworden als ondernemer en durf op mijn intuïtie te vertrouwen. Verder heb ik veel meer structuur in alles wat ik doe. Ik houd van chaos, maar nu heb ik structuur in mijn chaos. Het mooie aan de Transformatieschool is dat het absoluut niet zweverig is. Je gaat op een concrete manier aan de slag om je droom te bereiken.

Voorwaarde in succesvol ondernemerschap is voor mij dat je blijft groeien.

Martine Jacobs

Trainer in authentiek gedrag
Oprichter en eigenaar van 4FLO

Door deel te nemen aan de Transformatieschool heb ik veel meer lef en zelfvertrouwen gekregen. Lef om dingen te doen en vertrouwen dat ik ook echt mag gaan. Ik durf meer naar buiten te treden, terwijl ik voorheen veel meer in mijn comfortzone bleef. In de Transformatieschool worden er diepe lagen in mij aangeraakt. Mijn missie en visie zijn nog duidelijker geworden, hebben nog meer diepgang gekregen. Hierdoor kan ik mijn boodschap veel beter uitdragen. Er is nu ruimte voor creëren en manifesteren. Daarnaast is het prettig om met andere ondernemers op te lopen. Je hoeft hierdoor niet alleen te worstelen en leert van elkaar. Juist de combinatie van Simone en Katelijne maakt de Transformatieschool heel waardevol. Met Simone voor het ondernemerschap en met Katelijne voor persoonlijke ontwikkeling, lijkt het of je dubbele vleugels krijgt. Zelfbewustzijn houdt nooit op, je kunt lagen blijven afpellen. Je kunt blijven groeien. En dat doe ik op deze manier graag.

Katelijne draagt een enorme database aan kennis met zich mee.

Lieke Brouwer

Coach bij
Verandering in Balans

Ik geniet er echt van om voor mezelf bezig te zijn met de Transformatieschool. Door mijn eigen pijn op te ruimen, creëer ik ruimte om meer van mezelf te houden. Zo kan ik ook makkelijker liefde ontvangen en weer doorgeven. Bij de Transformatieschool is het aan jezelf om te bepalen hoe diep en hoe ver je wilt gaan. Je wordt echter wel continu uitgedaagd om een stukje verder te gaan, om je wereldbeeld een beetje bij te stellen. Dat is zo leuk! Katelijne draagt een enorme database aan kennis met zich mee. Deze kennis klopt voor mij. Dat voel ik niet alleen met mijn hart, maar ik snap het ook met mijn hoofd. De opleiding is goed opgezet en het voelt goed om het in je eigen tijd en tempo te doen. Ik ben altijd bij de live coachcalls waar je je vragen aan Katelijne kunt stellen. Verder vind ik het erg fijn dat alles zo mooi is vormgegeven. De werkboeken en de webinars, alles is altijd tot in de puntjes geregeld. Je voelt aan alles dat er veel aandacht aan is besteed. Dat vind ik heel fijn en prettig werken.

LESSEN VAN DE TRANSFORMATIE SCHOOL

Module 1 - Communicatie

Leer alles over verbale, non-verbale, interne en externe communicatie. En het belangrijkste: leer welke patronen van communicatie je hebt meegenomen uit je kindertijd.

Module 2 - Regressie

Door middel van regressiesessies gaan we op zoek naar overtuigingen in je persoonlijke onderbewuste.

Module 3 - Hypnotherapie

Verkennen van het collectieve onderbewuste en het ‘persoonlijke huis’. Je leert ook technieken voor zelfhypnose.

Module 4 - Systemisch werk

Door het onderzoeken van je systeem van herkomst onderzoek je patronen in je huidige leven. Je blijft zo geen slachtoffer van je systeem, maar gaat de weg naar jouw geluk weer vrijmaken.

Module 5 - Transactionele Analyse

Je onderzoekt bij jezelf in welke (kind- of ouder) rollen je soms schiet. Door inzicht krijg je keuzemogelijkheden om effectiever te communiceren.

N

50 weken

N

5 modules van 5 lessen

N

24 uur per dag toegang

N

Inclusief handige werkboeken

N

Iedere twee weken een nieuwe les

N

Iedere twee weken een coach call met Katelijne

N

Bonus: Business lessen van Simone

Stapje voor stapje door je transformatie

De Transformatie School is een breed en compleet jaartraject waarmee jij zowel je mindset als je leven gaat vormgeven zoals jij dat wilt. Je gaat praktisch aan de slag met online lessen, coach calls, hypnotherapie en regressiesessies. Zo creëer jij stapje voor stapje je eigen transformatie.

Unieke innovatieve werkwijze

Misschien ben je al wel bekend met familieopstellingen en regressietherapie. Op de Transformatie School gaan wij niet alleen kijken naar de blokkades die jij via familiebanden hebt meegekregen. Nee, we gaan leren om jouw systeem van herkomst voor jou te laten werken! Dit is een nieuwe innovatieve werkwijze waarmee jij op een krachtige manier jouw weg weer vrij maakt.

“gebruik de berg stront uit je verleden als mest voor je toekomst”

hoe werkt het?

l

Meld je aan voor de transformatieschool. Je kunt kiezen om in één keer te betalen of in 12 termijnen

Nadat wij je aanmelding binnen hebben, ontvang je direct je inlogcodes

Je kunt direct beginnen met de eerste les en je aanmelden voor de eerstvolgende coachcall

Enjoy the ride!

Jaarprogramma
Investeer in jezelf en in je toekomst

12 maanden, start vandaag!

5 modules van 5 lessen

25 coach calls met Katelijne

Een supernetwerk op Facebook:
Hulp vragen en vrienden voor het leven

Bonus: Business lessen van Simone

€3.000,- (excl. BTW)

NU EENMALIG
€ 1.997,- (excl. BTW)
In termijnen betalen mogelijk

FAQs

Frequently Asked Questions.

Hoeveel tijd kost het?

Ken je dat gevoel? Dat je lekker bezig bent met iets leuks en de tijd helemaal vergeet? Dat ga je beleven op de Transformatie School. De tijd die je besteedt aan de lessen zal als een cadeautje voor jezelf aanvoelen. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot het programma. Zo kun je iedere les helemaal op je eigen tempo volgen. Van tijdsdruk zul je dus geen last hebben.

Ik heb al heel veel in persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd, is de Transformatie School nog wel een toevoeging?

Veel coaches en programma’s focussen op één of slechts enkele aspecten van persoonlijke ontwikkeling. De Transformatie School is een heel compleet programma en werkt op hele diepe lagen van het onderbewuste. Katelijne heeft meer dan 40 (!) jaar ervaring. Deelnemen aan de Transformatie School is dan ook altijd nog een waardevolle toevoeging!

Ik ben geen ondernemer, kan ik alsnog deelnemen?

Jazeker, het programma is voor iedereen die transformatie wil.

Ik ben een man, kan ik ook deelnemen?

Natuurlijk, persoonlijke ontwikkeling is echt niet alleen voor vrouwen. Come and join us!

Hoelang krijg ik toegang tot de lessen?

Je hebt Lifetime Acces, dus je hele leven heb je toegang tot de lessen van de Transformatie School! Zo kun je later altijd nog eens de waardevolle lessen terugluisteren.

Ik ben niet zo’n groepsmens, is de Transformatie School wel geschikt voor mij?

Je zult merken dat je niet de enige bent die met bepaalde dingen worstelt. Alleen al door te luisteren naar de vragen van anderen kun je heel veel leren. Het gaat om je eigen transformatie, maar, trust us, je nieuwe netwerk gaat je vrienden voor het leven bezorgen!

Kan ik in termijnen betalen?

Yes, je kunt in 12 termijnen betalen.

Word ik goed begeleid tijdens mijn transformatie?

Iedere 2 weken krijg je een coach call van Katelijne (m.u.v. de vakanties). Hier kun je al je vragen stellen. Kun je niet aanwezig zijn tijdens de coach call, dan kun je de opname later terugluisteren. VIP deelnemers kunnen Katelijne ook persoonlijk mailen en krijgen verdieping tijdens de live dagen.

Ik ben niet van online programma's, is dit dan wel geschikt?

De lessen van de Transformatie School gaan je laten zien hoe leuk online leren kan zijn! Je krijgt praktische handboeken en de lessen zitten boordevol met bruikbare tips. De kennis van Katelijne kun je direct toepassen. De inhoud is zo rijk en waardevol dat je vergeet dat je online leert.

Doe mee en meld je aan!